mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

Computer de securitate pe mai multe PC-ul utilizatorului ........

Reply

Thread Tools
Old 18 noiembrie 2008, 11:48
Grupul de donator

Ok, deci asta este o chestiune de prost, dar ştii de acum nu sunt de sharpest cuţit în candelabru lol.

Sunt punerea finisajul pe fiica mea de calculator (ca e 6). Am descarcat Spybot şi Avast4. Avast4 apare în ambele meu cont de administrator şi de cont de utilizator pe ea, dar numai spybot apare în admin. Este de lucru în ambele cu un download de pe cont de administrator? Cât despre "Scotty" (Winpatrol)? Dacă am să-l descărcaţi de administrare cont de el va fi încă activ pe contul de utilizator? Am observat că a trebuit să download Adobe pentru ambele conturi şi pentru ambele browsere, Mozilla, IE şi, pentru un total de 4 instalaţii. Am nevoie să facă acelaşi lucru şi pentru Spybot Winpatrol, sau va anunţurile apar pe cont, de asemenea.

De asemenea, este acolo am fel ca pot împiedica de la ea doar clic pe Da, dacă acestea nu apar pe ea? Ea, practic merge la Disney site-ul acum, dar ea se va extinde orizonturile ei.

Info: XP SP3, P4, cip. (vechiul sistem, lol).
Old 18 noiembrie 2008, 12:32
Grupul de donator

Când l-aţi instalat acolo a fost, probabil, o opţiune pentru a instala doar pentru tine, sau pentru toţi utilizatorii, aş recomanda re-a instala şi asigurându-vă că în "tuturor utilizatorilor" este selectat în timpul instalării.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 18 noiembrie 2008, 16:34
Grupul de donator

Nu exista nu a fost. În plus, mi-ar lua-o ca o favoare dacă nu mai mi-a oferit sfaturi. Nu-mi găsesc pe care le ştiţi ce vorbesc despre dumneavoastră şi, în graba de a castiga puncte pentru cele mai multe posturi de post banal răspunsurile.

Te-ai instalat la oricare dintre programele la care mă refer? Dacă acest lucru i-ai vedea o astfel de opţiune? Nu m-am şi am fost capabil de a citi şi de înţeles, în scris, în limba engleză, cu un înalt grad de competenţă pentru aproximativ 40 de ani. Eu nu sunt pentru a cere "cred" sau "probabil", sau chiar poate. Mă întreb de la expert calificat recomanda de la oameni care stiu ce se vorbeşte.

Dacă aceasta pare nepoliticos cu tine, atunci aşa este. Eu nu va spun îmi pare rău pentru că eu nu sunt. Există situaţii în care, probabil, nu ar trebui să treacă o bună oportunitate şi nu de a răspunde la un post când au absolut nici un indiciu cu privire la ceea ce se vorbeşte. Eu am destul de mult evitate toate celelalte părţi ale acestui site pentru a ma distanta de la concursul de idioti cu nimic de-a spune încă o hungering dorinţa de a face acest lucru şi să facă acest lucru în mod repetat. Ar fi prea mult pentru a vă rugăm să o lăsaţi în pace, până când virusul porţiune şi dacă vreodată ştiţi ce vorbesti? Sunt foarte lipsit de răbdare, în acest moment în viaţă şi să aibă mai puţin de o dorinţă de a suferi proşti decât în mod normal, şi-mi normal este destul de scăzută.

EDIT: Dacă cineva competent în domeniul reads acest fir, cred că am găsit răspunsul meu într-o mică măsură. Scotty barks pentru ambele conturi, dar am avut de a imuniza contul de utilizator pentru Spybot separat. Pot doar să presupun că restul funcţionează corect. Cred ca vom păstra cercetarea şi găsi un răspuns în cele din urmă.
Old 18 noiembrie 2008, 18:43
Grupul de donator

Ei bine, dacă nu vă place sfatul nu cere pentru el, am fost doar încercarea de a ajuta.

Notă care desfăşoară activităţi independente: Niciodată nu-mi pierd timpul în vedere un subiect făcute de Bubba.
Old 18 noiembrie 2008, 20:56
Grupul de donator

Mulţumesc. Cred că am ajuns la un acord, atunci.
Old 19 noiembrie 2008, 12:04
Moderator Group

Bubba,

Mai întâi de toate, Spybot. Spybot va scana pentru diverse tipuri de malware-ului pe calculator, şi este destul de bun la asta.

Dar, în opinia mea, modul în care se ocupă de mai mulţi utilizatori, mai ales atunci când utilizarea într-o reţea, este socant. Aceasta este, în principiu, pentru că de modul în care utilizează componente ale Windows API pentru a scana locale profiluri (conturi de utilizator). Practic scanare mai multe conturi de utilizator de la un cont nu este posibil, şi sub presiune, de Spybot oamenii recunosc că vor. De aceea, acolo corporative versiune nu este foarte des utilizat.

De asemenea, după cum cred că aţi spus, exista o multime de probleme atunci când se utilizează în bloc pagini rău lucru. În principiu, în cazul în care este folosit pe un cont limitat, veţi obţine o mulţime de "confirmare a bloca" mesaje - şi nu este acceptată soluţia pentru a obţine în jurul acestei probleme.

Personal, eu nu folosesc Spybot, şi pentru a folosi acest fel de fiica ta se va face, cred ca va fi bine să ruleze fără ea. Atâta timp cât ea nu se depărta prea mult de la Disney, atunci ea nu ar trebui să fie vizita prea multe site-uri de download dodgey.

Aceasta este, de asemenea, motivul pentru 90ish procente din utilizatorii Windows rula ca un admin utilizator tot timpul.

Până la fiica ta vrea sa vizitati alte site-uri de pe internet, va dori, probabil, mai mult control asupra ei computer oricum.

Înainte stai. Eu nu am o mulţime de experienţă cu ea, dar eu sunt destul de sigur, în a spune că-l instalaţi pe cont de administrator şi de stabilire a unui regulate scanare completă a sistemului va fi bine să plec.

În ceea ce priveşte Winpatrol, cred că, dacă-l instalaţi pe cont de administrator, ar trebui să fie OK, dar din nou, puteţi face, probabil, fără să-l. Potrivit site-ul lor va fi OK - dar eu nu de fapt, să-l utilizaţi mine.

În cele din urmă, şi ceea ce confuses mine, este cu tine pentru a instala Firefox de două ori? Asta chiar ar trebui să se propage în mod automat la alte conturi de utilizator.

De asemenea, sunt surprins de faptul că programul de instalare ar fi de două ori. Nu apară în meniul Start pe ambele conturi?

În sfârşit, ceva ce eu chiar ar recomanda în întregime, este de creare a OpenDNS.

Voi să aveţi o citire a ceea ce este vorba - Sunt într-un pic de grabă, dar care le oferă unele dintre cele mai bune pagini de conţinut web de filtrare şi de control cu privire la orice program comercial, şi cel mai bun este ceva ce este complet gratuit .

În fine, eu nu am fost de gând să-l menţionez, dar eu simt că-ţi răspunde la thingie a fost deplasat. Ce thingie spus este adevărat, în destul de multe instalatori, fie că este vorba de toate admittedly nu-l pe asta. În timp ce thingie ar putea să nu ştii totul, aşa cum nici unul din noi nu, el este foarte util pentru multi oameni aici pe forum. Fără oameni ca thingie, de mai multe persoane specializate, care se pot ocupa de probleme legate de viruşi sau de reţea ar trebui să petreacă mai mult timp se ocupă de alte probleme mult mai frecventă, şi să aibă mai puţin timp să se dedice la lucruri mult mai dificil.

Ce am încercat să spun este că este tot un proces - cineva va începe prin a cere unele întrebări de ordin general, poate acestea sunt plictisitoare sau simplu să răspundă, dar ei să ne trebuie o idee de problema. Atunci, poate că vor avea de răspuns, sau le va trece pe la cineva care are mai multă experienţă şi cunoaştere a problemei în cauză. De exemplu, în acest thread special, doar am dat peste el, pentru că am fost avertizat printr-un alt mijloc.

Eu nu am timp pentru a citi fiecare fir de post, şi a avut thingie tocmai a plecat din fir, atunci este puţin probabil mi-ar fi vreodată răspuns.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 19 noiembrie 2008, 17:48
Grupul de donator

Da .... Aş două serverguy recomandarea pentru OpenDNS ..... , precum şi filtring, poate accelera în mod semnificativ de navigare pe internet prea.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 noiembrie 2008, 13:12
Administrator Group

Bubba, aţi solicitat pentru a vă ajuta, asta e ceea ce ai.

Dvs. de răspuns a fost total nepotrivit, la concurenţă terminat de ani în urmă, indiferent, thingie a fost tocmai încercarea de a ajuta. Lui este de a oferi o soluţie viabilă, mai multe software-uri au posibilitatea de a remarcat.

Aceasta nu este prima dată când au acţionat agresiv la un membru aici gratuit şi nu este acceptabil. Deci, haideţi să-l opresc.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.