![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там моя Computor працює повільно, і я отримую повідомлення прийняття мені відомо про паразитів win32.netsky черв'яків шпигунського та шкідливих програм могли б ви мені допомогти вирішити цю проблему, будь ласка, але я не найкращий з computors завдяки Марк. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Спасибо за совет Spencer здається, зробили трюк, але у мене є ще одна проблема своєї панелі інструментів, який я ще не скачав його Сея видалити спливаючі's / сканування Spyware / Security Test / захист від спаму ця панель інструментів не в моїх Додати / Видалити програму ти знаєш, що я можу зробити подяку. |
|
| |||
| |||
| вона повинна бути Ср панелі інструментів. Зайдіть в інтернет-браузері та натисніть порожній простір поруч з вікна знайдіть щось на зразок "Середня панелей інструментів" в списку, що розкривається і клацніть по ньому. альтернативи змінити Ср instilation в Add / Remove Programs, і ви зможете видалити панель інструментів звідти. Якщо ви все ще застрягли зробити так би мовити |
|
| |||
| |||
| Цікаво, якщо б ви дати мені кілька порад я завантаженні Hijack This і Сея при установці Hjack thisshould відкриті для мене, то він сказав близький Hijack цим і перейменувати його він не буде робити цього. Коли я натискаю на посилання високі освітлені справа доходить до запуску, а потім запустити знову, яку я потім натисніть кнопку з'являється вікно з перегляду встановіть і вийти могли б ви допомогти мені дякує Марка |
|
| |||
| |||
| Давайте зробимо це замість. Видалити Hijackthis установки на робочому столі. Ми не знадобиться. Завантаження Deckard система Scanner (DSS) до Desktop. Примітка: Ви повинні увійти на рахунки з привілеями адміністратора.
Що буде робити DSS:
|
|
| |||
| |||
| Велике спасибі Mate вважаю, що це мої проблеми вирішені і з комп'ютером або чином завдяки знову знак. |
|
| |||
| |||
| Це не було анти шкідливих / вірус інструменту це тільки діагностичним інструментом, щоб допомогти локалізувати проблему. Він жодним чином не видаляє шкідливі програми. Ви повинні розміщувати журнали. |