![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте computor ми тече бавно и получаване на съобщения и да ме знаят за паразити шпионски червей win32.netsky и зловреден софтуер може ли да ми помогнете оправите този проблем, моля, но аз не съм най-добрият с computors благодарение Марк. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета Спенсър, че изглежда да са направили трик, но имам още един проблем своя инструмент бар, който аз имам не са изтеглили пише на премахнете изниквам на / сканиране шпионски / Сигурност тест / спам защита, този инструмент бар не е в моя добави / Remove програмата имате ли представа какво мога да направя благодаря. |
|
| |||
| |||
| тя трябва да бъде Ср Toolbar. Отиди в своя Интернет браузър и щракнете върху празно пространство, в непосредствена близост до лентата след което търсите нещо като "Ср Toolbar" в падащия списък и кликнете върху нея. алтернативно модифицирате Ср instilation в Add / Remove Programs и вие трябва да можете да премахнете лентата с инструменти от там. Ако все още остана да кажа така |
|
| |||
| |||
| Чудя се, ако може да ми даде някакъв съвет аз съм изтегляне отвличане това и го казвам на по инсталиране Hjack thisshould отворени за мен след това го казвам на близки отвличане това и преименувам то той няма да го направя. Когато кликнете върху линка високо осветена тя идва до Run и стартирайте отново, което след това кликнете прозорец идва с разглеждате инсталирате и напусна може ли да ми помогнете благодаря Маркир |
|
| |||
| |||
| Да се направи това вместо това. Изтрийте Hijackthis монтажник на работния плот. Ние няма нужда от нея. Изтеглям Deckard системата Скенер (ДСС) да Desktop. Забележка: Трябва да сте влезли в акаунт с администраторски привилегии.
ДСС Какво ще направите:
|
|
| |||
| |||
| Благодаря пич аз мисля, че се решават проблемите ми и с компютъра някакъв начин благодарение отново марка. |
|
| |||
| |||
| Това не е анти зловреден софтуер / вируса инструмент тя е само инструмент за диагностика, за да открием проблема. То по никакъв начин не премахва зловредния софтуер. Можете да публикувате трупите. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Персонален компютър с много бавно с Win XP Настанявам | robina80 | Общи Хардуер Чат | 1 | 13-ти септември 2009 12:27 |
| Компютър, изпълняващ Много Бавен | curlysmith | Общи Хардуер Чат | 5 | 12-ти септември 2009 год. 02:48 |
| PCI-E x16 Lane Работещи Бавно | Razer | Графика на карти & Монитори | 3 | 17-ти юли 2009 14:57 |
| Интернет върви бавно | madcows7 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 11 Окт 2008 13:54 |
| Бавно вървят CD / DVD RW устройство | TomUK | Мултимедия & Codecs | 7 | 29 ноември 2007 03:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |