mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Computor darbojas lēni

Reply

Thread Tools
Old Februāris 4, 2008, 07:58
New Member Group

Default Computor darbojas lēni

Hi there my computor darbojas lēni, un es regulāri saņemt ziņas pieņemšanā man zināms par parazītiem, spyware worm win32.netsky un ļaunprātīgu programmatūru vai jūs varētu man palīdzēt noteikt šo problēmu, lūdzu, bet es neesmu labākais ar computors pateicoties Mark.
Old Februāris 4, 2008, 08:03
Donors Group

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old Februāris 4, 2008, 10:10
Moderator Group

Izpildiet soļus šo ziņu un tad pēc apaļkokiem.

Old Februāris 4, 2008, 10:51
New Member Group

paldies par padomu Spencer šķiet, ka tas ir darīts triks, bet man ir vēl viena problēma, tā rīkjosla, kas man nav lejupielādējis teikt ir noņemt pop up's / scan spyware / drošības testu / spam aizsardzība šo rīku josla nav manā pievienot / noņemt programmas esat jebkuru ideju, ko es varu darīt thanks.
Old Februāris 4, 2008, 10:52
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Izpildiet soļus šo ziņu un tad pēc apaļkokiem.

Old Februāris 4, 2008, 11:00
Donors Group

tas ir avg rīkjoslu. iedziļināties savu interneta pārlūkprogrammu un noklikšķiniet uz tukšu vietu blakus rīkjoslai, tad meklē kaut ko līdzīgu "avg rīkjoslu", kas pilienu sarakstu un noklikšķiniet uz tā.

alternatīvi modificēt avg instilation ar Add / Remove Programs, un jums vajadzētu būt iespējai noņemt rīkjoslas no turienes.

Ja jūs joprojām iestrēdzis do sacīt
Old Februāris 5, 2008, 10:36
New Member Group

Nez, ja jūs varētu sniegt man padomu i am lejupielādes nolaupīt šo un to pateikt ir pēc instalēšanas Hjack thisshould atvērt man tad teikt ciešā nolaupīt šo un pārdēvēt to tā nevar izdarīt. Kad noklikšķināt uz augstas izgaismotas saite tā nāk līdz ceļu un tad palaist vēlreiz kas i uz tam loga nāk klajā ar pārlūkot instalēt un atmest vai jūs varētu man palīdzēt, pateicoties Marka
Old Februāris 5, 2008, 10:45
Moderator Group

Let's do šajā vietā. Dzēst HijackThis installer no darbvirsmas. Mums nebūs nepieciešams.

Lejupielādēt Deckard's System Scanner (DSS) jūsu Desktop.
Piezīme: Jums ir jābūt pieteicies uz kontu ar administratora privilēģijas.
  • Aizvērt visus pieteikumus un logi.
  • Veiciet dubultklikšķi uz uz dss.exe lai tā varētu darboties, un sekojiet norādījumiem.
  • Kad skenēšana ir pabeigta, divus teksta failus atvērs
    • main.txt <-- tas viens būs maksimizēts
    • un extra.txt <-- this one tiks minimizēta
  • Pievieno satura rādītāju main.txt in your post.
  • Arī pievienot extra.txt Jūsu post.
  • No šiem failiem teksts var pārsniegt maksimālo amata garums šajā forumā, un var būt nepieciešams nosūtīt pa 2 vai vairāk punktus. Lūdzu nodrošināt visu tekstu ir norīkots darbā.

Ko DSS darīs:
  • Izveidot jaunu sistēmas atjaunošanas punktu Windows XP un Vista.
  • Tīrīt pagaidu failus, Downloaded Program Files un interneta Cache faili, kā arī tukšā atkritni uz visiem diskiem.
  • Pārbaudiet dažas svarīgas jomas Jūsu sistēmas un sagatavot pārskatu par Jūsu analītiķis pārskatīt. DSS automātiski palaiž HijackThis jums, bet tas arī instalēt un vietu saīsni HijackThis uz darbvirsmas, ja Jums vēl nav HijackThis uzstādīta.

Old Februāris 5, 2008, 11:09
New Member Group

Thanks mate Es domāju, ka ir atrisinājusi manas problēmas arī ar datoru nekādi thanks again zīmi.
Old Februāris 5, 2008, 11:16
Moderator Group

Tas nebija pret ļaunprātīgu programmatūru / vīruss instruments tas ir tikai diagnostikas rīks, kas palīdz atrast problēmu. Tas nekādā veidā noņem ļaunprātīgu programmatūru. Jums vajadzētu post apaļkokiem.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.