![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj moje computor beží pomaly a já neustále správ čo mi povedomia o parazitmi, spyware a malware win32.netsky červ mohol by ste mi pomohli vyriešiť problém, prosím, ale já nejsem najlepšie computors sa vďaka Marku. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Postupujte podľa pokynov v tento post a potom po guľatinu. |
|
| |||
| |||
| díky za radu Spencer zdá sa, že urobil to trik, ale já mám ešte jeden problém, jej nástroje bar, ktorý som nemala prevzali to povedať to odstrániť pop až to / scan spyware / bezpečnostné test / ochranu proti spamu tento panel nástrojov nie je v mojich pridať / odstrániť program, máte vôbec potuchy, čo sa dá robiť, vďaka. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| je potrebné AVG toolbar. choď do vášho internetového prehliadača a kliknite na prázdne miesto vedľa panela nástrojov potom hľadajte niečo ako 'AVG toolbar' v poklese zoznamu a kliknite na tlačidlo ju. alternatívne upraviť AVG instilation v Pridať / Odobrať programy a mali by ste byť schopní odstrániť toolbar odtamtud. Ak ste ešte prilepil sa povedať |
|
| |||
| |||
| Zaujímalo by ma, či by ste mi mohol dať niekoľko rád i am stiahnutie únos TOTO a hovoria to po inštalácii Hjack thisshould otvorených mi potom hovoria to blízko tejto únos a premenovať ju nebude robiť. Keď kliknem na vysokej osvetlené odkaz dôjde k spusteniu a spustite znova ktorý aj potom kliknite na okno, prichádza s prechádzať inštalovať a skončiť by mohol by ste mi pomoct vďaka Marku |
|
| |||
| |||
| Poďme to urobiť miesto. Odstráňte Hijackthis instalátor z plochy. Nebudeme potrebovať. Stiahnuť Deckarde systémovej Scanner (DSS) do vášho Desktop. Poznámka: Musíte byť prihlásený na konta s oprávneniami správcu.
DSS Čo bude robiť:
|
|
| |||
| |||
| Vďaka kámo já si myslím, že má vyriešiť moje problémy aj s počítačom nijako vďaka známky. |
|
| |||
| |||
| To nebolo proti malware / virus nástroj je len diagnostický nástroj, ktorý pomôže lokalizovať problém. To v žiadnom prípade odstraňuje malware. Tie by mali po guľatinu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC s operačným systémom docela pomalé s Win XP nainštalovaná | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 13. septembra 2009 12:27 |
| Spustenie počítača Very Slow | curlysmith | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 12.září 2009 02:48 |
| PCI-E x16 Lane Spúšťanie Pomalé | Razer | Graphics Cards & Monitory | 3 | 17.července 2009 14:57 |
| Internet Spúšťanie Pomalé | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 11. októbra 2008 13:54 |
| Pomalé spustenie CD / DVD RW | TomUK | Multimedia & Kodeky | 7 | 29. november 2007 03:29 |
| Thread Tools | |
| |