![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there computor moj je pokrenut spor i ja držati uzimajući poruka making me svjesni o parazita spyware i štetnih sadržaja win32.netsky crv mogao te pomoć mene škripac ovaj problem molim vas, ali ja nisam najbolji s computors zahvaljujući Mark. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| hvala za jedan dan savjet Spencer čini se da su učinili u izigrati ali JA obaviti imaju još jedan problem njezine alat bar koje sam ne preuzimati to say's maknuti pop up-a / scan spyware / sigurnosni test / spam zaštita ovaj alat bar nije u mom dodaj / Ukloni program imate bilo koji ideja što ja mogu učiniti hvala. |
|
| |||
| |||
| ona mora biti avg traka s alatima. ići u svoj internet preglednik i kliknite prazan prostor pored toolbar potom potražite nešto poput 'avg traka s alatima "u drop popisa i kliknite na nju. alternativno modificirati avg instilation u Dodaj / ukloni programe i trebali biste biti u mogućnosti to maknuti toolbar od tamo. Ako ste još uvijek u škripcu to tako reći |
|
| |||
| |||
| Pitam se, ako bi mogao, dajte mi neke savjete sam preuzimanjem kidnapovati OVAJ reći i to je nakon instaliranja otvorite Hjack thisshould za mene onda reci bliskog Hijack this i preimenovati Internet to neće učiniti. Kad kliknem na link visoke upaljene dolazi do pokrenite, a zatim ponovo pokrenite što sam onda kliknite na prozor dolazi sa browse instalirati i zatvorite možeš mi pomogne hvala Označi |
|
| |||
| |||
| Let's to učiniti umjesto. Brisanje Hijackthis Installer iz desktop. Nećemo trebati. Preuzimanje Deckard's Scanner System (DSS) na svoj Desktop. Napomena: Morate biti prijavljeni na svoj račun s administratorskim privilegijama.
Što će učiniti DSS:
|
|
| |||
| |||
| Thanks mate mislim da je moj problem riješen dobro računalo bilo koji način opet hvala marku. |
|
| |||
| |||
| To nije bio protiv zlonamjernih programa / virus tool to je samo dijagnostički alat kako bi pronašli problem. To ni na koji način ne uklanja štetne sadržaje. Trebali biste postavili logove. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC trčanje Stvarno Sporo sa Win XP Installer | robina80 | General Hardware Chat | 1 | 13 rujan 2009 12:27 |
| Computer Running vrlo trom | curlysmith | General Hardware Chat | 5 | 12 rujan 2009 02:48 |
| PCI-e x16 Lane Running Slow | Razer | Graphics Cards & Monitors | 3 | 17 srpanj 2009 14:57 |
| Trčanje Internet Slow | madcows7 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 11. listopad 2008 13:54 |
| Sporo trčanje CD / DVD RW pogon | TomUK | Multimedija i kodeci | 7 | 29. studeni 2007 03:29 |
| Thread Tools | |
| |