![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Моят COMP се казва zlclient.exe е корумпиран файл и да ми казваш да тичам Chkdsk полза. Как мога да изтрия този файл. Вярвам му ми Zone Alarm Firewall.
|
|
|
|||
|
|||
|
Използвате ли Zone Alarm?
|
|
|
|||
|
|||
|
Разрешаване Преглед на скрити системни файлове & Папки
1. Кликнете с десния бутон Започвам. 2. Изберете Контролен панел. 3. Изберете Инструменти меню и натиснете Папка Опции. 4. Изберете Преглед Tab. 5. Под Скрити файлове и папки, изберете заглавието Показване на скрити файлове и папки. 6. Махнете отметката Скриване на разширения за известните типове файлове опция. 7. Махнете отметката Скрий защитените на операционната система файлове (препоръчва се) вариант. 8. Документа Прилагам. 9. Документа ОК. Намерете и изтриване (в получер) C: \ Program Files \ Зона Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe * Изтрийте цялата папка, ако не използвате Zone Alarm. * Актуализация на Zone Alarm, когато zlclient.exe се премахва, ако използват Посещения Rehide скрити системни файлове и папки 1. Отворен My Computer 2. Изберете Меню Инструменти и натиснете Папка Опции 3. Изберете Гледам раздел. 4. Под Разширени настройки кутия опция изберете следното: 5. Изберете Скрий разширения за известните типове файлове 6. Изберете Скрий защитените файлове на операционна система 7. Изберете Да не се показват скритите файлове и папки 8. Документа OK |
|
|
|||
|
|||
|
Ей благодаря за отговора. Когато се опитате да изтриете zlclient.exe се казва "Не можете да изтриете zlclient.exe: достъпът е отказан" "Уверете се, че дискът не е пълен, или пишете защитени и че файлът не е в момента са в употреба".
|
|
|
|||
|
|||
|
Използвате ли зона алармата?
|
|
|
|||
|
|||
|
Да Използвах безплатната версия ... сега аз искам тези неща разстояние, неговите правиш всичко това гей неща.
|
|
|
|||
|
|||
|
Отидете на нашия Downloads секция и избор на нов. Имам били с помощта на PC Инструменти за свободна стена и не са имали проблеми с него.
Изтегляне на ново, но не я инсталирате. След деинсталиране на Zone Alarm в Add / Remove Programs. Следваща инсталирате новата преди да става онлайн. |
|
|
|||
|
|||
|
Аз не мисля, че ще работи, но аз не съм сигурен. Аз имам по-голям проблем сега. Включа компютъра ми и тя казва "Windows може да не стартира, защото следния файл липсва или е корумпиран: \ Windows \ System32 \ Config \ System. WTF ....?
|
|
|
|||
|
|||
|
Да се занимаваш с нещо в системния регистър? Това се посочва, че имате корупционни регистър.
http://support.microsoft.com/kb/307545 Или опитайте да отидете на точка за възстановяване преди \ Windows \ System32 \ Config \ System случило. Имате ли своя XP CD да се опита на конзолата за възстановяване? http://support.microsoft.com/default...b; EN-САЩ; 314058 Можете също да опитате поправянето инсталирате. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
|
|||
|
|||
|
Сега компютъра приучавам evne мощност Включено.
|