![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך שלי computor פועל לאט ואני מקבל הודעות לשמור גורם לי לדעת עוד על parasites ריגול תולעת win32.netsky ו malware אתה יכול לעזור לי לתקן את הבעיה בבקשה אבל אני לא הכי טוב עם computors תודה מארק. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| בצע את הפעולות על הודעה זו ולאחר מכן לפרסם את יומני. |
|
| |||
| |||
| תודה על העצה ספנסר נראה עשו את העבודה אבל יש לי עוד בעיה שלה כלי בר אשר אני לא אומר את זה של הורדת להסיר pop up's / סריקה של תוכנות ריגול / אבטחה הבדיקה / זבל הגנה כלי זה אינו בר שלי הוסף / הסרה של תוכניות יש לך מושג מה אני יכול לעשות תודה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| הוא חייב להיות ממוצע של סרגל הכלים. עבור אל דפדפן האינטרנט שלך, ולחץ על שטח ריק ליד הכלים ואז לחפש משהו כמו 'ממוצע של סרגל הכלים' ב הרשימה הנפתחת ולחץ עליו. לחלופין לשנות את מיקום instilation ב 'הוספה / הסרה של תוכניות, ואתה אמור להיות מסוגל להסיר את סרגל הכלים משם. אם אתה עדיין תקועה לעשות כך אומר |
|
| |||
| |||
| אני תוהה אם אתה יכול לתת לי עצה אני מוריד לחטוף זה ואת זה אומר עליה של להתקין Hjack thisshould פתוחים אז הוא אומר לי את זה קרוב לחטוף ושנה את שמו הוא לא לעשות את זה. כאשר אני לחץ על הקישור גבוה מבוער זה מגיע עד כדי להפעיל ולאחר מכן הפעל שוב בו לחץ אז אני מגיעה עם חלון עיון להתקין ו צא אתה יכול לעזור לי תודה מארק |
|
| |||
| |||
| בוא נעשה את זה במקום. מחק את Hijackthis Installer משולחן העבודה. אנחנו לא צריכים את זה. להוריד Deckard של המערכת סורק (DSS) שלך שולחן עבודה. הערה: אתה חייב להיות מחובר על גבי חשבון עם הרשאות מנהל.
מה תעשה DSS:
|
|
| |||
| |||
| תודה חבר, אני חושב שיש לו גם לפתור את בעיות עם המחשב בכל דרך שוב תודה מארק. |
|
| |||
| |||
| זה לא היה נגד תוכנות זדוניות / וירוס היא כלי לאבחון רק כלי המסייע לאתר את הבעיה. זה בשום אופן, מסיר תוכנות זדוניות. אתה צריך לכתוב את יומני. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב אישי שבו פועל ממש לאט עם Win XP מותקן | robina80 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 13 ספטמבר 2009 12:27 |
| הפעלת המחשב איטי מאוד | curlysmith | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 12 ספטמבר 2009 02:48 |
| PCI-E x16 ליין פועל לאט | Razer | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 17 יולי 2009 14:57 |
| הפעלת אינטרנט איטי | madcows7 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 11th אוקטובר 2008 13:54 |
| לאט להופיע CD / RW כונן ה-DVD | TomUK | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 29 נובמבר 2007 03:29 |
| שרשרת כלים | |
| |