manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

100% CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj

Reply

Thread Tools
Old 3 siječnja 2008, 06:26
Novi član grupe

Default 100% CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj

Hi there svima, ovo sa kombiniranjem uvod kao što sam je propustila taj dio - ne ogromno techie ovdje. Nightwolf je dragocjen ako zajedljivac nadimak iz nevičnost noću orijentacijska s mladima grupe u Njemačkoj. Ja sam starenje mladih radnika.
Problem: nedavno kupili računalo od prijatelja koji su samo povremeno koriste internet, a glavna je za korištenje Uni zadataka. Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci su čineći korištenje Internet sa McAfee AntiVirus i Windows XP vatrozida. Downloaded i instaliran je XP SP2 i iznenađen da je, čini se da nemaju nikakvih problema .... za par dana. Sve je bilo dobro, ali prolazi preko Božić je postao dismally spora.
Task manager pokazuje performanse CPU korištenja catapulting od nula do 100% i pozicije u bewtween svaki drugi.
Imaju samo skinuti besplatnu špijun-bot avg i kako bi se borila protiv nje i AVG je trundling kroz svoje skeniranje,
Procesi popis prikazuje ukupno 52, uglavnom miran s bitke između naizgled Winlogon.exe i avg.bat i zahtjevima za Mcshield.exe, explorer.exe i sustava za CPU vrijeme popping up.
Zadatak Mngr pokazuje AVG i AVG update prikazivati iako interesantno po mojem prijava zaslon ima 5 programa izvodi.
Naravno da su sve ove probleme zbog moje djece koristeći MSN, limewire, bebo i Facebook, nitko od mojih radite. Bilo koja liječi jednostavnim out there? Love to čuti od vas.
Old 3 siječnja 2008, 06:32
Moderator / ica grupe

Default 100% CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj

Pogledajte ovdje. [b] Computer Sporo? To ne mogu biti štetni sadržaj [b]

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
CPU Usage at 94% With No Program postrojenjima mpenney CPU, Matične ploče i RAM 14 5. studeni 2009 14:09
Uporabu procesora na 100%: ( Grand CPU, Matične ploče i RAM 2 1. lipnja 2009 16:38
Dead Can Cause Baterija CPU Usage 100%? m8tey Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 17. travanj 2009 16:44
98% CPU Usage? - P4 HT 3Ghz PhilipM1 CPU, Matične ploče i RAM 11 7. travanj 2009 14:14
Uporabu procesora? cheesewheels99 Općenito Software Chat 6 30 siječanj 2008 05:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.