manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Computor sporo trčanje

Reply

Thread Tools
Old 4. veljača 2008, 07:58
Novi član grupe

Default Computor sporo trčanje

Hi there computor moj je pokrenut spor i ja držati uzimajući poruka making me svjesni o parazita spyware i štetnih sadržaja win32.netsky crv mogao te pomoć mene škripac ovaj problem molim vas, ali ja nisam najbolji s computors zahvaljujući Mark.
Old 4. veljače 2008, 08:03
Donatorska Grupa

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4. veljače 2008, 10:10
Moderator / ica grupe

Slijedite korake u ovaj post i onda objaviti logove.

Old 4. veljača 2008, 10:51
Novi član grupe

hvala za jedan dan savjet Spencer čini se da su učinili u izigrati ali JA obaviti imaju još jedan problem njezine alat bar koje sam ne preuzimati to say's maknuti pop up-a / scan spyware / sigurnosni test / spam zaštita ovaj alat bar nije u mom dodaj / Ukloni program imate bilo koji ideja što ja mogu učiniti hvala.
Old 4. veljača 2008, 10:52
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Slijedite korake u ovaj post i onda objaviti logove.

Old 4. veljače 2008, 11:00
Donatorska Grupa

ona mora biti avg traka s alatima. ići u svoj internet preglednik i kliknite prazan prostor pored toolbar potom potražite nešto poput 'avg traka s alatima "u drop popisa i kliknite na nju.

alternativno modificirati avg instilation u Dodaj / ukloni programe i trebali biste biti u mogućnosti to maknuti toolbar od tamo.

Ako ste još uvijek u škripcu to tako reći
Old 5. veljače 2008, 10:36
Novi član grupe

Pitam se, ako bi mogao, dajte mi neke savjete sam preuzimanjem kidnapovati OVAJ reći i to je nakon instaliranja otvorite Hjack thisshould za mene onda reci bliskog Hijack this i preimenovati Internet to neće učiniti. Kad kliknem na link visoke upaljene dolazi do pokrenite, a zatim ponovo pokrenite što sam onda kliknite na prozor dolazi sa browse instalirati i zatvorite možeš mi pomogne hvala Označi
Old 5. veljače 2008, 10:45
Moderator / ica grupe

Let's to učiniti umjesto. Brisanje Hijackthis Installer iz desktop. Nećemo trebati.

Preuzimanje Deckard's Scanner System (DSS) na svoj Desktop.
Napomena: Morate biti prijavljeni na svoj račun s administratorskim privilegijama.
  • Zatvoriti sve programe i prozore.
  • Dvokliknite na dss.exe da ga vode, a zatim slijedite upute.
  • Kada se skeniranje završi, dva tekstualna datoteka će se otvoriti
    • main.txt <-- ovo će biti maximized
    • i extra.txt <-- ovo će biti minimiziran
  • Dodaj sadržaj main.txt u svom postu.
  • Također dodaj extra.txt na vaš post.
  • Tekst iz te datoteke svibanj premašiti maksimalnu duljinu post za ovaj forum, i svibanj trebate biti poslana preko 2 ili više postova. Molimo Vas da provjerite sve tekstualne objavi.

Što će učiniti DSS:
  • Napravi novu točku za vraćanje sustava u sustavu Windows XP i Vidik.
  • Očistiti privremene datoteke, Downloaded Program Files i Internet Files Cache, i ispraznili koš za smeće na svi Pogoni.
  • Provjera nekih važnih područja vašeg sustava i izradu izvješća za svoju analitičar za pregled. DSS automatski pokreće HijackThis za vas, ali će se također instalirati i staviti da HijackThis prečac na radnoj površini ako već nemate instaliran HijackThis.

Old 5. veljače 2008, 11:09
Novi član grupe

Thanks mate mislim da je moj problem riješen dobro računalo bilo koji način opet hvala marku.
Old 5. veljače 2008, 11:16
Moderator / ica grupe

To nije bio protiv zlonamjernih programa / virus tool to je samo dijagnostički alat kako bi pronašli problem. To ni na koji način ne uklanja štetne sadržaje. Trebali biste postavili logove.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
PC trčanje Stvarno Sporo sa Win XP Installer robina80 General Hardware Chat 1 13 rujan 2009 12:27
Computer Running vrlo trom curlysmith General Hardware Chat 5 12 rujan 2009 02:48
PCI-e x16 Lane Running Slow Razer Graphics Cards & Monitors 3 17 srpanj 2009 14:57
Trčanje Internet Slow madcows7 Virus, Spyware i sigurnost 3 11. listopad 2008 13:54
Sporo trčanje CD / DVD RW pogon TomUK Multimedija i kodeci 7 29. studeni 2007 03:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.