![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj comp je rčení zlclient.exe je zkorumpovaná souboru a říkal mi spustit chkdsk utility. Jak odstranit tento soubor. Věřím, že jeho moje Zone Alarm firewall. |
|
| |||
| |||
| Máte použití Zone Alarm? |
|
| |||
| |||
| Povolit zobrazování skrytých systémových souborů & složek 1. Klikněte pravým tlačítkem myši Začít. 2. Vybrat Ovládací panely. 3. Vyberte Nástroje menu a klikněte na Možnosti složky. 4. Vyberte Zobrazit Tab. 5. Podle skrytých souborů a složek čísla vybrat Zobrazovat skryté soubory a složky. 6. Odškrtněte Skrýt příponu souborů známých typů volbu. 7. Odškrtněte Skrýt chráněné soubory operačního systému (doporučeno) možnost. 8. Klikněte Použít. 9. Klikněte OK. Vyhledejte a odstraňte (tučně) C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe * Odstraňte celou složku pokud nepoužijete Zone Alarm. * Update Zone Alarm, když zlclient.exe je odstranit, pokud vám používání ZA Rehide skrytých systémových souborů a složek 1. Otevřít My Computer 2. Vyberte Menu Nástroje a klikněte Možnosti složky 3. Vyberte Pohled tab. 4. Podle Upřesnit nastavení možnost zvolit následující: 5. Vybrat Skrýt příponu souborů známých typů 6. Vybrat Skrýt chráněné soubory operačního systému 7. Vybrat Nezobrazovat skryté soubory a složky 8. Klikněte OK |
|
| |||
| |||
| Ahoj díky za odpověď. Když se snažím odstranit zlclient.exe se říká "Nelze smazat zlclient.exe: přístup byl odepřen" "Zkontrolujte, zda není disk plný nebo write-chráněná a že soubor není v současné době používají." |
|
| |||
| |||
| Máte použití Zone Alarm? |
|
| |||
| |||
| Ano, kdysi jsem bezplatnou verzi ... a teď chci, aby věci z jeho dělat to vše gay věci. |
|
| |||
| |||
| Přejít na naše Sekce Ke stažení a vybrat si nový. Byl jsem pomocí PC Tools Firewall Volný a neměla žádný problém s ním. Stáhněte si novou, ale nejsou ji nainstalovat. Pak odinstalovali Zone Alarm v Přidat / Odebrat programy. Další instalace nového, než se on-line. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že bude fungovat, ale nejsem si jist. Mám teď větší problém. Já zase na můj počítač a řekne, že "Systém Windows nelze spustit z důvodu Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen: \ windows \ system32 \ config \ system. WTF ....? |
|
| |||
| |||
| Byl jste nic v registru? To je uvedením jste zkorumpovaném registru. http://support.microsoft.com/kb/307545 Nebo zkuste jít na bod obnovení před \ windows \ system32 \ config \ system stalo. Máte vaše XP CD zkusit konzoly pro zotavení? http://support.microsoft.com/default...b; EN-US; 314058 Můžete také zkusit opravit instalaci. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
| |||
| |||
| Nyní počítač zvyklý evne zapnutí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pci.sys soubor je poškozen | tex | Operační systémy Windows | 2 | 7.září 2009 17:17 |
| Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 1 | 26. července 2009 05:10 |
| Systém souborů poškozen, není zavádením - bude Konzola pro zotavení otřete pevný disk? | Samantha0101 | Obecné Software Chat | 13 | 23. prosince 2008 20:41 |
| Master & zotročení - mám na to? Corrupt file, pevný disk nebyl nalezen | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 5 | 27. října 2008 08:36 |
| Exe zkorumpované? | harryc | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 4. května 2008 10:41 |
| Thread Nástroje | |
| |