Здравейте всички, комбинирайки това с интрото, както аз мисля, че пропуснах тази част - не значително techie тук. Nightwolf е treasured ако саркастичен псевдоним от абсурдност през нощта ориентиране с младежката група в Германия. Аз съм стареене младежки работник.
Проблем: наскоро купи компютър от приятел, който използва интернет само от време на време, докато основната употреба беше за UNI задачи. През последните няколко месеца са били, които се възползват от нея с McAfee антивирусни и Windows XP защитна стена. Свален и инсталиран XP SP2 и бе изненадан, че не изглежда да има никакви проблеми .... за няколко дни. Всичко вървеше добре, но над Коледа тя е станала печално бавен.
Задача мениджър изпълнение показва натоварването на процесора catapulting от нула до 100% и позициите в bewtween всяка секунда.
Имате само изтеглени свободно съгледат-бот и Ср за справяне с него и AVG е trundling чрез сканиране,
Процеси, списъкът показва, общо 52, най-вече с тиха битка между привидно winlogon.exe и avg.bat и изискванията за Mcshield.exe, Explorer.exe и система за CPU време пръкват.
Задача Mngr показва, AVG и AVG обновяване вървят все пак интересно според моето влизане екрана има 5 програми за действие.
Разбира се всички тези проблеми се дължат на децата ми използвате MSN, limewire, bebo и Facebook, нито една от моите собствени правя. Всяка проста лекува там? Обичам да чуя от теб.