mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Kompiuterių saugumo dėl kelių naudotojo PC ........

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 18, 2008, 11:48
Donorų grupės

Default Kompiuterių saugumo dėl kelių naudotojo PC ........

Gerai, kad tai kvailas klausimas, bet žinote, iki šiol nesu aštriausius peiliu liustra lol.

Aš išleidimą baigiamuosius darbus, apie mano dukters kompiuterį (She's 6). I downloaded Spybot ir Avast4. Avast4 rodo ne tiek mano sąskaitos administratoriaus ir jo vartotojo sąskaita, o Spybot rodo tik iki administratorius. Jis dirba tiek su vienu parsisiųsti administratoriaus sąskaitą? Kaip apie "Skotas" (Winpatrol)? Jei aš jį atsisiųsti į administratoriaus paskyros bus jis vis dar veikia vartotojo sąskaitą? Aš pastebėjau, turėjau Adobe į abi sąskaitas ir tiek naršyklėse Mozilla ir IE, ir 4 įrenginiams bendra. Ar man reikia padaryti tą patį, Spybot ir Winpatrol, ar bus pranešimus Iššokantis langas apie savo sąskaitą taip pat.

Be to, yra ten taip, kad man gali neleisti jai iš tiesiog spustelėkite Taip, jei jie pop-up ant jos? Ji iš esmės patenka į "Disney svetainę dabar, bet ji bus išplėsti savo akiratį.

Informacija: XP SP3 ", P4, mikroschema. (senosios sistemos lol).
Old Lapkritis 18, 2008, 12:32
Donorų grupės

Kai įdiegėte ten tikriausiai buvo galimybė įrengti tik už tave, arba visiems naudotojams, norėčiau rekomenduoti iš naujo įdiegti ir užtikrinti, kad "visi vartotojai" yra pasirinktas per įdiegti.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 18, 2008, 16:34
Donorų grupės

L. Nebuvo. Be to, aš ją priimti, asmens naudai, jei jums jau pasiūlė man patarimus. Aš nerandu, kad žinote, ką kalbame ir savo Rush laimėti punktai beveik posts Post beskonis atsakymus.

Ar turite įdiegti jokių programų, kurias aš kreiptis? Jei taip matei tokia galimybė? Nesu ir aš galėjo skaityti ir suprasti rašytinę anglų kalbą su aukšto lygio kompetenciją maždaug 40 metų. Aš ne prašo "galvoja" arba "turbūt" ar net gal. Prašau iš ekspertų patarimus iš kvalifikuotų žmonių, kurie žino, ką jie sako.

Jei tai atrodo grubus jus ten taip yra. Aš pasakysiu, atsiprašau, nes aš esu ne. Kartais galbūt jūs neturite leidimo sukurti gera galimybė ne reaguoti į pranešimą, jei nėra visiškai jokių požymių, kad tai, ką jūs kalbate apie raktas. Turiu gana daug vengti visos kitos dalys yra šios svetainės atstumo save iš idiotai nieko pasakyti dar hungering noras daryti, ir tai daryti nuolat konkursas. Ar tai būtų per daug prašyti, kad jums palikti viruso dalis vien kol ir jeigu jūs kada nors žino, ką kalbame? Aš tikrai trūksta kantrybės šiuo gyvenimo metu ir turi mažiau noras patirti kvailas nei įprastai, ir mano normalus yra gana mažas.

EDIT: Jei kas kompetentingas toje srityje, išdėstytas šioje temoje, manau, kad mano atsakymas į mažas laipsnį. Scotty Barks abiejų sąskaitų, bet man teko Imunizēt vartotojo sąskaita, Spybot atskirai. Galiu tik daryti prielaidą, kad kiti dirba teisingai. I guess I'll keep mokslinius tyrimus ir rasti atsakymą ilgainiui.
Old Lapkritis 18, 2008, 18:43
Donorų grupės

Na, jei jūs nemėgstate patarimo neprašo, aš tik bando padėti.

Pastaba sau: Niekada atliekų Mano laikas svarsto tema padaryta Bubba.
Old Lapkritis 18, 2008, 20:56
Donorų grupės

Ačiū. Manau, kad mes pasiekėme susitarimą, tada.
Old Lapkritis 19, 2008, 12:04
Moderatorius Grupė

Bubba

Visų pirma, Spybot. Spybot bus ieškoti įvairių kenkėjiškų visame kompiuteryje, ir ji yra gana gera tuo.

Bet, mano nuomone, kaip jis tvarko keli vartotojai, ypač atsižvelgiant naudoti tinkle, yra šokiruojantis. Tai iš esmės dėl to, kaip jis naudoja dalys Windows API nuskaityti vietos profilius (user accounts). Daugiausiai nuskaitymo keletą vartotojų sąskaitas iš vienos sąskaitos yra neįmanoma, ir spaudžiant, Spybot žmonės bus pripažinti, kad. Štai kodėl Firmos versija nėra labai dažnai naudojamas.

Pat, kaip aš manau, jūs sakote, yra daug problemų, kai naudojamas blokuoti blogos puslapių dalykas. Iš esmės, jei jis naudojamas tik sąskaitos, jūs gaunate daug "patvirtinimo blokuoti" žinutės - ir nėra priimtas sprendimas Norėdami išspręsti šią problemą.

Asmeniškai aš nemanau, naudoti Spybot, ir naudoti Rūšiuoti kad jūsų dukra bus padaryti, manau, kad jums bus gerai veikia ir be jo. Tol, kol ji nėra benamių per toli nuo "Disney", tuomet ji neturėtų būti per daug Lankymūsi dodgey parsisiųsti svetainėse.

Tai taip pat priežastis, kodėl 90ish procentų "Windows" vartotojams paleisti kaip administratorius vartotojas visą laiką.

Iki to laiko, jūsų dukra nori aplankyti kitas svetaines internete, tikriausiai nori daugiau kontroliuoti savo kompiuterį, anyway.

Kitas Avast. Aš neturiu patirties su juo daug, bet aš esu gana tikras, sakydamas, kad įdiegus jį į administratoriaus paskyros nustatymas ir reguliariai visą sistemos skenavimo jums bus gera eiti.

Kaip Winpatrol, manau, kad jei jūs ją įdiegti į administratoriaus sąskaitą, ji turėtų būti gerai, tačiau dar kartą, jums greičiausiai gali padaryti be jos. Pagal savo svetainėje bus OK - bet aš ne iš tikrųjų ją naudoti sau.

Galiausiai, kas iš tiesų painioja mane, tai jums atsižvelgdamas įdiegti Firefox du kartus? Tai tikrai turėtų automatiškai daugintis kitų vartotojų sąskaitas.

Be to, aš esu nustebęs, kad montuotojai galėtų paleisti du kartus. Ar rodomi meniu ant abiejų sąskaitų?

Galiausiai, ką aš iš tikrųjų būtų nuoširdžiai rekomenduoti, steigia OpenDNS.

Mes pranešime jums, kas tai yra maždaug taip - aš iš skubėjimo truputį, bet iš esmės tai siūlo kai kurie iš geriausių interneto turinio filtravimas ir kontrolę visais komercinės programos ir geriausia truputį yra tai visiškai nemokamai .

Galiausiai, aš neketinu paminėti tai, bet aš manau, kad savo atsakyme į thingie buvo Nepareikalautas už. Kas thingie sakė yra tiesa gana mažai montuotojams, visi tai būtų tiesa ji ši. Nors thingie gali ne viską žinoti, nes nė vienas iš mūsų, jis yra labai naudingas daugeliui žmonių čia forumuose. Be žmonių kaip thingie, labiau specializuotą žmonių, kurie gali spręsti problemas, susijusias su virusais ar tinklų turės praleisti daugiau laiko bendraujant su kitomis daugiau bendrų problemų ir turi mažiau laiko skirti daugiau sunku ką.

Ką aš bandau pasakyti yra tai, kad yra visas procesas - kažkas pradės paklausti apie bendro pobūdžio klausimus, o gal jie yra nuobodu arba paprasta atsakyti, bet jie mums yra problemos idėja. Tada gal jie turės atsakyti, ar jie bus perduoti jį kitam asmeniui, kuris turi daugiau patirties ir žinių srityje. Pavyzdžiui, šioje konkrečioje temoje, aš tik atėjo per jį, nes man buvo pranešta per kitą.

Aš neturiu laiko skaityti visas temoje Posted ir turėjo thingie ką tik paliko sriegis, tai tikėtina, norėčiau kada nors atsakė.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Lapkritis 19, 2008, 17:48
Donorų grupės

Yep .... Norėčiau antra serverguy rekomendaciją dėl OpenDNS ..... taip pat filtring, ji gali pagreitinti jūsų naršymą internete gerokai per daug.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Lapkritis 20, 2008, 13:12
Administrator Grupė

Bubba, Jūs kreipėtės pagalbos, that's what you got.

Jūsų atsakymas buvo visiškai Nepareikalautas už, konkurencijos baigė amžių atgal, nesvarbu, thingie buvo tiesiog bando padėti. Jo aukos yra perspektyvus sprendimas, daug programinės įrangos yra galimybė pažymėjo jis.

Tai ne pirmą kartą pasielgė agresyviai su niekuo ne narys čia ir tai nėra priimtina. Taigi galime ją sustabdyti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.