פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

Computor פועל לאט

Reply

שרשרת כלים
Old 4 פברואר 2008, 07:58
קבוצת חברות חדשות

Default Computor פועל לאט

שלום לך שלי computor פועל לאט ואני מקבל הודעות לשמור גורם לי לדעת עוד על parasites ריגול תולעת win32.netsky ו malware אתה יכול לעזור לי לתקן את הבעיה בבקשה אבל אני לא הכי טוב עם computors תודה מארק.
Old 4 פבואר 2008, 08:03
קבוצת תורמים

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4 פבואר 2008, 10:10
מנהל קבוצת

בצע את הפעולות על הודעה זו ולאחר מכן לפרסם את יומני.

Old 4 פברואר 2008, 10:51
קבוצת חברות חדשות

תודה על העצה ספנסר נראה עשו את העבודה אבל יש לי עוד בעיה שלה כלי בר אשר אני לא אומר את זה של הורדת להסיר pop up's / סריקה של תוכנות ריגול / אבטחה הבדיקה / זבל הגנה כלי זה אינו בר שלי הוסף / הסרה של תוכניות יש לך מושג מה אני יכול לעשות תודה.
Old 4 פברואר 2008, 10:52
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי evilfantasy View Post
בצע את הפעולות על הודעה זו ולאחר מכן לפרסם את יומני.

Old 4 פבואר 2008, 11:00
קבוצת תורמים

הוא חייב להיות ממוצע של סרגל הכלים. עבור אל דפדפן האינטרנט שלך, ולחץ על שטח ריק ליד הכלים ואז לחפש משהו כמו 'ממוצע של סרגל הכלים' ב הרשימה הנפתחת ולחץ עליו.

לחלופין לשנות את מיקום instilation ב 'הוספה / הסרה של תוכניות, ואתה אמור להיות מסוגל להסיר את סרגל הכלים משם.

אם אתה עדיין תקועה לעשות כך אומר
Old 5 פבואר 2008, 10:36
קבוצת חברות חדשות

אני תוהה אם אתה יכול לתת לי עצה אני מוריד לחטוף זה ואת זה אומר עליה של להתקין Hjack thisshould פתוחים אז הוא אומר לי את זה קרוב לחטוף ושנה את שמו הוא לא לעשות את זה. כאשר אני לחץ על הקישור גבוה מבוער זה מגיע עד כדי להפעיל ולאחר מכן הפעל שוב בו לחץ אז אני מגיעה עם חלון עיון להתקין ו צא אתה יכול לעזור לי תודה מארק
Old 5 פבואר 2008, 10:45
מנהל קבוצת

בוא נעשה את זה במקום. מחק את Hijackthis Installer משולחן העבודה. אנחנו לא צריכים את זה.

להוריד Deckard של המערכת סורק (DSS) שלך שולחן עבודה.
הערה: אתה חייב להיות מחובר על גבי חשבון עם הרשאות מנהל.
  • סגור את כל היישומים והחלונות.
  • לחץ פעמיים על על dss.exe כדי להפעיל אותו, ועקוב אחר ההנחיות.
  • כאשר הסריקה הסתיימה, שני קבצי טקסט ייפתחו
    • main.txt <-- זה יהיה מרבית
    • ו extra.txt <-- זה יהיה ממוזער
  • הוסף את תוכן main.txt ב ההודעה שלך.
  • גם הוסף extra.txt את ההודעה שלך.
  • הטקסט של קבצים אלה עשויים לעבור את העלות המקסימלית לכל אורך לכתוב בפורום זה, ועלול להישלח צריך יותר מ 2 או יותר הודעות. נא לוודא את כל הטקסט פורסם.

מה תעשה DSS:
  • צור נקודת שחזור מערכת חדשה ב-Windows XP ו Vista.
  • יש לנקות את הקבצים הזמניים, Downloaded Program Files, ו-Internet מטמון קבצים, וכן רוקן את סל המיחזור על כל הכוננים.
  • חשוב לבדוק את האזורים של מערכת להפיק דוח עבור אנליסט לסקירה. DSS מריצה אוטומטית HijackThis בשבילך, אבל זה יהיה גם להתקין ומקום קיצור כדי HijackThis על שולחן העבודה שלך אם לא כבר מותקן HijackThis.

Old 5 פבואר 2008, 11:09
קבוצת חברות חדשות

תודה חבר, אני חושב שיש לו גם לפתור את בעיות עם המחשב בכל דרך שוב תודה מארק.
Old 5 פבואר 2008, 11:16
מנהל קבוצת

זה לא היה נגד תוכנות זדוניות / וירוס היא כלי לאבחון רק כלי המסייע לאתר את הבעיה. זה בשום אופן, מסיר תוכנות זדוניות. אתה צריך לכתוב את יומני.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחשב אישי שבו פועל ממש לאט עם Win XP מותקן robina80 כללי חומרה צ 'אט 1 13 ספטמבר 2009 12:27
הפעלת המחשב איטי מאוד curlysmith כללי חומרה צ 'אט 5 12 ספטמבר 2009 02:48
PCI-E x16 ליין פועל לאט Razer כרטיסי מסך & Monitors 3 17 יולי 2009 14:57
הפעלת אינטרנט איטי madcows7 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 11th אוקטובר 2008 13:54
לאט להופיע CD / RW כונן ה-DVD TomUK מולטימדיה רכיבי Codec 7 29 נובמבר 2007 03:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.