![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tako da je ovo glupo pitanje, ali znate do sada nisam najoštriji nož u luster lol. Ja sam stavljajući završavanja dotakne na moje kćeri računala (ona je 6). JA preuzimanje datoteka i Spybot Avast4. Avast4 pokazuje se u oba moj admin account i na svom korisničkom računu, ali samo spybot pokazivanje gore u admin. Je li raditi u oba sa jednom skinuti za Admin račun? Kako o "Scotty" (WinPatrol)? Ako sam ga skinuti na račun admin on će i dalje biti aktivna na korisnički račun? Primijetio sam sam morao preuzeti Adobe na oba računa, a za oba preglednici Mozilla i IE, za ukupno 4 instalacija. Trebam li učiniti isto za Spybot i WinPatrol, ili će obavijesti poskočiti na nju kao i račun. Također, postoji li način da sam joj ja mogu spriječiti samo klik da ako oni ne poskočiti na njoj? Ona odlazi na osnovi Disney mjestu odmah, ali ona će se proširiti svoje horizonte. Info: XP SP3, P4, čip. (stari sistem lol). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada ste instalirali bilo je vjerojatno mogućnost instalirati samo za vas, ili za sve korisnike, ja bih preporučio ponovno instaliranje i da se "svi korisnici" se odabire tijekom instalacije.
| |||
| |||
| No nije bilo. Nadalje, ja bih ga uzeti kao osobnu korist, ako više ne nudi mi savjet. Ne smatram da znate ono što se govori i na svoje hrle osvojiti najviše bodova za postove post replies bljutav. Jeste li instalirali bilo koji od programa na koje sam uputiti? Ako je tako Jeste li vidjeli takav izbor? Nisam i ja bio u mogućnosti to čitanje i shvatiti pisane engleskom jeziku uz visoki stupanj kompetencije za oko 40 godina. Ja sam ne tražeći "misli" ili "možda", ili čak možda. Ja sam molba iz stručne savjete od kvalificiranih ljudi koji znaju što pričaju. Ako se to čini grub da vam onda tako je. Neću reći žao, jer ja sam ne. Postoje slučajevi kad možda ne biste smjeli proći gore NE dobra prilika da odgovori na post kada imate apsolutno nema indicija da ono što govorimo. Ja sam ljepušan velik dio izbjeći svim ostalim dijelovima ove stranice na sebe udaljenost od natječaj idioti sa ništa reći još hungering želju da to učini i to uzastopno. Biste li se previše molimo Vas da napustite virus dio sama sve dok i ako ikada znati što ti si automobil koji govori o? Ja sam stvarno nedostaje strpljenja u ovom trenutku u životu i imaju manje od želje da trpimo budale od normalne, a moja normalna je prilično nizak. EDIT: Ako je netko kompetentan u polju čita this thread, mislim da sam našao odgovor na moje male stupnja. Scotty laje na oba računa, ali morao sam cijepiti korisnički račun za Spybot odvojeno. Ja samo mogu pretpostaviti da je sve ostalo ispravno. Mislim da ću držati istraživanje i pronaći odgovor na kraju. |
|
| |||
| |||
| Pa ako vam se ne sviđa savjet nemojte pitati za to, bio sam samo pokušava pomoći. Note to self: Never prosipati moj vrijeme s obzirom na temu made by Bubba. |
|
| |||
| |||
| Hvala. Mislim da smo postigli dogovor onda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba, Prije svega, Spybot. Spybot htijenje skandirati što za razne vrste zlonamjernih programa cijelog računala, a to je prilično dobar u tome. Ali po mom mišljenju, način obrađuje više korisnika, pogotovo kada se koriste s obzirom na mreži, je šokantan. To je u osnovi, jer je način na koji koristi dijelove Windows API za skeniranje lokalnih profila (korisničke račune). Uglavnom skeniranje više korisničkih računa s jednog računa je nemoguće, a pod pritiskom, Spybot ljudi će priznati da. Zato postoji korporativni verzija nije vrlo često koristi. Isto tako, kao što mislim da vam kažem, postoji mnogo problema pri korištenju blok loše stranice stvar. Uglavnom ako se koristi na ograničenom račun, dobivate puno "potvrda da blokiraju 'poruka - i tu se ne prihvaćaju rješenje da biste dobili okolo ovaj problem. Osobno, JA dont 'iskoristiti Spybot, a za vrste koje koriste vašu kćer će se raditi, mislim da će biti u redu prikazivati bez njega. Dokle god ona nije zalutao daleko od Disney, onda ona ne bi trebala biti posjetiti previše dodgey preuzimanje datoteka položaj. To je također razlog zašto 90ish posto Windows korisnik trčanje kao admin korisnik sve vrijeme. Do vremena svoje kćeri želi da posjetite druge stranice na internetu, ona je vjerojatno ćete želite više kontrole nad svojim računalom ionako. Next Avast. Nemam puno iskustva s njom, ali sam prilično siguran u tvrdnji da ga instalirate na admin račun i postavljanje redovno puni sistem skandirati što od vas će biti dobro ide. Kao za WinPatrol, mislim da ako ga instalirate na admin račun, to bi trebalo biti u redu, ali opet, vjerojatno možete učiniti bez njega. Prema njihovim web stranice će biti u redu - ali JA dont 'stvarno iskoristiti Internet ja osobno. Konačno, i ono što me stvarno zbunjuje, je li potrebe da instalirate Firefox dvaput? To stvarno treba automatski propagirati na druge korisničke račune. Isto tako, ja sam iznenađen da će pokrenuti instalacijski dvaput. Ima li koga gore in Početak Meni na oba računa? Na kraju, nešto što sam stvarno bih svesrdno preporučiti, je postavljanje OpenDNS. Bolestan 'career te imati čitanje i o čemu se radi - Ja sam u malo od rogoza, ali u osnovi nudi neke od najboljih web filtriranje sadržaja i kontrolu bilo kojeg komercijalnog programa, a bit je najbolje to je potpuno besplatno . Na kraju, sam ne ide to spomenuti, ali ja ne osjećam da je vaš odgovor da thingie je nepozvan. Što thingie je rekao je istina u dosta instalateri, sve to se doduše nije to ovaj. Iako thingie možda ne znam sve, jer nitko od nas ne, on je vrlo korisna za mnoge ljude ovdje na forumima. Bez ljudi kao thingie, više specijaliziranih ljudi koji mogu rješavati probleme vezane uz viruse ili umrežavanje bi morao provesti više vremena koje se bave drugim češći problemi, a imaju manje vremena da se posvete teže stvari. Što sam pokušava reći jest da je sve proces - netko će početi tražeći neka općenita pitanja, možda su oni dosadan ili jednostavno odgovoriti, ali neka nam oni imaju ideju problema. Onda će možda imati odgovor, ili će ga prenijeti na nekoga tko ima više iskustva ili znanja o tome. Na primjer, u ovom thread, samo sam došao preko njega, jer sam bio pobuđen kroz još jedan način. JA dont 'imati vremena za čitanje svaki konac objavljena, i imao thingie upravo napustio konac, onda je to vjerojatno bih ikada odgovorio.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... Ja bih drugi serverguy preporuku za OpenDNS ..... kao i filtring, može ubrzati vaše Internet pregledavajući značajno previše.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba, te je pitao za pomoć, to je ono što imaš.
Vaš odgovor je bio potpuno nepozvan, natjecanje završio davno, bez obzira, thingie samo je pokušavao pomoći. Njegova ponuda je održivo rješenje, mnogi softver imaju mogućnost naveo je on. Ovo nije prvi put da su bili agresivno za člana ovdje isprovocirani i nije prihvatljivo. Na taj način omogućava da zaustaviti. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cyber Security Virus Infection on My Computer - Can you help me? | MadMRTeen | Virus, Spyware i sigurnost | 16 | 23 listopad 2009 11:09 |
| Multi Computer Upgrade / instalirati za 70 + Računala | Gigon | Windows Operating Systems | 3 | 23. ožujak 2009 12:42 |
| Imam dobar sigurnosti? A moj računalo je pokrenut spor. | paudashlake | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 18. listopad 2008 12:02 |
| Korisnički računi su za dom računalo potrebno? | xAlanxEnglandx | Windows Operating Systems | 4 | 24. prosinac 2007 12:25 |
| Designed svoju računalnu sigurnost program | trueoutdoorsman | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 1. prosinac 2007 13:30 |
| Thread Tools | |
| |