![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there Mano computor veikia lėtai ir gaunu pranešimus, todėl mane supranta apie parazitus, šnipinėjimo ir žalinga programine įranga širdys win32.netsky Ar galėtumėte man padėti išspręsti šią problemą, atlikite bet aš ne su computors Ačiū Pažymėti geriausi. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Tolesni žingsniai šį pranešimą tada po rąstų. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už patarimus Spencer atrodo, kad tai pavyko, bet aš turiu dar vieną problemą savo įrankių juostą, kurią aš ne atsisiuntė tai sako klasę pop-up's / scan spyware / security test / spam protection šią įrankių juostoje nėra mano pridėti / pašalinti programą Turite idėją, ką aš galiu padaryti Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| reikia Vid Toolbar. eikite į savo interneto naršyklę ir spustelėkite tuščią vietą šalia Toolbar tada ieškoti kažką panašaus į "Vid Toolbar" iš meniu sąrašo ir paspauskite jį. Arba keisti Įvertinimas instilation Pridėti / šalinti programas ir jums turėtų būti suteikta galimybė pašalinti juostą iš ten. Jei Jūs vis dar įstrigo tai pasakyti taip |
|
| |||
| |||
| Įdomu, jei galėtumėte man duoti keletą patarimų aš parsisiuntimo Hijack Tai ir jis sako, yra ant diegimo Hjack thisshould atidaryti man tada jis sako glaudžius Hijack tai ir pervadinti ji nedaro. Kai spaudžiu nuorodą aukštos apšviesta ji ateina iki veikiančios ir paleiskite iš naujo, kurį aš tada spustelėkite langas pasirodo su Žmonės įdiegti ir mesti Could you help me Thanks Mark |
|
| |||
| |||
| Let's do šioje vietoje. Ištrinti HijackThis installer iš darbastalio. Mes nereikia. Atsisiųsti Deckard sistemos Scanner (DSS) Jūsų Desktop. Pastaba Jūs turite būti prisijungę prie paskyros administratoriaus.
Kas DSS atliks:
|
|
| |||
| |||
| Thanks mate Manau, kad padėjo išspręsti savo problemas bei su kompiuteriu niekaip Thanks again ženklas. |
|
| |||
| |||
| Tai buvo ne kovos su kenkėjiška programa / virusas įrankis tai tik diagnostinė priemonė, siekiant padėti rasti problemos. Tai jokiu būdu pašalina kenkėjiškų programų. Turėtumėte rašyti rąstų. |