![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере цомпутор мој је покренут спор и ја држати узимајући порука макинг ме свесни о паразита спыуаре и штетних садржаја уин32.нетскы црв могао те помоћ мене шкрипац данашји проблем молим вас, али ја нисам најбољи са цомпуторс захваљујући Марк. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| хвала за један дан савет Спенцер чини се да су урадили у смицалица али ЈА чинити имају још један проблем њене алат бар које сам не преузимати то саы'с премештање поп уп-а / Сцан спыуаре / безбедносни тест / спам заштита овај алат бар није у мом додај / Уклони програм имате било који идеја што ја могу да урадим хвала. |
|
| |||
| |||
| она мора бити авг трака са алаткама. ићи у свој интернет прегледач и кликните на празан простор поред тоолбар потом потражите нешто попут 'авг трака са алатима "у дроп листе и кликните на њу. алтернативно модификовати авг инстилатион у Додај / уклони програме и требали бисте бити у могућности за премештање тоолбар од тамо. Ако сте још увек у шкрипцу то тако рећи |
|
| |||
| |||
| Питам се, ако би могао, дајте ми неке савете сам преузимањем киднаповати ОВАЈ рећи и то је након инсталације отворите Хјацк тхиссхоулд за мене онда реци блиског Хијацк тхис и преименовати Интернет то неће учинити. Кад кликнем на линк високе упаљене долази до покрените, а затим поново покрените што сам онда кликните на прозор долази са броусе инсталирати и затворите можеш ми помогне хвала Означи |
|
| |||
| |||
| Лет'с то учинити уместо. Брисање Хијацктхис Инсталлер из десктоп. Нећемо требати. Скидати Децкард'с сцаннер Сыстем (ДСС) на свој Десктоп. Напомена: Морате бити пријављени на свој налог са администраторским привилегијама.
Шта ће учинити ДСС:
|
|
| |||
| |||
| Тханкс мате мислим да је мој проблем ријешен добро рачунар било који начин опет хвала марку. |
|
| |||
| |||
| То није био против злонамерних програма / вирус тоол то је само дијагностички алат како би пронашли проблем. То ни на који начин не уклања штетне садржаје. Требали бисте поставили логове. |