az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Çok kullanıcının bilgisayar ........ Bilgisayar güvenlik

Reply

Konu Araçları
Old 18 Kasım 2008, 11:48
Bağış Grubu

Default Çok kullanıcının bilgisayar ........ Bilgisayar güvenlik

Tamam, bu aptalca bir soru ama artık ben avize lol en keskin bıçak değilim biliyorum.

Kızım bilgisayarında (she 6)'s son rötuşları koyarak duyuyorum. Ben Spybot ve Avast4 indirilmiş. Avast4 onun kullanıcı hesabı iki benim yönetici hesabı ve görünür, ancak Spybot sadece admin görünür. Bu hem de Yönetici hesabı için bir indirme ile çalışıyor mu? Peki ya "Scotty" (Winpatrol)? Eğer yönetici hesabına onu indirmek hala kullanıcı hesabını etkin olacak? Ben her iki tarayıcıları Mozilla ve IE için her iki hesaba ve Acrobat indirmek için, 4 tesislerinin toplam olduğunu fark ettim. Ben Spybot ve Winpatrol için ya da aynı şeyi yapıyor bildirimlere kadar ona hesap üzerinde de penceresi açılır ihtiyacım var.

Ayrıca, ben yolu Sadece evet eğer kadar onu popüler yapmak tıklayarak onu engelleyebilir mi? O temelde Disney sitede hemen gider, ama onu ufuklar genişleyecektir.

Bilgi: XP SP3, P4, çip. (eski sistem lol).
Old 18 Kasım 2008, 12:32
Bağış Grubu

Ne zaman muhtemelen bir seçeneği sadece, veya tüm kullanıcılar için, ben tekrar tavsiye ederim-yüklemek ve "tüm kullanıcılar" yükleme sırasında seçilir lamaktan yüklemek oldu yükledim.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 18 Kasım 2008, 16:34
Bağış Grubu

Hayır yoktu. Eğer artık bana danışmanlık teklif Ayrıca, ben kişisel bir iyilik olarak alacak. Ben sizin hakkınızda ve dalmak sıkıcı yanıtlar sonrası en gönderileri için puan kazanmak için neler konuştuğunu biliyor bulmuyorum.

Her hangi I bakın programların yüklü mü? Böyle mi böyle bir seçenek göremiyorum? Ben ve Ben okumak ve yaklaşık 40 yıldır yeterlilik yüksek bir derece ile yazılı İngilizce dili anlamak mümkün var. Ben "soran değilim düşünüyor" ya da "belki", hatta belki. Ben uzman olan KNOW onlar hakkında neler konuştuğunu nitelikli insanlardan tavsiye gelen talep duyuyorum.

Bu sizin için daha sonra kaba görünüyor bu nedenle bu. Üzgünüm söylemiyeceğim olacaktır, çünkü değilim. Ancak zaman belki bir sonrası için size hakkında neler konuştuğunu olarak hiçbir ipucu var yanıt için iyi bir fırsat değil geçemiyor gerektiğidir. Ben hemen hemen henüz bir hungering istek Bunu yapmak için söylenecek çok art arda hiçbir ve salak bir yarışma gelen kendimi mesafe için bu sitenin diğer tüm parçalar kaçınılması var. Misiniz çok bu kadar virüs kısmını yalnız bırakmak eğer sen ne konuştuğunu biliyor sormaya kadar mı? Gerçekten hayat bu zaman ve arzu normalden daha aptallar çekmek için daha az olması ve normal oldukça düşük sabır eksik duyuyorum.

EDIT: Eğer biri alanında yetkin bu iplik okur, ben küçük bir ölçüde benim cevap buldum. Her iki hesapları için Scotty soyulmuş kabuk, ama Spybot için ayrı kullanıcı hesabı muaf tutmak zorunda kaldı. Ben sadece geri kalan düzgün çalıştığını varsayabiliriz. Ben araştırmaya devam edeceğiz ve bulmanızı cevap sonunda tahmin.
Old 18 Kasım 2008, 18:43
Bağış Grubu

Sadece yardım etmeye çalışıyorum eğer talep yoktur danışma don't like Şey, ben.

Kendiniz Not: Hiçbir zaman bir konu Bubba tarafından dikkate atık.
Old 18 Kasım 2008, 20:56
Bağış Grubu

Teşekkürler. Sanırım sonra bir anlaşmaya vardık var.
Old 19 Kasım 2008, 12:04
Moderatör Grubu

Bubba,

Öncelikle, Spybot ve. Spybot çeşitli türleri için tarar bilgisayar kötü amaçlı yazılım her yerinden ve çok da iyi olduğu.

