менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Computor працює повільно,

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2008, 07:58
Нові члени групи

Default Computor працює повільно,

Привіт там моя Computor працює повільно, і я отримую повідомлення прийняття мені відомо про паразитів win32.netsky черв'яків шпигунського та шкідливих програм могли б ви мені допомогти вирішити цю проблему, будь ласка, але я не найкращий з computors завдяки Марк.
Old 4 лютого 2008, 08:03
Донор групи

http://free.grisoft.com/doc/download.../frt/0?prd=aff
Old 4 лютого 2008, 10:10
Модератор групи

Виконайте інструкції цей пост , А потім пост журнали.

Old 4 лютого 2008, 10:51
Нові члени групи

Спасибо за совет Spencer здається, зробили трюк, але у мене є ще одна проблема своєї панелі інструментів, який я ще не скачав його Сея видалити спливаючі's / сканування Spyware / Security Test / захист від спаму ця панель інструментів не в моїх Додати / Видалити програму ти знаєш, що я можу зробити подяку.
Old 4 лютого 2008, 10:52
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Виконайте інструкції цей пост , А потім пост журнали.

Old 4 лютого 2008, 11:00
Донор групи

вона повинна бути Ср панелі інструментів. Зайдіть в інтернет-браузері та натисніть порожній простір поруч з вікна знайдіть щось на зразок "Середня панелей інструментів" в списку, що розкривається і клацніть по ньому.

альтернативи змінити Ср instilation в Add / Remove Programs, і ви зможете видалити панель інструментів звідти.

Якщо ви все ще застрягли зробити так би мовити
Old 5 лютого 2008, 10:36
Нові члени групи

Цікаво, якщо б ви дати мені кілька порад я завантаженні Hijack This і Сея при установці Hjack thisshould відкриті для мене, то він сказав близький Hijack цим і перейменувати його він не буде робити цього. Коли я натискаю на посилання високі освітлені справа доходить до запуску, а потім запустити знову, яку я потім натисніть кнопку з'являється вікно з перегляду встановіть і вийти могли б ви допомогти мені дякує Марка
Old 5 лютого 2008, 10:45
Модератор групи

Давайте зробимо це замість. Видалити Hijackthis установки на робочому столі. Ми не знадобиться.

Завантаження Deckard система Scanner (DSS) до Desktop.
Примітка: Ви повинні увійти на рахунки з привілеями адміністратора.
  • Закрити всі додатки і вікна.
  • Двічі клацніть на dss.exe Щоб його запустити, і виконуйте вказівки на екрані.
  • Після завершення сканування, два текстових файла відкриється
    • main.txt <-- це можна буде максимально
    • і extra.txt <-- це можна буде звести до мінімуму
  • Додати вміст main.txt в повідомленні.
  • Також Додати extra.txt на свій пост.
  • Текст з цих файлів може перевищувати максимальну довжину посаду для цього форуму, і можливо, необхідно буде спрямовано понад 2 або більше повідомлень. Опубліковано Прохання забезпечити весь текст.

Що буде робити DSS:
  • Створити нову точку відновлення системи в Windows XP і Vista.
  • Очистіть тимчасові файли, Downloaded Program Files, а також Інтернет кеш-файли, а також очищення кошика на всіх дисках.
  • Перевірка деяких важливих галузях вашої системи і підготувати доповідь для аналітиків переглянути. DSS автоматично запускає HijackThis для вас, але це буде також встановити і місце HijackThis ярлик на робочому столі, якщо ви ще не встановлена HijackThis.

Old 5 лютого 2008, 11:09
Нові члени групи

Велике спасибі Mate вважаю, що це мої проблеми вирішені і з комп'ютером або чином завдяки знову знак.
Old 5 лютого 2008, 11:16
Модератор групи

Це не було анти шкідливих / вірус інструменту це тільки діагностичним інструментом, щоб допомогти локалізувати проблему. Він жодним чином не видаляє шкідливі програми. Ви повинні розміщувати журнали.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.