kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Computor futás lassan

Reply

Téma eszközök
Old Február 4 2008, 07:58
Új tag Csoport

Default Computor futás lassan

Hello my computor fut lassú és én is kapok üzeneteket, hogy én körülbelül tisztában paraziták féreg win32.netsky kémprogramok és rosszindulatú szoftverek tudnál segíteni nekem meg ez a probléma, de kérem, nem vagyok a legjobb a computors köszönhetően Mark.
Old Február 4, 2008, 08:03
Donor Group

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old Február 4, 2008, 10:10
Moderátor Csoport

Kövesse a lépéseket a ez felad majd elküldeni a rönköket.

Old Február 4 2008, 10:51
Új tag Csoport

Köszönöm a tanácsot Spencer úgy tűnik, hogy megtette a trükk De van még egy probléma, hogy egy eszköz, amely bár én nem mondom, hogy a letöltött eltávolítás pop up's / scan spyware / biztonsági vizsgálat / spam védelem ezt az eszközt, bár nem az én add / eltávolítás program van valami ötlete, hogy mit tudok, köszönöm.
Old Február 4, 2008, 10:52
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Kövesse a lépéseket a ez felad majd elküldeni a rönköket.

Old Február 4, 2008, 11:00
Donor Group

Meg kell az avg eszközsoron. bemegy böngészőprogram és kattintson egy üres hely mellett az eszköztár akkor keressen valami hasonló "avg eszköztár" a csepp listáját, és kattintson rá.

másodlagosan módosítsa a avg instilation a Programok hozzáadása / eltávolítása, és lehetővé kell tenni, hogy távolítsa el az eszköztár is.

Ha még mindig elakadsz nem mondja
Old Február 5, 2008, 10:36
Új tag Csoport

Vajon meg tudná adni nekem néhány tanácsot én letöltése megrabol ezt, és azt mondja az az install Hjack thisshould nyílt meg, majd azt mondom közeli megrabol, és nevezze át az nem fog csinálni. Amikor kattintson a magas kivilágított link jön ki, hogy fut majd futtassa újra amit majd kattintsunk az ablak jön fel böngészés telepítése és lépjen ki tudnál segíteni nekem köszönhetően Mark
Old Február 5, 2008, 10:45
Moderátor Csoport

Csináljuk helyette. Törölje a Hijackthis telepítő az asztalon. Mi lesz rá szükség.

Letöltés Deckard's System Scanner (DSS) a Desktop.
Megjegyzés: Meg kell jelentkezett be egy fiókot rendszergazdai jogosultságokkal.
  • Bezár minden alkalmazást és a Windows.
  • Double-click be dss.exe futtatni, és kövesse az instrukciókat.
  • Ha a vizsgálat befejezése után két szöveges fájlok megnyitása
    • main.txt <-- ez lesz maximális
    • és extra.txt <-- ez lesz minimalizáltak
  • Add tartalma main.txt a postán.
  • Szintén Add extra.txt a postán.
  • A szöveg a fenti kép nem haladhatja meg a maximális post hossza ezen a fórumon, és meg kell küldeni a 2 vagy több álláshely. Kérjük, hogy minden szöveg módosítását.

Mit fog csinálni DSS:
  • Hozzunk létre egy új rendszer-visszaállítási pontot a Windows XP és Vista.
  • Tiszta ideiglenes fájlok, Downloaded Program Files, és az Internet Cache fájlokat, és még üres a Lomtár az összes meghajtót.
  • Ellenőrizze néhány fontos területen a rendszert, és jelentést készít az Ön elemző felülvizsgálatára. DSS automatikusan futtatja HijackThis neked, de azt is telepíteni, és egy parancsikont az asztalon HijackThis ha nem HijackThis van telepítve.

Old Február 5, 2008, 11:09
Új tag Csoport

Kösz haver azt gondolom, hogy a problémákat megoldani, én is a számítógép bármilyen módon köszönhetően újra jelet.
Old Február 5, 2008, 11:16
Moderátor Csoport

Ez nem egy anti malware / vírus eszköze ez csak egy diagnosztikai eszköz használatával keresse meg a problémát. Ez semmiképpen nem törli malware. Meg kell elküldeni a rönköket.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC-t, nagyon lassan a Win XP telepítve robina80 Általános fémáru Chat 1 Szeptember 13, 2009 12:27
Futtató számítógép nagyon lassan curlysmith Általános fémáru Chat 5 Szeptember 12, 2009 02:48
PCI-E x16 Lane Running Slow Razer Grafikus kártyák és monitorok 3 Július 17, 2009 14:57
Internet Running Slow madcows7 Vírus, kémprogram és biztonság 3 11. október 2008 13:54
Lassú futó CD / DVD-RW drive TomUK Multimédia és kodekek 7 29. november 2007 03:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.