![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there my computor darbojas lēni, un es regulāri saņemt ziņas pieņemšanā man zināms par parazītiem, spyware worm win32.netsky un ļaunprātīgu programmatūru vai jūs varētu man palīdzēt noteikt šo problēmu, lūdzu, bet es neesmu labākais ar computors pateicoties Mark. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| paldies par padomu Spencer šķiet, ka tas ir darīts triks, bet man ir vēl viena problēma, tā rīkjosla, kas man nav lejupielādējis teikt ir noņemt pop up's / scan spyware / drošības testu / spam aizsardzība šo rīku josla nav manā pievienot / noņemt programmas esat jebkuru ideju, ko es varu darīt thanks. |
|
| |||
| |||
| tas ir avg rīkjoslu. iedziļināties savu interneta pārlūkprogrammu un noklikšķiniet uz tukšu vietu blakus rīkjoslai, tad meklē kaut ko līdzīgu "avg rīkjoslu", kas pilienu sarakstu un noklikšķiniet uz tā. alternatīvi modificēt avg instilation ar Add / Remove Programs, un jums vajadzētu būt iespējai noņemt rīkjoslas no turienes. Ja jūs joprojām iestrēdzis do sacīt |
|
| |||
| |||
| Nez, ja jūs varētu sniegt man padomu i am lejupielādes nolaupīt šo un to pateikt ir pēc instalēšanas Hjack thisshould atvērt man tad teikt ciešā nolaupīt šo un pārdēvēt to tā nevar izdarīt. Kad noklikšķināt uz augstas izgaismotas saite tā nāk līdz ceļu un tad palaist vēlreiz kas i uz tam loga nāk klajā ar pārlūkot instalēt un atmest vai jūs varētu man palīdzēt, pateicoties Marka |
|
| |||
| |||
| Let's do šajā vietā. Dzēst HijackThis installer no darbvirsmas. Mums nebūs nepieciešams. Lejupielādēt Deckard's System Scanner (DSS) jūsu Desktop. Piezīme: Jums ir jābūt pieteicies uz kontu ar administratora privilēģijas.
Ko DSS darīs:
|
|
| |||
| |||
| Thanks mate Es domāju, ka ir atrisinājusi manas problēmas arī ar datoru nekādi thanks again zīmi. |
|
| |||
| |||
| Tas nebija pret ļaunprātīgu programmatūru / vīruss instruments tas ir tikai diagnostikas rīks, kas palīdz atrast problēmu. Tas nekādā veidā noņem ļaunprātīgu programmatūru. Jums vajadzētu post apaļkokiem. |