mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

Computor rulează lent

Reply

Thread Tools
Old 4 februarie 2008, 07:58
Noile state Group

Default Computor rulează lent

Bună ziua mea computor se execută lent şi ţine i primiţi mesaje de luare-mi cunoştinţă despre paraziţi vierme win32.netsky spyware şi malware-ului ar putea sa ma ajuti rezolva această problemă, vă rugăm să dar nu sunt cele mai bune cu computors graţie Mark.
Old 4 februarie 2008, 08:03
Grupul de donator

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4 februarie 2008, 10:10
Moderator Group

Urmaţi paşii din acest post şi apoi post de busteni.

Old 4 februarie 2008, 10:51
Noile state Group

Multumesc pentru sfaturi spencer aceasta pare să se fi făcut de truc Dar am o problemă mai mult sa o bara de instrumente pe care nu am descarcat-o spun lui elimina pop up-ul / scanare spyware / securitate test / spam acest instrument de protecţie bar nu este la mine in adăuga / elimina program-ai nici o idee despre ce pot face mersi.
Old 4 februarie 2008, 10:52
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Urmaţi paşii din acest post şi apoi post de busteni.

Old 4 februarie 2008, 11:00
Grupul de donator

acesta trebuie să fie bara de instrumente Avg. Du-te în browser-ul dvs. de internet şi faceţi clic pe un spaţiu gol de lângă bara de instrumente apoi căutaţi ceva de genul 'bara de instrumente med "în lista verticală şi faceţi clic pe el.

alternativ modifica med instilation în Adăugare / eliminare programe şi tu ar trebui să aibă posibilitatea de a elimina bara de instrumente de acolo.

dacă încă nu a ramas mai spune
Old 5 februarie 2008, 10:36
Noile state Group

Mă întreb dacă ai putea să-mi daţi câteva sfaturi Sunt descărcarea hijack acest lucru şi el a spus, la instalarea Hjack thisshould deschis pentru mine, atunci ea a spus aproape hijack acest redenumiţi-o şi că nu va face acest lucru. Când faceţi clic pe link-ul de înaltă luminat este vorba de a rula şi apoi executaţi din nou, pe care i apoi faceţi clic pe o fereastră vine cu parcurge instaleze şi să renunţe la ai putut să-mi ajute mersi Marcare
Old 5 februarie 2008, 10:45
Moderator Group

Să facem acest loc. Ştergeţi Hijackthis instalare de pe desktop. Nu vom avea nevoie de el.

Descărca Decker sistemului Scanner (DSS) pentru a vă Spaţiul de lucru.
Notă: Trebuie să vă înregistraţi pe un cont cu privilegii de administrator.
  • Închide toate aplicaţiile şi ferestrele.
  • Faceţi dublu-clic pe pe dss.exe să îl rulaţi, şi urmăriţi solicitările.
  • Când scanarea este completă, două fişiere text se va deschide
    • main.txt <-- asta va fi maxim
    • şi extra.txt <-- asta va fi minimizate
  • Adăugaţi conţinutul main.txt în post.
  • De asemenea adăuga extra.txt de a vă posta.
  • Textul de la aceste fişiere pot depăşi durata maximă de post pentru acest forum, precum şi poate fi nevoie de a fi trimis mai mult de 2 sau mai multe posturi. Vă rugăm să vă asiguraţi toate text este detaşat.

Ce va face DSS:
  • Creaţi un nou punct de Restaurare sistem în Windows XP şi Vista.
  • Curăţaţi-vă fişierele temporare, Downloaded Program Files, Internet şi Cache Fişiere şi, de asemenea, gol Coşul de reciclare pe toate unităţile.
  • Verificaţi unele domenii importante din sistemul dvs. şi să prezinte un raport de analist pentru revizuire. DSS rulează automat HijackThis pentru tine, dar se va instala de asemenea, şi un loc de comenzi rapide pentru a HijackThis pe spaţiul de lucru dacă nu aveţi deja instalat HijackThis.

Old 5 februarie 2008, 11:09
Noile state Group

Multumesc amice cred că mi-a rezolvat problemele de bine cu orice fel de computer datorită marca din nou.
Old 5 februarie 2008, 11:16
Moderator Group

Asta nu a fost un anti malware / virus instrument este doar un instrument de diagnostic pentru a ajuta la localizarea problemei. Este, în nici un fel elimină malware. Ar trebui să post de busteni.

Reply

Register

Marcaje