Γεια σου όλα, συνδυάζοντας με αυτό το intro που νομίζω ότι έχασα εκείνο το μέρος - δεν τρομερά techie εδώ. Nightwolf παράδοση, εφόσον είναι σαρκαστικός ψευδώνυμο από ανικανότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας προσανατολισμός της νεολαίας με την ομάδα στη Γερμανία. Είμαι γήρανση των νέων εργαζομένων.
Πρόβλημα: αγόρασε πρόσφατα υπολογιστή από φίλο που χρησιμοποιείται μόνο περιστασιακά διαδίκτυο ενώ κύρια χρήση του ήταν για uni τοποθετήσεων. Κατά τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει χρήση του δικαιώματος αυτού με McAfee ιών και τείχους προστασίας των Windows XP. Κατέβηκε και εγκαταστήσει XP SP2 και με έκπληξη ότι φάνηκε να μην έχει προβλήματα .... για μια-δυο μέρες. Όλα πάνε καλά, αλλά ήταν πάνω από Xmas έχει γίνει dismally αργή.
Διαχείριση εργασιών επιδόσεων δείχνει χρήση CPU catapulting από μηδέν έως 100% και σε θέσεις ανάμεσα στο εν κάθε δευτερόλεπτο.
Μόλις κατεβάσετε δωρεάν κατάσκοπος-bot και avg να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό και AVG είναι trundling μέσω της σάρωσης,
Διεργασίες λίστα εμφανίζει συνολικά 52, ως επί το πλείστον με ήσυχη μια μάχη μεταξύ φαινομενικά Winlogon.exe και avg.bat και τα αιτήματα για Mcshield.exe, explorer.exe και Σύστημα cpu φορά βρεθώ πάνω.
Task Mngr δείχνει AVG και AVG ενημέρωση αν και έχει ενδιαφέρον να λειτουργεί σύμφωνα με την οθόνη σύνδεσης μου υπάρχουν 5 προγράμματα που εκτελούνται.
Φυσικά τα προβλήματα αυτά οφείλονται σε όλα τα παιδιά μου, χρησιμοποιώντας msn, LimeWire, bebo και Facebook, δεν κάνει το δικό μου. Κάθε απλό θεραπείες εκεί έξω; Αγάπη για να σας ακούσουμε.