![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano KOMP sako zlclient.exe yra sugadintas failas, ir sako man paleisti Chkdsk. Kaip ištrinti šį failą. Manau, kad jos mano Zone Alarm "užkardą. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate "Zone Alarm"? |
|
| |||
| |||
| Įtraukti Peržiūri paslėptas sistemos failus ir aplankus 1. Dešiniuoju pelės klavišu Pradžia. 2. Pasirinkite Valdymo skydas. 3. Pasirinkite Įrankiai meniu ir spauskite Aplanko parinktys. 4. Pasirinkite Rodymas. 5. Pagal Paslėpti failai ir aplankai pozicijoje pasirinkite Rodyti paslėptus failus ir aplankus. 6. Nuimkite Slėpti plėtros žinomų rinkmenų tipų pasirinkimas. 7. Nuimkite Slėpti apsaugotus operacinės sistemos failus (rekomenduojama) galimybę. 8. Spauskite Taikyti. 9. Spauskite Gerai. Raskite ir panaikinkite (paryškinti) C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe * Išbraukti visą aplanką, jei nenorite naudoti "Zone Alarm". * Atnaujinti "Zone Alarm", kai zlclient.exe pašalinamas, jei jums reikia ZA Rehide Paslėpti sistemos failus ir aplankus 1. Atidaryti Mano kompiuteris 2. Pasirinkite Meniu Įrankiai ir paspauskite Aplanko parinktys 3. Pasirinkite Vaizdas tab. 4. Pagal Advanced Settings lange galimybe pasirinkti šiuos: 5. Pasirinkite Slėpti plėtros žinomų rinkmenų tipų 6. Pasirinkite Slėpti apsaugotus operacinės sistemos failus 7. Pasirinkite Nerodyti paslėptus failus ir aplankus 8. Spauskite Gerai |
|
| |||
| |||
| Ei, ačiū už atsakymą. Bandant ištrinti zlclient.exe yra parašyta "Nepavyko ištrinti zlclient.exe: Prieiga uždrausta" "Įsitikinkite, kad diskas nėra pilnas arba parašyti apsaugota ir kad byla šiuo metu nėra naudojamas. |
|
| |||
| |||
| Ar naudojate "Zone Alarm"? |
|
| |||
| |||
| Taip, aš nemokamą versiją ... Dabar aš noriu, kad kita ne, jos visa tai gėjų stuff. |
|
| |||
| |||
| Pereiti prie mūsų Atsisiuntimai skirsnis ir pasirinkti naują. Aš naudoju "PC Tools Firewall Laisvas ir neturėjo su tuo problemų. Parsisiųsti nauja, bet ne ją įdiegti. Tada pašalinti "Zone Alarm" Pridėti / šalinti programas. Toliau įdiegti naują, prieš išeinant internete. |
|
| |||
| |||
| Nemanau, kad būtų darbas, tačiau aš nesu įsitikinęs. Aš didesnė problema dabar. Aš savo ruožtu mano kompiuteryje, ir jis sako: "Nepavyko paleisti Windows, nes nėra šio failo arba jis sugadintas: \ windows \ system32 \ config \ system. WTF ....? |
|
| |||
| |||
| Ar esate ką nors į registrą? Tai rodo, turite sugadintas registro. http://support.microsoft.com/kb/307545 Arba bandykite eiti į atkūrimo tašką prieš \ Windows \ system32 \ config \ system atsitiko. Ar turite savo XP CD pabandyti atkūrimo konsolė? http://support.microsoft.com/default...b; EN-US; 314.058 Taip pat galite pabandyti įdiegti remontas. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
| |||
| |||
| Dabar kompiuteris papratimas evne galia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Failas Pci.sys sugadintas | tex | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugsėjis 7, 2009 17:17 |
| Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 1 | 26 liepa 2009 05:10 |
| Sisteminis failas sugadintas, ne atsisiuntimas - atkūrimo konsolė bus ištrinti kietajame diske? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 23 gruodis 2008 20:41 |
| Master & Stebėjimo - aš turiu daryti? Sugadintas failas, kietasis diskas nerastas | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 5 | 27 spalis 2008 08:36 |
| Exe failus sugadintas? | harryc | Virus, Spyware & Security | 5 | 4 gegužė 2008 10:41 |
| Temos įrankiai | |
| |