![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој цомп је рекао: злцлиент.ексе је корумпиран фасцикл и говоре ми да покрените услужни програм Цхкдск. Како да избришете ову датотеку. Вјерујем својој зони мој аларм фиреуалл. |
|
| |||
| |||
| Користите ли зоне аларм? |
|
| |||
| |||
| Енабле Приказивање скривених системских датотека и фасцикли 1. Десни клик Почетак. 2. Изабери Цонтрол Панел. 3. Изаберите Алати менија и кликните Фолдер Оптионс. 4. Изаберите Виеу Таб. 5. Под Скривене датотеке и фасцикле изаберите заглавље Прикажи скривене датотеке и фасцикле. 6. Искључи Сакриј проширења за познате типове датотека за избор. 7. Искључи у заштићеном Сакриј датотеке оперативног система (препоручено) опцију. 8. Кликните Примијенити. 9. Кликните У реду. Пронађите и избришите (задебљано) Ц: \ Програм Филес \ Зоне Лабс \ ЗонеАларм \злцлиент.ексе * Избришите целу фасциклу ако не користите Зоне Аларм. * Упдате Зоне аларма када злцлиент.ексе је уклоњен Ако користите ЗА Систем Рехиде Скривене датотеке и фасцикле 1. Отворити Мы Цомпутер 2. Изаберите Алати мену и кликните Фолдер Оптионс 3. Изаберите Преглед таб. 4. Под Напредне поставке бокс изабрати следеће опције: 5. Изабери Сакриј проширења за познате типове датотека 6. Изабери Сакриј заштићен оперативни сустав картотека 7. Изабери Не показују скривене датотеке и фасцикле 8. Кликните У реду |
|
| |||
| |||
| Хеј хвала за одговор. Нашто ЈА пробати избрисати злцлиент.ексе се каже "Не може се избрисати злцлиент.ексе: Аццесс ис дениед" "Проверите да ли диск није пун или писати заштићен и да фасцикл није тренутно у употреби." |
|
| |||
| |||
| Користите ли зоне аларм? |
|
| |||
| |||
| Да сам користио слободну верзију ... сада желим да ствари офф, његове радиш све то гаы ствари. |
|
| |||
| |||
| Иди на нашим Доунлоад Секција и одаберете нову. ЈА имати био помоћу ПЦ Тоолс Фиреуалл Фрее и имали никаквих проблема са њим. Преузмите нови, али немојте га инсталирати. Тада деинсталирам Зоне Аларм на Додај / Уклони програме. Сљедеће инсталирате нови пре одласка онлине. |
|
| |||
| |||
| Не мислим да ће радити, али нисам сигуран. Имам већи проблем сада. ЈА окрет мој рачунар и то каже "Уиндоус не може покренути због следећих датотека недостаје или је покварена: \ уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем. УТФ ....? |
|
| |||
| |||
| Да ли сте радили било што у регистру? То је са назнаком имате покварене регистра. хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/307545 Или покушати ићи у тачку враћања пре \ уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем догодило. Имате ли ваш КСП ЦД за пробати конзоле за опоравак? хттп://суппорт.мицрософт.цом/дефаулт...б; ЕН-УС; 314058 Такође можете покушати поправку инсталирате. хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/у...пс/доуг92.мспкс |
|
| |||
| |||
| Сада рачунар навика евне поуер он. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пци.сыс филе ис цоррупт | Текс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 7. Јул 2009 17:17 |
| Како за пресвући икона за датотеке? Није Врсте датотека или фасцикле, сваки појединац Филе. | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 26. јула 2009 05:10 |
| Систем датотека корумпиран, а не боотинг - ће Рецоверы Цонсоле избришете хард диск? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 23 децембар 2008 20:41 |
| Мастер & Славинг - да радим? Корумпиране фајлове, хард диск није пронађена | Самантха0101 | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 27 октобар 2008 08:36 |
| Ексе датотеке корумпиран? | харрыц | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 4 мај 2008 10:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |