мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Компјутерска безбедност на више корисника рачунара ........

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Мар 2008, 11:48
Донаторска Група

Default Компјутерска безбедност на више корисника рачунара ........

Ок, тако да је ово глупо питање, али знате до сада нисам најоштрији нож у лустер ЛОЛ.

Ја сам стављање дораде на рачунару додирује моје ћерке (она 6). Сам скинути и Спыбот-Аваст4. Аваст4 појави иу мој администраторски налог и на њен рачун корисника, али Спыбот приказује само у администратора. Да ли је у оба раде са једном преузмете на Админ налог? Како о "Скоти" (УинПатрол)? Ако сам га преузети на администраторски налог ће и даље бити активан на кориснички налог? Приметио сам да Доунлоад Адобе на оба налога и за оба броусере, Мозила, и ИЕ, за укупно 4 постројења. Да ли је потребно да ураде исто за Спыбот и УинПатрол, или ће обавештења појавити на њу рачуна као.

Такође, постоји и начин на који могу да је спрече само кликнути да ако се појавити на њу? Она је у суштини иде Дизнија сајт сада, али она ће се проширити своје хоризонте.

Инфо: КСП СП3, П4, чип. (стари систем ЛОЛ).
Old 18. Мар 2008, 12:32
Донаторска Група

Кад сте инсталирали, вероватно постоји могућност да инсталирате само за вас, или за све кориснике, препоручујем поновно инсталирање и уверите "сви корисници" се бира током инсталације.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 18. Мар 2008, 16:34
Донаторска Група

Но није било. Осим тога, ја бих га узети као лични прилог, ако не ми је понудио савет. Ја не пронађете да знате шта причају и у трци да освоји највише поена за постове после бљутав одговора.

Да ли сте инсталирали неки од програма које сам упути? Ако је тако да ли сте видели што је опција? Нисам и ја могао да прочита и схвати написано на енглеском језику уз висок степен компетентности за око 40 година. Не тражимо "мисле" или "можда" или чак можда. Ја сам тражећи од стручне савете од квалификованих људи који знају шта они причају.

Ако се ово чини непристојно да вас онда је то. Нећу рећи жао што нисам. Постоје случајеви када можда не би требало да прође до добра прилика да НЕ одговори на поруке када сте апсолутно нема појма шта ви о томе говорите. Имају прилично сам избегао све остале делове овог сајта да себе дистанцира од контексту идиоти немају ништа још да кажем хунгеринг жељу да то уради и да то учини више пута. Да ли би било исувише много да питате да ли оставити на миру док се део вируса и ако икада знате шта причају? Ја сам стварно недостаје стрпљења у овом тренутку у животу и имају мање жеље да трпи будале од нормалног, а мој нормални је веома низак.

Едит: Ако неко надлежни у области чита ову нит, мислим да сам нашао одговор на моју малу диплому. Скоти лаје за оба налога, али сам морао да имунизацију кориснички налог за Спыбот одвојено. Ја могу само претпоставити да остатак ради исправно. Мислим да ћемо наставити да истражује и на крају пронашли одговор.
Old 18. Мар 2008, 18:43
Донаторска Група

Па ако не као савет не пита за то, ја само покушавам да помогнем.

Напомена за себе: Никада отпада своје време с обзиром на тему од стране Бубба.
Old 18. Мар 2008, 20:56
Донаторска Група

Хвала. Мислим да смо тада постигли споразум.
Old 19. Мар 2008, 12:04
Модератор / ица групе

Буббле,

Пре свега, Спыбот-. "Спыбот ће скенирати за различите типове малициозних програма све више рачунара, и веома је добар у томе.

Али по мом мишљењу, начин на који обрађује више корисника, посебно када се разматра коришћење на мрежи, је шокантно. Ово је у основи због начина користи делове система Уиндоус АПИ за скенирање локалних профиле (Усер Аццоунтс). У суштини снимање више корисничких налога са једног налога могуће је и под притиском, Спыбот људи ће признати то. Зато је ту корпоративно верзија није баш често.

Такође, као што мислим да ти кажем, има доста проблема када користите блокирате странице лоша ствар. У суштини, ако се користи на ограничен налог, можете добити пуно 'потврду да блокирате' порука - и не постоји прихватила решење да се око овог проблема.

Лично, ја не користим Спыбот-а, а за врсту користи да Ваша ћерка ће се раде, мислим да ће бити покренут у реду и без ње. Докле год она не залутала предалеко од Дизнија, онда она не би требало посетити превише додгеы преузимање сајтовима.

Ово је такође разлог зашто 90исх одсто Уиндоус корисници покрену као администратора корисник све време.

До тренутка када ваша кћерка жели да посете других сајтова на интернету, вероватно ћете желети већу контролу над њом рачунаром свеједно.

Следеће аваст. Немам пуно искуства са њом, али сам прилично сигуран у рекао да га инсталирате на администраторски налог и постављање редовно пуни скенирање система које ће бити у реду.

Што се тиче УинПатрол, мислим да ако га инсталирате на администраторски налог, требало би да буде у реду, али опет, вероватно можете урадити без њега. Према њиховом сајту то ће бити у реду - али ја не заправо ја сам га користити.

Коначно, оно што ме стварно збуњује, је ли потребе да инсталирате Фирефокс два пута? Ово стварно треба да се аутоматски пропагирати да друге рачуне корисника.

Такође, ја сам изненађен да покренете инсталациони програм два пута. Да ли се приказати у Старт менију на оба налога?

Коначно, нешто што сам стварно би свесрдно препоручујем, јесте успостављање ОпенДНС.

Ја ћу вам да читају о чему се ради - ја сам у мало журбе, али у суштини нуди неке од најбољих филтрирање уеб садржаја и контролу било ког комерцијалног програма, а најбоље је мало је потпуно бесплатно .

На крају, нисам пошла да споменем, али ја не осећам да је ваш одговор на тхингие за Непозван. Шта тхингие рекао је истина у доста инсталација, све то се, признајем није овај. Док тхингие можда не знају све, јер нико од нас не, веома је корисно за многе људе овде на форуму. Без људи попут тхингие, више специјализованих људи који се баве проблемима везаним за вирусе и умрежавање би требало да проведу више времена са другим који се баве више заједничких проблема, а имају мање времена да се посвети теже ствари.

Оно што ја покушавам да кажем је да је све процес - неко ће почети да траже од неких општих питања, можда су досадни, или једноставно да одговори, али нека нам да идеју проблема. Онда можда ће имати одговор, или ће се пренети на неког другог ко има више искуства и знање материје. На пример, у овом конкретном нит, само сам дошао преко ње јер сам била упозорени преко неког другог средства.

Немам времена да прочитате сваку нит постављене, и имали су само тхингие лево нит, онда је вероватно да би икада одговорио.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 19. Мар 2008, 17:48
Донаторска Група

Ыеп .... Ја бих другу сервергуы препоруку за ОпенДНС ..... као филтринг, може да убрза свој интернет претраживање значајно превише.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 20. Мар 2008, 13:12
Администратор Гроуп

Бубба, сте тражили помоћ, то је оно што имаш.

Ваш одговор је био тотално за Непозван, завршили такмичење пре узраста, без обзира, тхингие је само покушавам да помогнем. Његова понуда је одрживо решење, многи софтвери имају опцију истакао је он.

Ово није први пут да се агресивно понашала да члан Неизазван овде и није прихватљиво. Тако омогућава заустави га.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цыбер сигурност вирус инфецтион у Мы Цомпутер - Цан ыоу хелп ме? МадМРТеен Вирус, Спыуаре и безбедност 16 23. Окт 2009 11:09
Мулти Цомпутер Упграде / инсталирате за 70 + Рачунари Гигон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 23 март 2009 12:42
Имам добар безбедности? А мој рачунар је покренут спор. паудасхлаке Вирус, Спыуаре и безбедност 13 18 октобар 2008 12:02
Кориснички рачуни су за дом рачунар потребно? ксАланксЕнгландкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 24 децембар 2007 12:25
Десигнед своју компјутерску сигурност програм труеоутдоорсман Вирус, Спыуаре и безбедност 1 1 децембар 2007 13:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц