rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Computor działa powoli

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 lutego 2008, 07:58
Nowe państwa grupy

Hi there computor mój działa powoli i I keep getting wiadomości podejmowania mnie świadomość na temat pasożytów programów szpiegujących i złośliwego robaka win32.netsky mógłbyś mi pomóc rozwiązać ten problem, ale proszę nie jestem najlepszy z computors dzięki Mark.
Old 4 lutego 2008, 08:03
Grupa dawcy

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4 lutego 2008, 10:10
Moderator grupy

Postępuj zgodnie z instrukcjami w ten post a następnie po dzienniki.

Old 4 lutego 2008, 10:51
Nowe państwa grupy

dzięki za porady spencer wydaje uczyniłem sposób, ale mają jeszcze jeden problem, jego pasek narzędzi, które nie zostały pobrane to powiedzieć's usunąć Pop Up's / skanowania spyware / badania bezpieczeństwo / ochrona przed spamem to narzędzie bar nie jest w moim dodać / usunąć program Pan jakiś pomysł, co mogę zrobić dzięki.
Old 4 lutego 2008, 10:52
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Postępuj zgodnie z instrukcjami w ten post a następnie po dzienniki.

Old 4 lutego 2008, 11:00
Grupa dawcy

to musi być avg pasek narzędzi. Idź do swojej przeglądarki internetowej i kliknąć puste miejsce obok paska potem szukać czegoś podobnego "avg pasek narzędzi" w rozwijanej listy i kliknij go.

ewentualnie zmodyfikować śr instilation w dodaj / usuń programy i powinieneś być w stanie usunąć z niego pasek.

Jeśli nadal stuck to powiedzieć tak
Old 5 lutego 2008, 10:36
Nowe państwa grupy

Zastanawiam się, gdyby mógł Pan dać mi kilka rad i am pobieranie uprowadzać NINIEJSZE i powiedzieć to po zainstalowaniu Hjack thisshould otwarte dla mnie to powiedzieć bliskiej Hijack tej nazwy i nie będzie to zrobić. Po kliknięciu na link podświetlona chodzi do uruchomienia, a następnie uruchom ponownie które następnie kliknij okno pochodzi z przeglądać zainstalować i zamknąć mógłbyś mi pomóc dzięki Mark
Old 5 lutego 2008, 10:45
Moderator grupy

Let's to zrobić zamiast. Usuń hijackthis instalator z pulpitu. Nie będą potrzebne.

Pobrać Deckard's System Scanner (DSS) do Desktop.
Uwaga: Musisz być zalogowany na konto z uprawnieniami administratora.
  • Blisko wszystkich aplikacji i okien.
  • Kliknij dwukrotnie ikonę na dss.exe , aby go uruchomić i postępować zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie.
  • Po ukończeniu skanowania dwa pliki tekstowe będą otwarte
    • main.txt <-- ten będzie zmaksymalizowane
    • i extra.txt <-- ten zostanie zminimalizowane
  • Dodaj zawartość main.txt w post.
  • Także dodaj extra.txt do Twojego posta.
  • Tekst z tych plików może przekraczać maksymalnej długości po tym forum, a może należy wysłać w ciągu 2 lub więcej stanowisk. Należy zapewnić wszystkim tekst jest delegowany.

Co zrobi DSS:
  • Tworzenie nowego punktu przywracania systemu w systemie Windows XP i Vista.
  • Czystość plików tymczasowych, Downloaded Program Files, cache i Internet Files, a także opróżnić Kosz na wszystkich dyskach.
  • Sprawdź niektóre ważne obszary systemu i sporządzenia sprawozdania dla analityka do odwołania. DSS automatycznie HijackThis dla Ciebie, ale również zainstalować i miejsce HijackThis skrót na pulpicie, jeśli nie masz jeszcze zainstalowanego HijackThis.

Old 5 lutego 2008, 11:09
Nowe państwa grupy

Thanks mate Myślę, że ma również rozwiązać moje problemy z komputerem jakikolwiek sposób dzięki ponownie towarowego.
Old 5 lutego 2008, 11:16
Moderator grupy

To nie była anty malware / wirusa narzędzia to tylko narzędzie diagnostyczne, aby pomóc zlokalizować problem. W żaden sposób nie usuwa malware. Należy po dzienniki.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.