мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Цомпутор споро трчање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. фебруар 2008, 07:58
Нови члан групе

Default Цомпутор споро трчање

Хи тхере цомпутор мој је покренут спор и ја држати узимајући порука макинг ме свесни о паразита спыуаре и штетних садржаја уин32.нетскы црв могао те помоћ мене шкрипац данашји проблем молим вас, али ја нисам најбољи са цомпуторс захваљујући Марк.
Old 4. Мар 2008, 08:03
Донаторска Група

хттп://фрее.грисофт.цом/доц/доунлоад.../фрт/0?прд=афф
Old 4. Мар 2008, 10:10
Модератор / ица групе

Следите кораке у овај пост и онда објавити логове.

Old 4. фебруар 2008, 10:51
Нови члан групе

хвала за један дан савет Спенцер чини се да су урадили у смицалица али ЈА чинити имају још један проблем њене алат бар које сам не преузимати то саы'с премештање поп уп-а / Сцан спыуаре / безбедносни тест / спам заштита овај алат бар није у мом додај / Уклони програм имате било који идеја што ја могу да урадим хвала.
Old 4. Мар 2008, 10:52
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Следите кораке у овај пост и онда објавити логове.

Old 4. Мар 2008, 11:00
Донаторска Група

она мора бити авг трака са алаткама. ићи у свој интернет прегледач и кликните на празан простор поред тоолбар потом потражите нешто попут 'авг трака са алатима "у дроп листе и кликните на њу.

алтернативно модификовати авг инстилатион у Додај / уклони програме и требали бисте бити у могућности за премештање тоолбар од тамо.

Ако сте још увек у шкрипцу то тако рећи
Old 5. Мар 2008, 10:36
Нови члан групе

Питам се, ако би могао, дајте ми неке савете сам преузимањем киднаповати ОВАЈ рећи и то је након инсталације отворите Хјацк тхиссхоулд за мене онда реци блиског Хијацк тхис и преименовати Интернет то неће учинити. Кад кликнем на линк високе упаљене долази до покрените, а затим поново покрените што сам онда кликните на прозор долази са броусе инсталирати и затворите можеш ми помогне хвала Означи
Old 5. Мар 2008, 10:45
Модератор / ица групе

Лет'с то учинити уместо. Брисање Хијацктхис Инсталлер из десктоп. Нећемо требати.

Скидати Децкард'с сцаннер Сыстем (ДСС) на свој Десктоп.
Напомена: Морате бити пријављени на свој налог са администраторским привилегијама.
  • Затворити све програме и прозоре.
  • Двапут кликните на дсс.ексе да га воде, а затим следите упутства.
  • Када се скенирање заврши, два текстуална датотека ће се отворити
    • маин.ткст <-- ово ће бити максимизед
    • и екстра.ткст <-- ово ће бити минимизиран
  • Додај садржај маин.ткст у свом посту.
  • Такође додај екстра.ткст на ваш пост.
  • Текст из те датотеке мај премашити максималну дужину пост за овај форум, и мај треба да буде послата преко 2 или више постова. Молимо Вас да проверите све текстуалне објави.

Шта ће учинити ДСС:
  • Направи нову тачку за опоравак система у систему Уиндоус КСП па Видик.
  • Очистити привремене датотеке, Преузете Програм Филес и Интернет Филес Цацхе, и испразнила кош за смеће на сви Погони.
  • Провера неких важних подручја вашег система и израду извештаја за своју аналитичар за преглед. ДСС аутоматски покреће ХијацкТхис за вас, али ће се такође инсталирати и ставити да ХијацкТхис пречицу на радној површини ако већ немате инсталиран ХијацкТхис.

Old 5. Мар 2008, 11:09
Нови члан групе

Тханкс мате мислим да је мој проблем ријешен добро рачунар било који начин опет хвала марку.
Old 5. Мар 2008, 11:16
Модератор / ица групе

То није био против злонамерних програма / вирус тоол то је само дијагностички алат како би пронашли проблем. То ни на који начин не уклања штетне садржаје. Требали бисте поставили логове.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц