![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj comp je rekao: zlclient.exe je korumpiran varalica i govore mi da pokrenite uslužni program Chkdsk. Kako mogu obrisati ovu datoteku. Vjerujem svojoj zoni moj alarm firewall. |
|
| |||
| |||
| Koristite li zone alarm? |
|
| |||
| |||
| Enable Prikazivanje skrivenih sistemskih datoteka i mapa 1. Desni klik Početak. 2. Odaberi Control Panel. 3. Odaberite Alati izbornika i kliknite Folder Options. 4. Odaberite View Tab. 5. Pod Skrivene datoteke i mape odaberite zaglavlje Prikaži skrivene datoteke i mape. 6. Isključi Sakrij proširenja za poznate vrste datoteka za izbor. 7. Isključi u zaštićenom Sakrij datoteke operacijskog sustava (preporučeno) opciju. 8. Kliknite Primijeniti. 9. Kliknite U redu. Pronađite i izbrišite (podebljano) C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe * Izbriši cijelu mapu ako ne koristite Zone Alarm. * Update Zone alarma kada zlclient.exe je uklonjen Ako koristite ZA Sustav Rehide Skrivene datoteke i mape 1. Otvoriti My Computer 2. Odaberite Alati menu i kliknite Folder Options 3. Odaberite Pregled tab. 4. Pod Napredne postavke box odabrati sljedeće opcije: 5. Odaberi Sakrij proširenja za poznate vrste datoteka 6. Odaberi Sakrij zaštićen operativni sistem kartoteka 7. Odaberi Ne pokazuju skrivene datoteke i mape 8. Kliknite U redu |
|
| |||
| |||
| Hej hvala za odgovor. Našto JA pokušati izbrisati zlclient.exe se kaže "Ne može se izbrisati zlclient.exe: Access is denied" "Provjerite da li disk nije pun ili pisati zaštićen i da datoateka nije trenutno u uporabi." |
|
| |||
| |||
| Koristite li zone alarm? |
|
| |||
| |||
| Da sam koristio slobodnu verziju ... sada želim da stvari off, njegove radiš sve to gay stvari. |
|
| |||
| |||
| Idi na našim Download Sekcija i odabrati novu. Imam bio koristeći PC Tools Firewall Free i imali nikakvih problema s njim. Preuzmite novi, ali nemojte ga instalirati. Tada deinstalirati Zone Alarm na Dodaj / Ukloni programe. Sljedeća instalirati novi prije odlaska online. |
|
| |||
| |||
| Ne mislim da će raditi, ali nisam siguran. Imam veći problem sada. JA okret moj računalo i Internet kaže "Windows ne može pokrenuti zbog sljedećih datoteka nedostaje ili je pokvarena: \ windows \ system32 \ config \ system. WTF ....? |
|
| |||
| |||
| Da li ste radili išta u registru? To je sa naznakom imate pokvarene registra. http://support.microsoft.com/kb/307545 Ili pokušati ići u točku vraćanja prije \ windows \ system32 \ config \ system dogodilo. Imate li vaš XP CD to probati konzole za oporavak? http://support.microsoft.com/default...b; EN-US; 314058 Također možete pokušati popravak instalirati. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
| |||
| |||
| Sada računalo navika evne power on. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| File is Corrupt Pci.sys | tex | Windows Operating Systems | 2 | 7 rujna, 2009 17:17 |
| Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 1 | 26. srpnja 2009 05:10 |
| Sustav datoteka korumpirana, a ne booting - će Recovery Console obrisati hard disk? | Samantha0101 | Općenito Software Chat | 13 | 23. prosinac 2008 20:41 |
| Master & Slaving - trebam učiniti? Korumpirane datoteke, hard disk nije pronađena | Samantha0101 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 27. listopad 2008 08:36 |
| Exe datoteke korumpirano? | harryc | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 4. svibanj 2008 10:41 |
| Thread Tools | |
| |