![]() |
|
| |||
| |||
| Μου λέει zlclient.exe ΜΥΔ είναι ένα κατεστραμμένο αρχείο και να μου λες για να εκτελέσετε το chkdsk χρησιμότητα. Πώς μπορώ να διαγράψω αυτό το αρχείο. Πιστεύω ότι η δική μου ζώνη συναγερμού τείχος. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε Zone Alarm; |
|
| |||
| |||
| Ενεργοποίηση προβολή των κρυφών αρχείων συστήματος & Φάκελοι 1. Δεξί κλικ Εκκίνηση. 2. Επιλογή Control Panel. 3. Επιλέξτε το Εργαλεία μενού και πατήστε Folder Options. 4. Επιλέξτε το Δείτε Πιν. 5. Σύμφωνα με τα κρυφά αρχεία και φακέλους τίτλο επιλέξτε Δείτε τα κρυφά αρχεία και φακέλους. 6. Αποεπιλέξτε το Hide extensions for γνωστό τύπους αρχείων επιλογή. 7. Αποεπιλέξτε Απόκρυψη προστατεύονται τα αρχεία του λειτουργικού συστήματος (προτείνεται) επιλογή. 8. Κάντε κλικ Εφαρμόζω. 9. Κάντε κλικ ΟΚ. Εντοπίστε και διαγράψτε (με μαύρα) C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe * Να διαγραφεί ολόκληρο το φάκελο εάν δεν χρησιμοποιείτε Zone Alarm. * Ενημέρωση Zone Alarm όταν zlclient.exe αφαιρείται αν το κάνετε χρήση ZA Rehide Κρυφό Σύστημα αρχείων και φακέλων 1. Ανοικτός My Computer 2. Επιλέξτε το Μενού Tools και πατήστε Folder Options 3. Επιλέξτε το Προβολή καρτέλα. 4. Σύμφωνα με την Σύνθετες ρυθμίσεις κουτί επιλογή επιλέξτε το ακόλουθο κείμενο: 5. Επιλογή Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων 6. Επιλογή Απόκρυψη προστατεύονται τα αρχεία του λειτουργικού συστήματος 7. Επιλογή Να μην εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και φακέλους 8. Κάντε κλικ ΟΚ |
|
| |||
| |||
| Hey ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν προσπαθώ να διαγράψετε zlclient.exe είναι λέει "Δεν είναι δυνατή η διαγραφή zlclient.exe: απαγορεύεται η είσοδος" "Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος δεν είναι πλήρης ή προστασία εγγραφής και ότι το αρχείο δεν είναι σήμερα σε χρήση". |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε ζώνη συναγερμού; |
|
| |||
| |||
| Ναι χρησιμοποίησα την δωρεάν έκδοση τώρα ... θα ήθελα αυτό το πράγμα off, τα κάνουν όλα αυτά gay stuff. |
|
| |||
| |||
| Πηγαίνετε να μας Downloads Τμήμα και να επιλέξετε ένα νέο. Έχω χρησιμοποιώντας το PC Tools Free Firewall και δεν είχαν προβλήματα με αυτό. Κατεβάστε το νέο, αλλά μην το εγκαταστήσετε. Στη συνέχεια καταργήσετε την εγκατάσταση του Zone Alarm στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Επόμενη εγκαταστήσετε το νέο πριν online. |
|
| |||
| |||
| Δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχω μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα. Έρχομαι στον υπολογιστή μου και να λέει "Τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν επειδή το ακόλουθο αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \ windows \ system32 \ config \ system. WTF ....? |
|
| |||
| |||
| Σας έχει κάνει κάτι στο μητρώο; Αυτό είναι ένδειξη έχετε ένα κατεστραμμένο μητρώο. http://support.microsoft.com/kb/307545 Ή να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε σε ένα σημείο επαναφοράς πριν από το \ windows \ system32 \ config \ system συνέβη. Έχετε XP CD σας για να δοκιμάσετε το Recovery Console; http://support.microsoft.com/default...b? EN-US? 314058 Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
| |||
| |||
| Τώρα ο υπολογιστής συνηθίζει evne εξουσία για. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αρχείο Pci.sys είναι κατεστραμμένο | tex | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 7 Σεπτεμβρίου 2009 17:17 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο; | Samantha0101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 23 Δεκ. 2008 20:41 |
| Master & Slaving - πρέπει να κάνω αυτό; Διεφθαρένες αρχείο του σκληρού δίσκου δεν βρέθηκε | Samantha0101 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 27 Οκτ 2008 08:36 |
| Exe αρχεία διεφθαρμένη; | harryc | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 4η Μαΐου 2008 10:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |