menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Computor Beh pomalý

Reply

Thread Tools
Old 4. februára 2008, 07:58
Nový člen skupiny

Default Computor Beh pomalý

Ahoj moje computor beží pomaly a já neustále správ čo mi povedomia o parazitmi, spyware a malware win32.netsky červ mohol by ste mi pomohli vyriešiť problém, prosím, ale já nejsem najlepšie computors sa vďaka Marku.
Old 4.februára 2008, 08:03
Darcu Skupina

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4.februára 2008, 10:10
Moderátor skupiny

Postupujte podľa pokynov v tento post a potom po guľatinu.

Old 4. februára 2008, 10:51
Nový člen skupiny

díky za radu Spencer zdá sa, že urobil to trik, ale já mám ešte jeden problém, jej nástroje bar, ktorý som nemala prevzali to povedať to odstrániť pop až to / scan spyware / bezpečnostné test / ochranu proti spamu tento panel nástrojov nie je v mojich pridať / odstrániť program, máte vôbec potuchy, čo sa dá robiť, vďaka.
Old 4. februára 2008, 10:52
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Postupujte podľa pokynov v tento post a potom po guľatinu.

Old 4.februára 2008, 11:00
Darcu Skupina

je potrebné AVG toolbar. choď do vášho internetového prehliadača a kliknite na prázdne miesto vedľa panela nástrojov potom hľadajte niečo ako 'AVG toolbar' v poklese zoznamu a kliknite na tlačidlo ju.

alternatívne upraviť AVG instilation v Pridať / Odobrať programy a mali by ste byť schopní odstrániť toolbar odtamtud.

Ak ste ešte prilepil sa povedať
Old 5. februára 2008, 10:36
Nový člen skupiny

Zaujímalo by ma, či by ste mi mohol dať niekoľko rád i am stiahnutie únos TOTO a hovoria to po inštalácii Hjack thisshould otvorených mi potom hovoria to blízko tejto únos a premenovať ju nebude robiť. Keď kliknem na vysokej osvetlené odkaz dôjde k spusteniu a spustite znova ktorý aj potom kliknite na okno, prichádza s prechádzať inštalovať a skončiť by mohol by ste mi pomoct vďaka Marku
Old 5. februára 2008, 10:45
Moderátor skupiny

Poďme to urobiť miesto. Odstráňte Hijackthis instalátor z plochy. Nebudeme potrebovať.

Stiahnuť Deckarde systémovej Scanner (DSS) do vášho Desktop.
Poznámka: Musíte byť prihlásený na konta s oprávneniami správcu.
  • Zavrieť všetky aplikácie a okná.
  • Double-kliknite v dss.exe spúšťať a sledovať pokyny.
  • Pri skenovaní je kompletná, dva textové súbory sa otvoria
    • main.txt <-- tohle bude maximalizovaným
    • a extra.txt <-- tohle bude minimalizovaný
  • Pridať obsah main.txt vo svojej funkcii.
  • Tiež pridať extra.txt na svojich miestach.
  • Text z týchto súborov môžu byť vyššie ako maximálna dĺžka post pre toto fórum, a môže byť potrebná poslal cez 2 alebo viac pracovných miest. Uistite sa prosím, celý text je zverejnený.

DSS Čo bude robiť:
  • Vytvoriť nový bod obnovenia systému v systéme Windows XP a Vista.
  • Vyčistiť Dočasné súbory, Downloaded Program Files, a Internet Cache súbory, a tiež prázdne Koše na všetky disky.
  • Skontrolujte, či niektoré dôležité oblasti vášho systému a vypracovanie správy pre váš analytik preskúmania. DSS sa automaticky spustí HijackThis pre vás, ale bude tiež inštalovať a miesto zástupcu HijackThis na ploche, ak ešte nemáte nainštalovaný HijackThis.

Old 5. februára 2008, 11:09
Nový člen skupiny

Vďaka kámo já si myslím, že má vyriešiť moje problémy aj s počítačom nijako vďaka známky.
Old 5. februára 2008, 11:16
Moderátor skupiny

To nebolo proti malware / virus nástroj je len diagnostický nástroj, ktorý pomôže lokalizovať problém. To v žiadnom prípade odstraňuje malware. Tie by mali po guľatinu.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC s operačným systémom docela pomalé s Win XP nainštalovaná robina80 Všeobecné Hardware Chat 1 13. septembra 2009 12:27
Spustenie počítača Very Slow curlysmith Všeobecné Hardware Chat 5 12.září 2009 02:48
PCI-E x16 Lane Spúšťanie Pomalé Razer Graphics Cards & Monitory 3 17.července 2009 14:57
Internet Spúšťanie Pomalé madcows7 Virus, spyware a bezpečnosť 3 11. októbra 2008 13:54
Pomalé spustenie CD / DVD RW TomUK Multimedia & Kodeky 7 29. november 2007 03:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.