Ama benim görüşüme göre, bir çok kullanıcı, özellikle de bir ağ üzerinde kullanmak düşünen işleme şeklinde şok edici olduğunu. Bu temelde yerel profilleri (kullanıcı hesapları) taramak için Windows API parçalar kullandığı yöntem nedeniyle biridir. Temel olarak bir hesaptan birden fazla kullanıcı hesabı tarama imkansız ve basınç altında, Spybot kişi itiraf bu. Bu nedenle kurumsal sürümü çok sık kullanılan değildir.

Ayrıca, sana söylemek düşünüyorsanız, bu sorunların çoğunu zaman blok kötü şey sayfaları kullanıyorsunuz. Temelde eğer sınırlı bir hesap kullanılır, sen mesajları engellemek için onay 'bir sürü elde - ve bu soruna geçici bir çözüm elde etmek için kabul edilmedi.

Şahsen, Spybot ve kullanım kızınız olduğu yapacağız sıralama için kullanmayın, size iyi çalışan bu olmadan olacağını düşünüyorum. O çok Disney gelen başıboş değildir sürece sonra çok fazla dodgey indirme siteleri ziyaret olmamalıdır.

Bu da nedeni, Windows kullanıcılarının 90ish yüzde bir yönetici kullanıcı her zaman çalıştırılır.

Kızınız internet üzerinden diğer siteleri ziyaret istediği zaman, bir ihtimalle onu bilgisayar üzerinden yine daha fazla kontrol isteyebilirsiniz.

Sonraki avast. Ben de deneyim çok şey var ama güzel olan yönetici hesabı üzerinde kurmak ve düzenli bir tam sistem gitmek iyi olacak tarama ayar söyleyerek de eminim.

Winpatrol gelince, bu, eğer yönetici hesabı üzerinde, kurulum, ama daha uygun olacaktır, büyük olasılıkla yapabilirsiniz Onsuz düşünüyorum. Kendi web sitesi Tamam olacak göre - ama aslında ben bunu kullanmıyorum.

Son olarak, ne çok kafasını karıştıran, iki defa Firefox kurmak zorunda mı? Bu gerçekten otomatik olarak diğer kullanıcı hesaplarına bulunacak gerekir.

Ayrıca, bu yükleyici, iki kez aday olacağını şaşırttı duyuyorum. Bu Başlat Menüsü iki hesapları üzerinde gösterir mi?

Son olarak, bir şey bu gerçekten wholeheartedly tavsiye ederim, en fazla ayar OpenDNS.

Sana bu konuda ne bir okudum izin edeceğiz - Bir acele biraz var, ama temelde bazı en iyi web içerik filtreleme ve kontrol herhangi bir ticari program tekliflerini, en iyi parça tamamen ücretsiz olması .

Son olarak, ben bir şey yapmayacağım ama yanıtınıza thingie için yersiz olduğunu hissediyorum yapmak. Bunu da birkaç installers doğru olduğunu söyledi thingie tüm kuşkusuz değil, bu olsun. Whilst thingie, bize hiçbiri olarak çok forumda pek çok kişi için yararlı olan her bilmiyor olabilir. Thingie gibi insanlar olmadan, kimin sorunları virüs veya ağ ile ilgili diğer sık sorunlar ile daha fazla zaman harcamak gerekir, daha uzmanlaşmış insanların anlaşma ve daha zor işler için harcadıkları için daha az zaman var.

, Belki de sıkıcı olduğunu söylemek için ne çalışıyorum tüm bir süreç olduğunu - biri başlar bazı genel sorular sorarak veya cevap basit, ancak bize sorunun bir fikir atalım. O zaman belki de cevap olacak, ya da üzerinde olan daha deneyimli veya bu konu hakkında bilgi sahip bir başkası için geçecek. Çünkü bu özellikle iplik Örneğin, ben sadece karşılaştım başka yollarla uyarılır.

Ben gönderilen her iplik okumak için zaman yok ve thingie sadece iplik sol sahipse, o zaman ben hiç cevap olurdu mümkün değildir.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 19 Kasım 2008, 17:48
Bağış Grubu

Evet .... OpenDNS için de ikinci serverguy tavsiyesi ..... de filtring olarak, bu önemli de İnternet tarama hızlandırabilir.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 20 Kasım 2008, 13:12
Yönetici Grubu

Bubba, size yardım için, ne var's istedi.

Yanıtınız için tamamen haksız olduğunu, rekabet yaştan önce, ne olursa olsun bitmiş, thingie sadece yardım etmeye çalışıyordum. Onun sunan kalıcı bir çözüm, pek çok yazılımları dedi seçeneği var.

Bu agresif üye burada hareket etmiş sebepsiz ve kabul edilemez ilk kez değil. Yani durdurmak sağlar.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):