![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there computor mój działa powoli i I keep getting wiadomości podejmowania mnie świadomość na temat pasożytów programów szpiegujących i złośliwego robaka win32.netsky mógłbyś mi pomóc rozwiązać ten problem, ale proszę nie jestem najlepszy z computors dzięki Mark. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| dzięki za porady spencer wydaje uczyniłem sposób, ale mają jeszcze jeden problem, jego pasek narzędzi, które nie zostały pobrane to powiedzieć's usunąć Pop Up's / skanowania spyware / badania bezpieczeństwo / ochrona przed spamem to narzędzie bar nie jest w moim dodać / usunąć program Pan jakiś pomysł, co mogę zrobić dzięki. |
|
| |||
| |||
| to musi być avg pasek narzędzi. Idź do swojej przeglądarki internetowej i kliknąć puste miejsce obok paska potem szukać czegoś podobnego "avg pasek narzędzi" w rozwijanej listy i kliknij go. ewentualnie zmodyfikować śr instilation w dodaj / usuń programy i powinieneś być w stanie usunąć z niego pasek. Jeśli nadal stuck to powiedzieć tak |
|
| |||
| |||
| Zastanawiam się, gdyby mógł Pan dać mi kilka rad i am pobieranie uprowadzać NINIEJSZE i powiedzieć to po zainstalowaniu Hjack thisshould otwarte dla mnie to powiedzieć bliskiej Hijack tej nazwy i nie będzie to zrobić. Po kliknięciu na link podświetlona chodzi do uruchomienia, a następnie uruchom ponownie które następnie kliknij okno pochodzi z przeglądać zainstalować i zamknąć mógłbyś mi pomóc dzięki Mark |
|
| |||
| |||
| Let's to zrobić zamiast. Usuń hijackthis instalator z pulpitu. Nie będą potrzebne. Pobrać Deckard's System Scanner (DSS) do Desktop. Uwaga: Musisz być zalogowany na konto z uprawnieniami administratora.
Co zrobi DSS:
|
|
| |||
| |||
| Thanks mate Myślę, że ma również rozwiązać moje problemy z komputerem jakikolwiek sposób dzięki ponownie towarowego. |
|
| |||
| |||
| To nie była anty malware / wirusa narzędzia to tylko narzędzie diagnostyczne, aby pomóc zlokalizować problem. W żaden sposób nie usuwa malware. Należy po dzienniki. |