![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba benim computor yavaş ve i çalıştıran elde mesaj yaz parazitler hakkında casus solucan win32.netsky Kötü amaçlı yazılımlar ve bana bu sorunu lütfen düzeltmek ama computors teşekkür İşaretle en iyi değilim yardımcı olabilir farkında yapmadan tutun. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| bu bir hile yaptım ancak öyle görünüyor danışma Spencer için teşekkürler i açılır kaldırmak's söylemek / casus yazılım tarama / güvenlik testi olan indirilen henüz bir problem, bir araç çubuğu / spam koruması bu araç çubuğu var eklemek benim değil / Programı kaldırmak için ben teşekkür ne yapabilirim herhangi bir fikrim yok. |
|
| |||
| |||
| bu ortalama araç çubuğu olmalıdır. açılan listede ve tıklayın ortalama araç çubuğu 'gibi bir şey aramak İnternet tarayıcınızın tıklayın boş bir alan araç çubuğuna sonra gelecek girmek. alternatif olarak eklemek yılında ortalama instilation değiştirmek / programları kaldırmak ve oradan araç çubuğunu kaldırmak gerekir. Eğer hala takılıp kalırlar bunu söylemek |
|
| |||
| |||
| Eğer bana Hijack BU indirme pm bazı tavsiyeler I verebilir ve üzerine Hjack yüklemek mesela açık benim için o zaman yakın Hijack Bu ve bu yapmayacağım yeniden adlandırın söylüyorlar thisshould ben merak ediyorum. Ne zaman çalıştırın ve daha sonra tekrar sonra bir pencere install taramak ve beni işaretle teşekkür yardımcı olabilir çıkmak hangi tıklayınca çalıştırmak kadar gelen yüksek ışıklı linke tıklayınca |
|
| |||
| |||
| 's Yerine bu yapayım. Masaüstünde gelen Hijackthis yükleyiciyi silin. Bunu gerekmez. Indirmek Deckard's System Scanner (DSS) için Masaüstü. Not: Bir hesap üzerine yönetici yetkileri ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
DSS ne yapacak:
|
|
| |||
| |||
| Sağol dostum bu da bilgisayar ile herhangi bir şekilde teşekkür tekrar işareti benim problemi olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Bu bir anti kötü amaçlı yazılım değil / bu sorunu bulmalarına yardım etmek için sadece bir tanı aracıdır virüs aracı. Bu hiçbir şekilde kötü amaçlı yazılım kaldırır. Bu günlükleri sonrası gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |