az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Computor yavaş çalışıyor

Reply

Konu Araçları
Old 4 Şubat 2008, 07:58
Yeni Üye Grubu

Default Computor yavaş çalışıyor

Merhaba benim computor yavaş ve i çalıştıran elde mesaj yaz parazitler hakkında casus solucan win32.netsky Kötü amaçlı yazılımlar ve bana bu sorunu lütfen düzeltmek ama computors teşekkür İşaretle en iyi değilim yardımcı olabilir farkında yapmadan tutun.
Old 4 Şubat 2008, 08:03
Bağış Grubu

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4 Şubat 2008, 10:10
Moderatör Grubu

Adımları olarak izleyin Bu yazı ve sonra günlükleri yazı.

Old 4 Şubat 2008, 10:51
Yeni Üye Grubu

bu bir hile yaptım ancak öyle görünüyor danışma Spencer için teşekkürler i açılır kaldırmak's söylemek / casus yazılım tarama / güvenlik testi olan indirilen henüz bir problem, bir araç çubuğu / spam koruması bu araç çubuğu var eklemek benim değil / Programı kaldırmak için ben teşekkür ne yapabilirim herhangi bir fikrim yok.
Old 4 Şubat 2008, 10:52
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Adımları olarak izleyin Bu yazı ve sonra günlükleri yazı.

Old 4 Şubat 2008, 11:00
Bağış Grubu

bu ortalama araç çubuğu olmalıdır. açılan listede ve tıklayın ortalama araç çubuğu 'gibi bir şey aramak İnternet tarayıcınızın tıklayın boş bir alan araç çubuğuna sonra gelecek girmek.

alternatif olarak eklemek yılında ortalama instilation değiştirmek / programları kaldırmak ve oradan araç çubuğunu kaldırmak gerekir.

Eğer hala takılıp kalırlar bunu söylemek
Old 5 Şubat 2008, 10:36
Yeni Üye Grubu

Eğer bana Hijack BU indirme pm bazı tavsiyeler I verebilir ve üzerine Hjack yüklemek mesela açık benim için o zaman yakın Hijack Bu ve bu yapmayacağım yeniden adlandırın söylüyorlar thisshould ben merak ediyorum. Ne zaman çalıştırın ve daha sonra tekrar sonra bir pencere install taramak ve beni işaretle teşekkür yardımcı olabilir çıkmak hangi tıklayınca çalıştırmak kadar gelen yüksek ışıklı linke tıklayınca
Old 5 Şubat 2008, 10:45
Moderatör Grubu

's Yerine bu yapayım. Masaüstünde gelen Hijackthis yükleyiciyi silin. Bunu gerekmez.

Indirmek Deckard's System Scanner (DSS) için Masaüstü.
Not: Bir hesap üzerine yönetici yetkileri ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
  • Kapatmak Tüm uygulamalar ve pencereler.
  • Çift tıklayın üzerinde dss.exe , çalıştırın ve talimatları izleyin.
  • Bu tamamlandığında tarama, iki metin dosyaları açılır
    • main.txt <-- Bu bir maksimum olacak
    • ve extra.txt <-- Bu küçültüldüğünde olacak
  • Bulunmayan ekle main.txt sizin sonrası.
  • Aynı zamanda extra.txt eklemek Gönderiniz için.
  • Bu dosyaları metin bu forum için, azami mesaj uzunluğu aşabilir 2 veya daha fazla mesaj yollanması gerekebilir. Lütfen tüm metin sağlamak yayınlanmıştır olduğunu.

DSS ne yapacak:
  • Windows XP ve Vista, yeni bir Sistem Geri Yükleme noktası oluşturun.
  • Temizlik Temporary Files, Downloaded Program Files ve Internet Önbellek dosyaları ve tüm sürücülerde Geri Dönüşüm Kutusu boş.
  • Sisteminizin bazı önemli alanlarda kontrol ve analist incelemeniz için bir rapor oluşturmak. DSS sizin için otomatik olarak HijackThis çalışır, ancak yüklemek ve halihazırda HijackThis yüklü değildir HijackThis için masaüstünüzde bir kısayol yerleştirin.

Old 5 Şubat 2008, 11:09
Yeni Üye Grubu

Sağol dostum bu da bilgisayar ile herhangi bir şekilde teşekkür tekrar işareti benim problemi olduğunu düşünüyorum.
Old 5 Şubat 2008, 11:16
Moderatör Grubu

Bu bir anti kötü amaçlı yazılım değil / bu sorunu bulmalarına yardım etmek için sadece bir tanı aracıdır virüs aracı. Bu hiçbir şekilde kötü amaçlı yazılım kaldırır. Bu günlükleri sonrası gerekir.

Reply

Register

Bookmarks