![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז זה שאלה טיפשית אבל אתה יודע עכשיו אני לא את הסכין החד ביותר ב lol הנברשת. אני לעשות גימור במחשב של הבת שלי (היא 6). הורדתי Spybot ו Avast4. Avast4 יופיע בחשבון הן admin ו שלי על חשבון המשתמש שלה, אבל רק Spybot מופיע המנהל. האם זה עובד גם עם להוריד אחד לחשבון מנהלה? מה דעתך על "סקוטי" (Winpatrol)? אם אני מוריד אותו לחשבון הניהול יהיה הוא עדיין פעיל על חשבון המשתמש? שמתי לב שאני צריך להוריד אדובי הן חשבונות עבור שני הדפדפנים, מוזילה, ו-IE, עבור סכום כולל של 4 מתקנים. האם אני צריך לעשות את אותו הדבר עבור Spybot ו Winpatrol, או לא מבחין צצים על חשבון אותה גם. כמו כן, יש לי דרך שאני יכולה למנוע ממנה רק לחיצה על כן אם הם צצים על שלה? היא בעצם הולך לאתר דיסני עכשיו, אבל היא תרחיב את האופקים שלה. מידע: XP SP3, P4, שבב. (lol השיטה הישנה). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בעת התקנת היתה כנראה אפשרות להתקין רק לך, או עבור כל המשתמשים, אני ממליץ להתקין מחדש ולוודא "כל המשתמשים" שנבחרה במהלך ההתקנה.
| |||
| |||
| מס 'לא היה. יתר על כן, הייתי לוקח את זה בתור טובה אישית אם אתה כבר לא הציע לי עצה. אני לא חושב שאתה יודע מה אתה מדבר, ממהר שלך כדי לזכות ביותר נקודות עבור הודעות לפרסם תגובות תפל. יש התקנת אחת מהתוכניות שאליו אני מתייחס? אם כך ראית אופציה כזו? אני לא ואני היה מסוגל לקרוא ולהבין את השפה האנגלית נכתב ברמה גבוהה של מיומנות כ -40 שנה. אני לא מבקש "חושב" או "אולי" או אולי אפילו. אני מבקש מכל מומחה מוסמך לייעץ מאנשים שיודעים מה הם מדברים. אם זה נראה לך מנומס אז כך הוא. אני לא אגיד מצטער כי אני לא. יש רגעים שבהם אולי אתה לא צריך לוותר על הזדמנות טובה שלא להגיב על פוסט כשאין לך שום מושג מה אתה מדבר. יש לי די הרבה נמנע כל החלקים האחרים של אתר זה להרחיק את עצמי מהתחרות של אידיוטים עם מה לומר עדיין רעב רצון לעשות זאת ולעשות זאת שוב ושוב. האם יהיה זה מוגזם לבקש כי אתה משאיר את החלק וירוס לבד עד ואם אי פעם יודע על מה אתה מדבר? אני באמת חסר סבלנות בשלב זה בחיים, יש פחות רצון לסבול טיפשים מהרגיל, ואת הרגילה שלי הוא די נמוך. עריכה: אם מישהו מוסמך בתחום זה פתיל קורא, אני חושב שמצאתי את התשובה שלי במידה קטנה. סקוטי נובח בשני החשבונות, אבל הייתי צריך לחסן את חשבון המשתמש של Spybot בנפרד. אני רק יכול להניח את השאר פועל כראוי. אני מניח שאני אמשיך לחקור ולמצוא תשובה בסופו של דבר. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אם אתה לא אוהב את העצה לא מבקשים את זה, אני רק מנסה לעזור. Note to self: לעולם אל תבזבז זמן בהתחשב נושא שנעשו על ידי באבא שלי. |
|
| |||
| |||
| תודה. אני חושב שיש לנו הגיעו להסכמה מכן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bubba, קודם כל, Spybot. Spybot תסרוק עבור סוגים שונים של תוכנות זדוניות על פני כל המחשב, וזה די טוב בזה. אבל לדעתי, הדרך הוא מטפל למשתמשים מרובים, במיוחד כאשר שוקלים שימוש ברשת, הוא מזעזע. מדובר בעצם בגלל הדרך שבה הוא משתמש בחלקים של ה-API של Windows כדי לסרוק פרופילים המקומי (חשבונות משתמש). בעיקרון סריקה חשבונות משתמש מרובים מחשבון אחד הוא בלתי אפשרי, ובלחץ, האנשים Spybot יודו כי. לכן הגירסה שם החברה אינו משמש לעתים קרובות מאוד. כמו כן, אני חושב כמו שאתה אומר, יש המון בעיות בעת השימוש לחסום דפי דבר רע. בעיקרון אם היא נמצאת בשימוש על חשבון מוגבל, אתה מקבל הרבה 'אישור לחסום' הודעות - ויש לא קיבל פתרון לעקוף את הבעיה. אישית, אני לא משתמש Spybot, ועל סוג של שימוש שהבת שלך יהיה עושה, אני חושב שאתה תהיה בסדר רץ בלי זה. כל עוד היא לא תועה רחוק מדי דיסני, אז היא לא צריכה להיות יותר מדי ביקור באתרים להוריד dodgey. זו גם הסיבה 90ish אחוז משתמשי Windows להפעיל כמשתמש admin כל הזמן. עד הבת שלך רוצה לבקר במקומות אחרים באינטרנט, היא בטח רוצה יותר שליטה על המחשב שלה בכל מקרה. Avast הבא. אין לי הרבה ניסיון עם זה, אבל אני די בטוח באמירה כי התקנת את זה על חשבון מנהל וקביעת מערכת סריקה מלאה הרגיל יהיה לך טוב ללכת. באשר Winpatrol, אני חושב שאם אתה מתקין את זה על חשבון מנהל, זה צריך להיות בסדר, אבל שוב, אתם כנראה יכולים לעשות את זה בלי. על פי אתר האינטרנט שלהם זה יהיה בסדר - אבל אני לא ממש משתמש בו בעצמי. לבסוף, ומה באמת מבלבל אותי, הוא שתצטרך להתקין פיירפוקס פעמיים? זה באמת צריך להפיץ באופן אוטומטי את חשבונות משתמשים אחרים. כמו כן, אני מופתע כי המתקין ירוץ פעמיים. האם זה יופיע בתפריט התחל על שני החשבונות? לבסוף, משהו באמת הייתי ממליץ בלב שלם, הוא הגדרת OpenDNS. אני אתן לך לקרוא מה הוא על - אני קצת ממהר, אבל בעיקרון זה מציע כמה תוכן אינטרנט הטוב ביותר סינון ובקרה של כל תוכנית מסחרית, ואת החלק הטוב ביותר הוא זה לגמרי חינם . לבסוף, אני לא הולך לדבר על זה אבל אני מרגיש השב thingie שלך היה מיותר. מה thingie אמר הוא נכון למדי מתקינים כמה, כל זה אמנם לא יהיה זה אותו אחד. בעוד thingie אולי לא יודעים הכל, כמו שאף אחד מאיתנו לעשות, הוא מאוד עוזר להרבה אנשים כאן על הפורומים. בלי אנשים כמו thingie, ככל שיותר אנשים מיוחדים שיכולים להתמודד עם בעיות הקשורות וירוסים או ברשת יצטרך לבלות זמן רב יותר להתמודדות עם בעיות נפוצות אחרות יותר, ויש להם פחות זמן להקדיש יותר דברים קשים. מה שאני מנסה להגיד זה כל תהליך - ידי מישהו יתחיל לשאול כמה שאלות כלליות, אולי הם משעממים או פשוט לענות, אבל הם נתנו לנו יש לי רעיון של הבעיה. אז אולי הם יקבלו את התשובה, או שהם יעבירו אותו למישהו אחר שיש לו יותר ניסיון או ידע על העניין. לדוגמה בחוט המסוים הזה, אני רק נתקלתי זה כי הייתי התראה דרך אמצעי נוסף. אין לי זמן לקרוא את כל פתיל פורסמו, והיה thingie עתה עזבו את החוט, אז אין זה סביר הייתי פעם הגיב.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן .... המלצה הייתי serverguy השני של OpenDNS ..... וכן filtring, זה יכול להאיץ את הגלישה באינטרנט שלך באופן משמעותי מדי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באבא, אתה ביקש עזרה, זה מה שיש לך.
התגובה שלך היה מיותר לחלוטין, סיימה את התחרות מזמן, ללא קשר, thingie היה רק מנסה לעזור. מציע שלו הוא פתרון בר קיימא, תוכנות רבות יש אפשרות שהוא ציין. זו לא הפעם הראשונה שאתה פעלו באגרסיביות על חבר כאן התגרות וזה לא מקובל. כך מאפשר לעצור את זה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Cyber Security וירוס זיהום על המחשב שלי - אתה יכול לעזור לי? | MadMRTeen | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | 23 אוקטובר 2009 11:09 |
| ריבוי שדרוג מחשב / להתקין ל 70 + מחשבים | Gigon | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 23 מרץ 2009 12:42 |
| האם יש לי אבטחה טובה? המחשב שלי פועל באיטיות. | paudashlake | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | 18 אוקטובר 2008 12:02 |
| האם חשבונות משתמש עבור המחשב הביתי נחוצה? | xAlanxEnglandx | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 24 דצמבר 2007 12:25 |
| עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית | trueoutdoorsman | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 1st דצמבר 2007 13:30 |
| שרשרת כלים | |
| |