Szia ott, ötvözve ezt intro, mint azt hiszem, hogy kihagytam a részét - nem hatalmas techie itt. Nightwolf az kincsként ha szarkasztikus becenevét a képtelenség éjszaka tájfutók az ifjúsági csoport Németországban. Én egy öregedő fiatal munkavállaló.
Probléma: a közelmúltban vásárolt számítógép barátja, aki internet csak alkalmanként használja, míg fő volt uni megbízásokat. Az elmúlt pár hónap volt kihasználva azt McAfee antivírus és Windows XP tűzfal. Letöltötte és telepítette XP SP2, és meglepett, hogy nem úgy tűnik, hogy nincs probléma .... pár napig. Minden volt, de jól megy át Xmas vált lehangolóan lassú.
Feladatkezelő teljesítményt mutat CPU catapulting a nulla és 100%-os és a pozíciók bewtween minden második.
Most letölthető ingyenes spy-bot, és avg kezelésére, és az AVG trundling keresztül scan,
Processes lista összesen 52, többnyire csendes egy csatát látszólag között winlogon.exe és avg.bat és követeli a Mcshield.exe, Explorer.exe és a rendszer a CPU idő durrantó fel.
Feladat Mngr mutatja AVG és AVG frissítést futtató bár érdekes módon az én bejelentkezési képernyője van 5 program fut.
Természetesen ezek a problémák mind miatt a gyerekek segítségével msn, limewire, bebo és Facebook, sem a saját csinál. Minden olyan egyszerű kúrákkal odakint? Love to hear from you.