![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj moje computor běží pomalu a já neustále zpráv což mi povědomí o parazity, spyware a malware win32.netsky červ mohl by jste mi pomohli vyřešit problém, prosím, ale já nejsem nejlepší computors se díky Marku.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Postupujte podle pokynů v tento post a pak po špalky.
|
|
|
|||
|
|||
|
díky za radu Spencer zdá se, že udělal to trik, ale já mám ještě jeden problém, její nástroje bar, který jsem neměla stáhli to říct to odstranit pop až to / scan spyware / bezpečnostní test / ochranu proti spamu tento panel nástrojů není v mých přidat / odebrat program, máte vůbec ponětí, co se dá dělat, díky.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|
|
|||
|
|||
|
je třeba AVG toolbar. jdi do vašeho internetového prohlížeče a klikněte na prázdné místo vedle panelu nástrojů pak hledejte něco jako 'AVG toolbar' v poklesu seznamu a klepněte na tlačítko ji.
alternativně upravit AVG instilation v Přidat / Odebrat programy a měli byste být schopni odstranit toolbar odtamtud. Pokud jste ještě přilepil se říct |
|
|
|||
|
|||
|
Zajímalo by mě, jestli byste mi mohl dát několik rad i am stažení únos TOTO a říkají to po instalaci Hjack thisshould otevřených mi pak říkají to blízko této únos a přejmenovat ji nebude dělat. Když kliknu na vysoké osvětlené odkaz dojde k spuštění a spusťte znovu který i potom klikněte na okno, přichází s procházet instalovat a skončit by mohl byste mi pomoct díky Marku
|
|
|
|||
|
|||
|
Pojďme to udělat místo. Odstraňte Hijackthis instalátor z plochy. Nebudeme potřebovat.
Stáhnout Deckarde systémové Scanner (DSS) do vašeho Desktop. Poznámka: Musíte být přihlášeni na účtu s oprávněními správce.
DSS Co bude dělat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky kámo já si myslím, že má vyřešit mé problémy i s počítačem nijak díky známky.
|
|
|
|||
|
|||
|
To nebylo proti malware / virus nástroj je jen diagnostický nástroj, který pomůže lokalizovat problém. To v žádném případě odstraňuje malware. Ty by měly po špalky.
|