menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Počítačová bezpečnosť pre viac užívateľov PC ........

Reply

Thread Tools
Old 18.listopadu 2008, 11:48
Darcu Skupina

Default Počítačová bezpečnosť pre viac užívateľov PC ........

Ok, tak to je hloupá otázka, ale viete, už nejsem najostrejší nôž v lustr lol.

Som uvedenie zavŕšený na moje dcéra počítača (je to 6). I stiahnuty Spybot a Avast4. Avast4 ukazuje v oboch môj účet správcu a na jej účet, Spybot, ale len ukazuje, v admin. To je pracovať v oboch jedným stiahnuť na Admin účet? Co takhle "Scotty" (WinPatrol)? Ak si ho stiahnuť na admin účtu si byť stále aktívny na užívateľský účet? Všimol som si musel som stiahnuť Adobe na oboch účtov a pre prehliadače Mozilla a IE, na celkom 4 zariadenia. Budem musieť urobiť to isté pre Spybot a WinPatrol, alebo oznámenia pop až na jej účet rovnako.

Tiež je tam tak, že som z nej môže zabrániť len kliknete áno, ak to pop na nej? Ona v podstate ide o Disney stránkach hneď, ale ona bude rozšíriť jej obzory.

Info: XP SP3, P4, čip. (starý systém lol).
Old 18.listopadu 2008, 12:32
Darcu Skupina

Pri inštalácii došlo pravdepodobne možnosť nainštalovať len pre vás, alebo pre všetkých užívateľov, bych odporučiť re-inštalácii, a zabezpečiť, že "všetky užívateľa" je vybraný počas inštalácie.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 18.listopadu 2008, 16:34
Darcu Skupina

No tam nebol. Navyše by som si ju ako osobné láskavosť, ak ste už ponúkajú mi poradit. I nenájdete, že viete, o čom hovoríš, a vo svojom zhone získať body pre väčšinu miest post mdlý odpovedí.

Už ste si nainštalovali niektorý z programov, na ktoré mám tú česť odvolať? Ak áno Videl ste takú možnosť? Som sa a ja som nebol schopný prečítať a pochopiť písomné anglickom jazyku s vysokým stupňom spôsobilosti pre zhruba 40 rokov. Nejsem shánět "mysli" alebo "možno", alebo dokonca možná. Som žiadajú od odborníka poradiť od kvalifikovaných ľudí, ktorí vedia o čom je reč.

Ak sa zdá, že tento hrubý vám potom tak to je. Nebudem hovoriť mrzí, pretože ja nie. Sú chvíle, kedy snad by ste nemali zabudnúť dobrú príležitosť NEPOKRÝVA reagovať na príspevok, ak ste si absolútne žiadne poňatie o tom, čo vás baví. Mám dosť ďaleko vyvarovať všetkých ostatných častiach tejto stránky na diaľku sám zo súťaže o idioti sa nič povedať, zatiaľ hungering želanie tak urobiť, a to opakovane. Bolo by príliš veľa, aby necháte vírus časť sám, kým a ak ste niekedy vedieť, o čom hovoríš? Som naozaj chýba trpezlivosť v tomto okamihu v živote a majú menej želanie trpia blázni, ako je obvyklé, a moje bežná je skôr nízka.

EDIT: Ak niekto kompetentný v oblasti číta toto vlákno, myslím, že som našiel odpoveď na mojej malej miere. Scotty Barks pre oba účty, ale musel som imunizovat užívateľského účtu pre Spybot samostatne. Môžem len predpokladať, že zvyšok pracuje správne. Myslím si, že budeme ďalej skúmať a nakoniec nájsť odpoveď.
Old 18.listopadu 2008, 18:43
Darcu Skupina

No, ak sa vám nepáči poradenstvo nepýtajte na to, bola som len snaží pomoct.

Poznámka pre seba: Nikdy odpadu môj čas uvažujete o témy, ktoré Bubba.
Old 18.listopadu 2008, 20:56
Darcu Skupina

Ďakujeme vám. Myslím, že sme dospeli k dohode, potom.
Old 19. november 2008, 12:04
Moderátor skupiny

Bubba,

Po prvé, Spybot. Spybot bude testovať pre rôzne typy malware celého počítača, a to je dosť dobré na to.

Ale podľa môjho názoru, tak ako to zvláda viac používateľov, a to najmä vtedy, ak ide používať na sieti, je šokujúce. To je v podstate v dôsledku spôsobu, akým využíva časti Windows API pre prehľadávanie miestnych profilov (užívateľských účtov). V podstate skenovanie viacerých užívateľských účtov z jedného účtu je možné, a pod tlakom, je Spybot ľudia pripúšťajú, že. To je dôvod, prečo tam firemné verzie nie je príliš často používaný.

Tiež si myslím, ako vravíte, je tu veľa problémov pri používaní skupinovej zlé stránky veci. V zásade, ak je použitý na obmedzený konto, dostanete veľa 'potvrdenie zablokovať' správy - a nie je prijaté riešenie obísť tento problém.

Osobne nepoužívam Spybot a pre druh použitia, že vaša dcéra bude robiť, myslím, že bude v poriadku beží bez nej. Tak dlho, kým jej nebude túlavé ďaleko od Disney, potom ona by nemala byť príliš veľa hosťujúcich dodgey download stránke.

To je tiež dôvod, prečo 90ish percent užívateľov Windows spustiť ako admin používateľ po celú dobu.

V čase, keď svoju dcéru chce navštíviť iné stránky na internete, bude chcieť väčšiu kontrolu nad svojím počítačom rovnako.

Ďalšie Avast. Nemám veľa skúseností s ňou, ale já jsem docela jistý, že pri inštalácii sa na admin účet a nastavenia pravidelného plnú kontrolu systému budete dobré ísť.

Pokiaľ ide o WinPatrol, myslím, že ak si ju nainštalovať na účet správcu, malo by byť v poriadku, ale zase môžete robiť pravdepodobne bez nej. Podľa svojich internetových stránkach to bude OK - ale já vôbec nevyužívajú ju sám.

A napokon, a to, čo naozaj plete mě, ich budete musieť nainštalovať Firefox dvakrát? Tento fakt by mal automaticky propagovať do ďalších užívateľských účtov.

Tiež som prekvapený, že by inštalátor spustiť dvakrát. Je to vidieť v ponuke Štart na oboch účtov?

Konečne niečo, čo by mi naozaj úprimne odporučiť, je nastavenie OpenDNS.

Budem vás mať čítať o tom, čo je to - ja som v trochu spěchat, ale v podstate ponúka niektoré z najlepších filtrovanie webového obsahu a kontrolu akékoľvek komerčné program, a najlepšie bit je úplne zadarmo .

Nakoniec som sa nebudem zmieňovať, ale mám pocit, že vaša odpoveď na thingie bol nevhodný pre. Čo thingie povedal, je pravda, v relatívne málo inštalatérom, všetci sa to síce nie je to jedno. Zatiaľ čo thingie nemusí vedieť všetko, pretože nikto z nás urobiť, je veľmi užitočná pre veľa ľudí tu na fóre. Bez ľudí, ako thingie, tým viac špecializované, ktorí si vedia poradiť s problémami spojenými s vírusmi alebo sietí by mal stráviť viac času sa zaoberajú ďalšie spoločné problémy, a majú menej času venovať sa viac ťažké veci.

Co já jsem sa snažia povedať, je, že všetko je proces - niekto začne tým, niektoré všeobecné otázky, možná sú nudné alebo jednoduché odpovedať, ale oni nás majú predstavu o probléme. Potom možno budú musieť odpovedať, ale pôjde o to, aby niekto iný, kto má viac skúseností a znalostí veci. Napríklad v tomto konkrétnom vlákno, len som sa stretol, pretože som bol upozornený prostredníctvom iné prostriedky.

Nemám čas čítať každé vlákno vyslaní, a mal thingie práve opustil vlákno, potom je pravdepodobné, bych vôbec reagovala.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 19. november 2008, 17:48
Darcu Skupina

Jo .... Já bych druhej serverguy odporúčania pre OpenDNS ..... rovnako ako filtring, môže urýchliť vaše prehliadanie internetu príliš výrazne.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20.novembra 2008, 13:12
Administrátor Skupina

Bubba, budete požiadaní o pomoc, že to, čo máš.

Vaša odpoveď bola úplne nevhodný pre túto súťaž absolvoval na vek webe, a to bez ohľadu, thingie bol len snaží pomoct. Jeho obeť je schodné riešenie, veľa SW majú možnosť si pripomenúť.

To nie je prvýkrát, musíte konať agresívne, aby člen tu nevyprovokované a nie je prijateľné. Tak umožňuje zastaviť.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Cyber Security vírusom na Tento počítač - Can You Help Me? MadMRTeen Virus, spyware a bezpečnosť 16 23.října 2009 11:09
Multi počítačových upgrade / install pre 70 + Počítače Gigon Operačné systémy Windows 3 23. marca 2009 12:42
Mám dobré zabezpečenia? A môj počítač beží pomaly. paudashlake Virus, spyware a bezpečnosť 13 18. október 2008 12:02
Používateľské účty sú pre domáce počítače potrebné? xAlanxEnglandx Operačné systémy Windows 4 24. December 2007 12:25
Určeno vlastný program počítačovej bezpečnosti trueoutdoorsman Virus, spyware a bezpečnosť 1 1. december 2007 13:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.