menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Computor běh pomalý

Reply

Thread Nástroje
Old 4. února 2008, 07:58
Nový člen skupiny

Default Computor běh pomalý

Ahoj moje computor běží pomalu a já neustále zpráv což mi povědomí o parazity, spyware a malware win32.netsky červ mohl by jste mi pomohli vyřešit problém, prosím, ale já nejsem nejlepší computors se díky Marku.
Old 4.února 2008, 08:03
Dárce Skupina

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4.února 2008, 10:10
Moderátor skupiny

Postupujte podle pokynů v tento post a pak po špalky.

Old 4. února 2008, 10:51
Nový člen skupiny

díky za radu Spencer zdá se, že udělal to trik, ale já mám ještě jeden problém, její nástroje bar, který jsem neměla stáhli to říct to odstranit pop až to / scan spyware / bezpečnostní test / ochranu proti spamu tento panel nástrojů není v mých přidat / odebrat program, máte vůbec ponětí, co se dá dělat, díky.
Old 4. února 2008, 10:52
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Postupujte podle pokynů v tento post a pak po špalky.

Old 4.února 2008, 11:00
Dárce Skupina

je třeba AVG toolbar. jdi do vašeho internetového prohlížeče a klikněte na prázdné místo vedle panelu nástrojů pak hledejte něco jako 'AVG toolbar' v poklesu seznamu a klepněte na tlačítko ji.

alternativně upravit AVG instilation v Přidat / Odebrat programy a měli byste být schopni odstranit toolbar odtamtud.

Pokud jste ještě přilepil se říct
Old 5.února 2008, 10:36
Nový člen skupiny

Zajímalo by mě, jestli byste mi mohl dát několik rad i am stažení únos TOTO a říkají to po instalaci Hjack thisshould otevřených mi pak říkají to blízko této únos a přejmenovat ji nebude dělat. Když kliknu na vysoké osvětlené odkaz dojde k spuštění a spusťte znovu který i potom klikněte na okno, přichází s procházet instalovat a skončit by mohl byste mi pomoct díky Marku
Old 5.února 2008, 10:45
Moderátor skupiny

Pojďme to udělat místo. Odstraňte Hijackthis instalátor z plochy. Nebudeme potřebovat.

Stáhnout Deckarde systémové Scanner (DSS) do vašeho Desktop.
Poznámka: Musíte být přihlášeni na účtu s oprávněními správce.
  • Zavřít všechny aplikace a okna.
  • Double-klikněte v dss.exe spouštět a sledovat pokyny.
  • Při skenování je kompletní, dva textové soubory se otevřou
    • main.txt <-- tohle bude maximalizovaným
    • a extra.txt <-- tohle bude minimalizován
  • Přidat obsah main.txt ve své funkci.
  • Také přidat extra.txt na svých místech.
  • Text z těchto souborů mohou být vyšší než maximální délka post pro toto fórum, a může být zapotřebí poslal přes 2 nebo více pracovních míst. Ujistěte se prosím, celý text je zveřejněn.

DSS Co bude dělat:
  • Vytvořit nový bod obnovení systému v systému Windows XP a Vista.
  • Vyčistit Dočasné soubory, Downloaded Program Files, a Internet Cache soubory, a také prázdné Koše na všechny disky.
  • Zkontrolujte, zda některé důležité oblasti vašeho systému a vypracování zprávy pro váš analytik přezkumu. DSS se automaticky spustí HijackThis pro vás, ale bude také instalovat a místo zástupce HijackThis na ploše, pokud ještě nemáte nainstalován HijackThis.

Old 5.února 2008, 11:09
Nový člen skupiny

Díky kámo já si myslím, že má vyřešit mé problémy i s počítačem nijak díky známky.
Old 5.února 2008, 11:16
Moderátor skupiny

To nebylo proti malware / virus nástroj je jen diagnostický nástroj, který pomůže lokalizovat problém. To v žádném případě odstraňuje malware. Ty by měly po špalky.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.