![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
My comp mond zlclient.exe egy sérült fájlt, és elmondja nekem, hogy run chkdsk segédprogramot. Hogyan tudom törölni a fájlt. Úgy gondolom, hogy én Zone Alarm tűzfal.
|
|
|
|||
|
|||
|
Használja Zone Alarm?
|
|
|
|||
|
|||
|
Enable megtekintése rejtett rendszer fájlok és mappák
1. Jobb klikk Start. 2. Válasszon Vezérlőpultban. 3. Válasszuk ki a Eszközök menüt, és kattintson Mappa beállításai. 4. Válasszuk ki a Nézet fülre. 5. A Rejtett fájlok és mappák vámtarifaszám válasszuk Rejtett fájlok és mappák. 6. Törölje A kiterjesztéseinek elrejtése ismert fájltípusok lehetőség. 7. Törölje Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése (ajánlott) lehetőséget. 8. Kattints Vonatkozik. 9. Kattints OK. Keresse meg és törölje (félkövér) C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe * Törölje az egész mappát, ha nem használja Zone Alarm. * Frissítés Zone Alarm, ha zlclient.exe távolítják el, ha nem használja a ZA Rehide rendszer Rejtett fájlok és mappák 1. Nyitott My Computer 2. Válasszuk ki a Eszközök menü , és kattintson Mappa beállításai 3. Válasszuk ki a Látvány lapot. 4. A Speciális beállítások mezőben opciót válasszuk a következőket: 5. Válasszon Kiterjesztéseinek elrejtése ismert fájltípusok 6. Válasszon Operációs rendszer védett fájljainak elrejtése 7. Válasszon Ne jelenjen meg a rejtett fájlok és mappák 8. Kattints OK |
|
|
|||
|
|||
|
Szia köszönöm a választ. Amikor megpróbálja törölni zlclient.exe is azt mondja: "Nem lehet törölni zlclient.exe: hozzáférés megtagadva" "Ellenőrizze, hogy a lemez nem teljesen vagy írásvédett-e, és hogy a fájl jelenleg nincs használatban".
|
|
|
|||
|
|||
|
Használja Zone Alarm?
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, használják az ingyenes változat ... most én akarom, hogy a dolgokat ki, hogy mindezt ezen meleg cucc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Go to our Letöltések szakasz és válasszon ki egy újat. Én már a PC Tools Free Firewall és nem volt probléma vele.
Töltse le a másikat, de ne telepítse. Ezután távolítsa el a Zone Alarm a Programok hozzáadása / eltávolítása. Következő telepíti az újat mielőtt online. |
|
|
|||
|
|||
|
Nem hiszem, hogy fog működni, de nem vagyok biztos. Most van egy nagyobb probléma. Én viszont a számítógépet, és azt mondja, "A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: \ Windows \ System32 \ Config \ System. WTF ....?
|
|
|
|||
|
|||
|
Volt már csinál semmit a registry? Ez jelzi, ha egy korrupt foglalkozik.
http://support.microsoft.com/kb/307545 Vagy próbálja meg, hogy egy visszaállítási pontot, mielőtt a \ Windows \ System32 \ Config \ System történt. Van a XP CD-t, hogy próbálja ki a helyreállítási konzol? http://support.microsoft.com/default...b; EN-US; 314058 Tudod is megpróbál telepíteni a javítást. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
|
|||
|
|||
|
Most a számítógépen szokás evne hatalom.
|