μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Computor εκτελεί αργή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4η Φεβρουαρίου 2008, 07:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computor εκτελεί αργή

Γεια σου μου computor εκτελεί αργή και συνεχίζω να κάνει μηνύματα μου γνώση σχετικά με τα παράσιτα spyware και κακόβουλα προγράμματα τύπου worm win32.netsky θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα παρακαλώ αλλά δεν είμαι ο καλύτερος computors με χάρη Mark.
Old 4 Φλεβάρη 2008, 08:03
Ομάδα Δωρητών

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4 Φλεβάρη 2008, 10:10
Συντονιστής Ομάδας

Ακολουθήστε τα βήματα αυτήν την ανάρτηση και, στη συνέχεια, μετά τα αρχεία καταγραφής.

Old 4η Φεβρουαρίου 2008, 10:51
Νέο Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ για τις συμβουλές Spencer φαίνεται να έχουν κάνει το κόλπο, αλλά έχω ένα ακόμη πρόβλημα το εργαλείο μπαρ που έχω κατεβάσει δεν θα πω την αφαίρεση μέχρι την pop / scan spyware / δοκιμή ασφάλειας / προστασίας spam αυτό το εργαλείο δεν είναι το μπαρ μου προσθήκη / αφαίρεση προγράμματος έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω χάρη.
Old 4η Φεβρουαρίου 2008, 10:52
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Ακολουθήστε τα βήματα αυτήν την ανάρτηση και, στη συνέχεια, μετά τα αρχεία καταγραφής.

Old 4 Φλεβάρη 2008, 11:00
Ομάδα Δωρητών

θα πρέπει να είναι η γραμμή εργαλείων avg. υπεισέλθω σε internet browser σας και κάντε κλικ σε ένα κενό χώρο δίπλα από τη γραμμή εργαλείων τότε αναζητούν κάτι σαν "avg toolbar" από την αναπτυσσόμενη λίστα και κάντε κλικ σε αυτό.

εναλλακτικά, να τροποποιήσει το avg instilation στο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και θα πρέπει να μπορείτε να καταργήσετε τη γραμμή εργαλείων από εκεί.

Αν εξακολουθείτε να κολλήσει κάνουμε το πω
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 10:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές είμαι τηλεφόρτωση ΠΑΡΟΝΤΑ εισβάλει και να πω ότι μετά την εγκατάσταση Hjack thisshould ανοιχτή για μένα τότε θα πω τη στενή εισβάλει αυτό και μετονομάστε το ότι δεν θα γίνει αυτό. Όταν κάνω κλικ για το υψηλό φωτιζόμενο συνδεθεί έρχεται να εκτελέσετε και στη συνέχεια εκτελέστε ξανά το οποίο στη συνέχεια, κάντε κλικ εμφανίζεται ένα παράθυρο με την περιήγηση και να τερματίσετε την εγκατάσταση μπορεί να σας βοηθήσει μου ευχαριστίες Mark
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 10:45
Συντονιστής Ομάδας

Ας το κάνουμε αυτό αντί. Διαγράψτε το Hijackthis εγκατάστασης από την επιφάνεια εργασίας. Δεν θα χρειάζονται.

Λήψη Deckard του Συστήματος Scanner (DSS) για να σας Desktop.
Σημείωση: Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε ένα λογαριασμό με δικαιώματα διαχειριστή.
  • Κλείνω όλες τις εφαρμογές και τα παράθυρα.
  • Κάντε διπλό κλικ σε λειτουργία dss.exe για την εκτέλεσή του, και ακολουθήστε τις υποδείξεις.
  • Όταν η σάρωση έχει ολοκληρωθεί, δύο αρχεία κειμένου που θα ανοίξει
    • main.txt <-- αυτό θα πρέπει να μεγιστοποιηθεί
    • και extra.txt <-- αυτό θα πρέπει να ελαχιστοποιούνται
  • Προσθέστε το περιεχόμενο του main.txt σε σας.
  • Επίσης προσθήκη extra.txt του, ο υποψήφιος.
  • Το κείμενο από αυτά τα αρχεία μπορεί να υπερβεί το μέγιστο μήκος υστέρων για αυτό το φόρουμ, και μπορεί να χρειαστεί να σταλεί πάνω από 2 ή περισσότερες θέσεις. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι όλες κείμενο δημοσιεύτηκε.

DSS Τι θα κάνετε:
  • Δημιουργήστε ένα νέο σημείο επαναφοράς συστήματος στα Windows XP και Vista.
  • Καθαριότητα προσωρινών αρχείων σας, Downloaded Program Files και Internet Cache Files, και επίσης το κενό Recycle Bin σε όλες τις μονάδες δίσκου.
  • Δείτε μερικές σημαντικές περιοχές του συστήματός σας και να συντάξει μία έκθεση για τον αναλυτή για την αναθεώρηση. DSS HijackThis εκτελείται αυτόματα για σας, αλλά θα είναι επίσης η εγκατάσταση και θέση σε HijackThis μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας, αν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει HijackThis.

Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 11:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Thanks mate νομίζω ότι μου έχει λύσει τα προβλήματα του υπολογιστή αλλά και με οποιονδήποτε τρόπο, χάρη και πάλι σήμα.
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 11:16
Συντονιστής Ομάδας

Αυτό δεν ήταν ένα αντι malware / ιού εργαλείο είναι απλώς ένα διαγνωστικό εργαλείο για τον εντοπισμό του προβλήματος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τα αρχεία καταγραφής.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή που τρέχει πολύ αργοί με Win XP Installed robina80 Γενική Συζήτηση Hardware 1 13 Σεπτεμβρίου 2009 12:27
Υπολογιστή που τρέχει πολύ αργή curlysmith Γενική Συζήτηση Hardware 5 12 Σεπτέμβρη 2009 02:48
PCI-e x16 Lane Running Slow Razer Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 17 Ιούλη του 2009 14:57
Internet Running Slow madcows7 Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 11 Οκτ 2008 13:54
Αργή λειτουργίας CD / DVD RW drive TomUK Multimedia & Codecs 7 29 Νοε 2007 03:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.