mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Datoru drošība uz daudzu lietotāju PC ........

Reply

Thread Tools
Old Novembris 18, 2008, 11:48
Donors Group

Default Datoru drošība uz daudzu lietotāju PC ........

Ok, tā tas ir stulbs jautājums, bet Jūs zināt, ko tagad es neesmu straujākais nazi lustra lol.

Es esmu nodošana apdares skar mana meita ir dators (viņa ir 6). Es lejupielādēt Spybot un Avast4. Avast4 parādās gan manā admin kontu un viņas lietotāja kontā, bet Spybot tikai rāda atbalstīts admin. Vai tas strādā gan ar vienu lejupielādēt uz Admin konta? How about "Scotty" (Winpatrol)? Ja es lejupielādēt viņam administratora kontu, viņš joprojām aktīvi lietotāja kontu? Es pamanīju man bija lejupielādēt Adobe un abiem kontiem gan pārlūku Mozilla un IE, lai kopā 4 iekārtām. Vai man ir jādara vienādi Spybot un Winpatrol vai būs paziņojumus pop up viņas kontā labi.

Arī, vai ir man tā, ka es varu novērst viņu no tikko noklikšķinot uz Jā, ja tie pop up uz viņas? Viņa būtībā iet Disney vietā tieši tagad, bet viņa paplašināt savu redzesloku.

Info: XP SP3, P4, mikroshēmā. (vecā sistēma lol).
Old Novembris 18, 2008, 12:32
Donors Group

Kad esat instalējis tur, iespējams, bija iespēja uzstādīt, lai tikai jums, vai visiem lietotājiem, es ieteiktu atkārtoti uzstādot un gādājot par "visiem lietotājiem" ir izvēlēti instalēt.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Novembris 18, 2008, 16:34
Donors Group

No. nebija. Turklāt, es ņemtu to, kā personas favor ja jums vairs piedāvāja man padomu. Es neuzskatu, ka jūs zināt, ko jūs runājat par un jūsu steigā iegūt punktus visvairāk amatu pēc pliekans atbildes.

Vai esat instalējis kādu programmu, uz kuru es atsaucos? Ja jā jūs redzēt šāds risinājums? Man nav un man ir bijusi iespēja lasīt un saprast angļu rakstu valodā ar augsta līmeņa zināšanas par apmēram 40 gadus. Es neprasu "domāt" vai "varbūt" vai pat varbūt. Es aicinu, no ekspertu padomus kvalificēti cilvēki, kuri zina, ko viņi runā.

Ja tas šķiet rupjš jums, tad tā tas ir. Es nesaku žēl, jo es neesmu. Ir reizes, kad, iespējams, jums nav garām labu iespēju neatbildēt uz pastu, kad esat pilnīgi nekādas jausmas par to, ko tu runā. Man ir diezgan daudz izvairīties no visām pārējām daļām, šīs vietas uz distances sevi no konkurss idiots ar neko teikt vēl hungering vēlmi to darīt un to darīt atkārtoti. Vai tas būtu pārāk daudz prasīt, lai jūs atstāj vīruss daļu atsevišķi, kamēr un ja Jums kādreiz zināt, ko jūs runā? Es esmu patiešām trūkst pacietības šajā laikā viņu dzīvē un ir mazāk vēlēšanos ciest fools nekā parasti, un mani parasti, ir visai zema.

EDIT: Ja kāds kompetenta jomā, reads this thread, es domāju, ka es atradu sava atbilde uz nelielu grādu. Scotty Barks abiem kontiem, bet man bija imunizēt lietotāja kontu Spybot atsevišķi. Es varu tikai pieņemt, ka pārējo darbojas pareizi. I guess I'll turēt pētīt un rast atbildi galu galā.
Old Novembris 18, 2008, 18:43
Donors Group

Labi, ja jums nepatīk padomu neprasi to, man bija tikai mēģina palīdzēt.

Piezīme sev: Nekad atkritumi manu laiku, ņemot vērā tēmu, ko Bubba.
Old Novembris 18, 2008, 20:56
Donors Group

Paldies. Es domāju, ka mēs esam panākuši vienošanos, tad.
Old Novembris 19, 2008, 12:04
Moderator Group

Bubba,

Pirmkārt, Spybot. Spybot skenēs dažāda veida ļaunprātīgas programmatūras visas datora, un tas ir ļoti labi, ka.

Bet, manuprāt, kā tā izskata vairākiem lietotājiem, īpaši apsverot izmantot tīklu, ir šokējoši. Tas galvenokārt ir tādēļ, kā tā izmanto daļas no Windows API skenēt vietējo profili (lietotāju kontus). Būtībā skenēšana vairākus lietotāju kontus no viena konta ir neiespējami, un zem spiediena, Spybot cilvēki atzīst, ka. Tas ir iemesls, kāpēc pastāv korporatīvā versija nav ļoti bieži izmanto.

Tāpat, kā es domāju, ka jūs sakāt, ir daudz problēmu, izmantojot bloka slikti lapās lieta. Būtībā, ja to izmanto ierobežotā kontu, jums daudz "apstiprinājums bloķēt" messages - un nav pieņemts risinājums apiet šo problēmu.

Personīgi es nedomāju lietot Spybot, un kārtošanas lietošanas, ka Jūsu meita darīs, es domāju, ka jums būs labi darbojas arī bez tā. Kamēr viņa nav klaiņojošu pārāk tālu no Disney, tad viņa nedrīkst būt apmeklējot pārāk daudz dodgey download vietām.

Tas ir arī iemesls, kāpēc 90ish procentiem Windows lietotājiem palaist kā admin lietotājs visu laiku.

Ar reizi, kad jūsu meita vēlas apmeklēt citas vietnes internetā, viņa droši vien gribat lielāku kontroli pār savu datoru anyway.

Next Avast. Man nav daudz pieredzes ar to, bet es esmu diezgan pārliecināts, sakot, ka instalējot par administratora konta un nosakot regulāru pilnu sistēmas skenēšanu jums būs labi iet.

Kā Winpatrol, es domāju, ka, ja jūs to instalēt administratora kontu, tas ir OK, bet atkal, jūs varat droši iztikt bez tā. Saskaņā ar to mājas lapa būs OK - bet man nav patiešām tos lieto sevi.

Visbeidzot, un kas patiešām jauc man ir tev uzstādīt Firefox divreiz? Tas patiešām būtu automātiski izplatīties uz citu lietotāja kontu.

Arī es esmu pārsteigts, ka uzstādītājs kas darbojas divas reizes. Vai tas parādās in Start Menu par abiem kontiem?

Visbeidzot, kaut kas, es tiešām būtu no visas sirds iesakām, ir izveidot OpenDNS.

Es jums ir izlasīt par to, kas tas ir aptuveni - es esmu mazliet steigas, bet pamatā tas piedāvā dažas labākais interneta satura filtrēšanu un kontrolēt jebkuru tirdzniecības programmu un labākais bits tas ir pilnīgi bez maksas .

Visbeidzot, es netaisos pieminēt, taču man šķiet, ka jūsu atbilde uz thingie bija nepieprasītais for. Kas thingie teica, ir taisnība, diezgan maz uzstādītājiem, visi ir tas, protams, ne to this one. Kaut thingie nevarētu zināt visu, jo neviens no mums, viņš ir ļoti noderīga daudziem cilvēkiem šeit forumos. Bez tādiem cilvēkiem kā thingie, kas vairāk specializējušies, cilvēki, kas spēj risināt problēmas saistībā ar vīrusiem vai tīklu, būtu jāpavada vairāk laika, kas nodarbojas ar citiem, daudz kopīgas problēmas, un ir mazāk laika veltīt daudz grūtāk lietām.

Ko es cenšos pateikt, ka viss process - cilvēks sāks uzdodot dažus vispārējus jautājumus, varbūt tie ir garlaicīgi vai vienkārši atbildēt, bet ļaujiet mums ir ideja par problēmu. Tad varbūt viņiem būs atbilde, vai viņi būs dot kādam citam, kam ir lielāka pieredze vai zināšanas par lietu. Piemēram, šo konkrēto pavedienu, es tikai nāca pār to, jo man bija brīdināti ar citu līdzekļu palīdzību.

Man nav laika lasīt visu pavedienu norīkots darbā, un bija thingie tikko bija kreisā vītne, tad visticamāk es būtu kādreiz atbildēja.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 19, 2008, 17:48
Donors Group

Yep .... Es otrais serverguy ieteikumu OpenDNS ..... kā arī filtring, tas var paātrināt sava interneta pārlūka ir pārāk.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Novembris 20, 2008, 13:12
Administrator Group

Bubba, jūs lūguši palīdzību, tas ko jums.

Jūsu atbilde bija pilnīgi neaicināts par, konkurence gatavo gadiem atpakaļ, neatkarīgi, thingie bija tikai mēģina palīdzēt. Viņa piedāvājums ir dzīvotspējīgs risinājums, daudzas softwares ir iespēja, viņš atzīmēja.

Šī nav pirmā reize kad Jūs rīkojās agresīvi member šeit unprovoked un tas nav pieņemami. Tā ļauj apturēšanai.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):