![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua mea computor se execută lent şi ţine i primiţi mesaje de luare-mi cunoştinţă despre paraziţi vierme win32.netsky spyware şi malware-ului ar putea sa ma ajuti rezolva această problemă, vă rugăm să dar nu sunt cele mai bune cu computors graţie Mark. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Urmaţi paşii din acest post şi apoi post de busteni. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi spencer aceasta pare să se fi făcut de truc Dar am o problemă mai mult sa o bara de instrumente pe care nu am descarcat-o spun lui elimina pop up-ul / scanare spyware / securitate test / spam acest instrument de protecţie bar nu este la mine in adăuga / elimina program-ai nici o idee despre ce pot face mersi. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| acesta trebuie să fie bara de instrumente Avg. Du-te în browser-ul dvs. de internet şi faceţi clic pe un spaţiu gol de lângă bara de instrumente apoi căutaţi ceva de genul 'bara de instrumente med "în lista verticală şi faceţi clic pe el. alternativ modifica med instilation în Adăugare / eliminare programe şi tu ar trebui să aibă posibilitatea de a elimina bara de instrumente de acolo. dacă încă nu a ramas mai spune |
|
| |||
| |||
| Mă întreb dacă ai putea să-mi daţi câteva sfaturi Sunt descărcarea hijack acest lucru şi el a spus, la instalarea Hjack thisshould deschis pentru mine, atunci ea a spus aproape hijack acest redenumiţi-o şi că nu va face acest lucru. Când faceţi clic pe link-ul de înaltă luminat este vorba de a rula şi apoi executaţi din nou, pe care i apoi faceţi clic pe o fereastră vine cu parcurge instaleze şi să renunţe la ai putut să-mi ajute mersi Marcare |
|
| |||
| |||
| Să facem acest loc. Ştergeţi Hijackthis instalare de pe desktop. Nu vom avea nevoie de el. Descărca Decker sistemului Scanner (DSS) pentru a vă Spaţiul de lucru. Notă: Trebuie să vă înregistraţi pe un cont cu privilegii de administrator.
Ce va face DSS:
|
|
| |||
| |||
| Multumesc amice cred că mi-a rezolvat problemele de bine cu orice fel de computer datorită marca din nou. |
|
| |||
| |||
| Asta nu a fost un anti malware / virus instrument este doar un instrument de diagnostic pentru a ajuta la localizarea problemei. Este, în nici un fel elimină malware. Ar trebui să post de busteni. |
![]() |
|
| Marcaje |