![]() |
|
| |||
| |||
| Benim Zorunlu zlclient.exe bozuk bir dosya ve chkdsk yardımcı programını çalıştırmak için bana söylediği. Nasıl bu dosyayı silebilir. Ben ve benim dilimi alarmı güvenlik duvarı inanıyoruz. |
|
| |||
| |||
| Size Zone Alarm kullanıyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Etkinleştir Görüntüleme Sistemi Gizli Dosyalar ve klasörler 1. Sağ tıklayın Başlatmak. 2. Seçin Denetim Masası. 3. Seçin Araçlar menüsüne tıklayın Klasör Seçenekleri'ni. 4. Seçin Görünüm Sekmesi. 5. Gizli dosya ve klasörler başlığı altında seçin Gizli dosya ve klasörleri göster. 6. Işaretini kaldırın Bilinen dosya türleri seçeneği için uzantıları gizle. 7. Işaretini kaldırın ve Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle () seçenek tavsiye etti. 8. Tıklayın Başvurmak. 9. Tıklayın Tamam. Bulun ve silin (kalın) C: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \zlclient.exe Eğer Zone Alarm don't use tüm klasör silme *. * Güncelleme Zone Alarm zaman zlclient.exe Eğer ZA kullanıyoruz kaldırılır Rehide Sistemi Gizli Dosya ve Klasörler 1. Açık Bilgisayarım 2. Seçin Araçlar menüsünde tıklayın Klasör Seçenekleri 3. Seçin Bakış sekmesini seçin. 4. Ve altında Gelişmiş ayarlar kutusunda seçeneği aşağıdaki seçin: 5. Seçin Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle 6. Seçin Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle 7. Seçin Gizli dosya ve klasörleri göster musunuz 8. Tıklayın Tamam |
|
| |||
| |||
| Cevabı için Hey teşekkürler. Ben zlclient.exe silmeye çalıştığınızda bir "zlclient.exe silinemiyor: Erişim" "reddedildi disk dolu veya yazma korumalı ve dosya şu anda kullanımda değil emin olun" diyor. |
|
| |||
| |||
| Sen dilimi çalar kullanıyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Evet ücretsiz sürümü kullanıldı ... şimdi, onun tüm bu homoseksüel şeyler yapıyor bunları kapatmak istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Git bizim Dosyalar Bölümü ve yeni bir şifre seçebilirsiniz. Ben ve PC Tools Ücretsiz Güvenlik Duvarı kullandığından farklı olarak herhangi bir sorun oldu. Indir, yeni, ama onu hiç yüklemeyiniz. Sonra eklemek ve Zone Alarm kaldırmak / programları kaldırın. Sonraki çevrimiçi önce yeni bir yükleyin. |
|
| |||
| |||
| Bu eser düşünüyorum ama emin değilim. Şimdi daha büyük bir sorun var. Benim bilgisayar açmak ve "çünkü aşağıdaki dosya eksik veya bozuk Windows başlatılamadı: \ windows \ system32 \ config \ system. WTF ....? diyor |
|
| |||
| |||
| Size kayıt defterinde herhangi bir şey yapıyor mu? Bir bozuk kayıt sahip olduğunu belirten. http://support.microsoft.com/kb/307545 Veya önce geri yükleme noktası \ windows \ system32 \ config \ system gidin çalışın oldu. Size XP CD Kurtarma Konsolu denemek zorunda mıyım? http://support.microsoft.com/default...b; TR; 314058 Ayrıca onarım yüklemek deneyebilirsiniz. http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ps/doug92.mspx |
|
| |||
| |||
| Şimdi bilgisayar alışkanlık evne güç. |
![]() |
|
| Bookmarks |