по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Computor работи бавно

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 февруари 2008, 07:58
Новите държави Група

Default Computor работи бавно

Здравейте computor ми тече бавно и получаване на съобщения и да ме знаят за паразити шпионски червей win32.netsky и зловреден софтуер може ли да ми помогнете оправите този проблем, моля, но аз не съм най-добрият с computors благодарение Марк.
Old 4-ти Февруари 2008, 08:03
Номер на групата

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4-ти Февруари 2008, 10:10
Модератор Група

Следвайте стъпките в този пост и след това да трупите.

Old 4 февруари 2008, 10:51
Новите държави Група

Благодаря за съвета Спенсър, че изглежда да са направили трик, но имам още един проблем своя инструмент бар, който аз имам не са изтеглили пише на премахнете изниквам на / сканиране шпионски / Сигурност тест / спам защита, този инструмент бар не е в моя добави / Remove програмата имате ли представа какво мога да направя благодаря.
Old 4 февруари 2008, 10:52
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Следвайте стъпките в този пост и след това да трупите.

Old 4-ти Февруари 2008, 11:00
Номер на групата

тя трябва да бъде Ср Toolbar. Отиди в своя Интернет браузър и щракнете върху празно пространство, в непосредствена близост до лентата след което търсите нещо като "Ср Toolbar" в падащия списък и кликнете върху нея.

алтернативно модифицирате Ср instilation в Add / Remove Programs и вие трябва да можете да премахнете лентата с инструменти от там.

Ако все още остана да кажа така
Old 5-ти февруари 2008, 10:36
Новите държави Група

Чудя се, ако може да ми даде някакъв съвет аз съм изтегляне отвличане това и го казвам на по инсталиране Hjack thisshould отворени за мен след това го казвам на близки отвличане това и преименувам то той няма да го направя. Когато кликнете върху линка високо осветена тя идва до Run и стартирайте отново, което след това кликнете прозорец идва с разглеждате инсталирате и напусна може ли да ми помогнете благодаря Маркир
Old 5-ти февруари 2008, 10:45
Модератор Група

Да се направи това вместо това. Изтрийте Hijackthis монтажник на работния плот. Ние няма нужда от нея.

Изтеглям Deckard системата Скенер (ДСС) да Desktop.
Забележка: Трябва да сте влезли в акаунт с администраторски привилегии.
  • Затварям всички приложения и прозорци.
  • Щракнете два пъти върху на dss.exe за да го изпълним, и следвайте указанията.
  • Когато сканирането приключи, две текстови файлове, ще се отвори
    • main.txt <-- това ще бъде maximized
    • и extra.txt <-- това ще бъде сведено до минимум
  • Добавяне на съдържанието на main.txt в публикацията си.
  • Също добави extra.txt към вашия пост.
  • Текстът от тези файлове може да надвишава максималната дължина пост за този форум, както и да се наложи да бъдат изпратени повече от 2 или повече пунктове. Моля, осигурява всички текст е публикуван.

ДСС Какво ще направите:
  • Създайте нова System Restore точка в Windows XP и Vista.
  • Чисто вашите временни файлове, Downloaded Program Files и Интернет кеш файлове, а също и празни Кошчето на всички дискове.
  • Проверка на някои важни области на системата ви и изготвя доклад за вашата анализатор за преглед. ДСС автоматично пуска HijackThis за вас, но също така ще инсталира и мястото, бърз достъп до HijackThis на вашия работен плот, ако все още нямате инсталиран HijackThis.

Old 5-ти февруари 2008, 11:09
Новите държави Група

Благодаря пич аз мисля, че се решават проблемите ми и с компютъра някакъв начин благодарение отново марка.
Old 5-ти февруари 2008, 11:16
Модератор Група

Това не е анти зловреден софтуер / вируса инструмент тя е само инструмент за диагностика, за да открием проблема. То по никакъв начин не премахва зловредния софтуер. Можете да публикувате трупите.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Персонален компютър с много бавно с Win XP Настанявам robina80 Общи Хардуер Чат 1 13-ти септември 2009 12:27
Компютър, изпълняващ Много Бавен curlysmith Общи Хардуер Чат 5 12-ти септември 2009 год. 02:48
PCI-E x16 Lane Работещи Бавно Razer Графика на карти & Монитори 3 17-ти юли 2009 14:57
Интернет върви бавно madcows7 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 11 Окт 2008 13:54
Бавно вървят CD / DVD RW устройство TomUK Мултимедия & Codecs 7 29 ноември 2007 03:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc