פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

CPU usage 100%

Reply

שרשרת כלים
Old 3 ינואר 2008, 06:26
קבוצת חברות חדשות

Default CPU usage 100%

שלום לך הכל, שילוב של זה עם intro שאני חושבת שפספסתי את החלק הזה - לא tremendously techie כאן. Nightwolf אם הוא treasured סרקסטי כינוי מ גחוך בלילה orienteering עם קבוצת נוער בגרמניה. אני זקנה הנוער העובד.
בעיה: לאחרונה קניתי מחשב חבר אשר השתמשו באינטרנט רק לעתים תוך שימוש הראשי היה חד משימותיהם. במשך כמה חודשים אחרונים כבר עשיית שימוש זה עם McAfee AntiVirus ו-Windows XP Firewall. הורדת והתקנת XP SP2 ו היה מופתע שהוא עשה נראה אין בעיות .... במשך כמה ימים. הכל הלך טוב, אבל מעל זה חג המולד הפך dismally איטי.
מנהל המשימות מציגה ביצועים CPU usage catapulting מ אפס ל 100% ו במיקומים bewtween כל שנייה.
עתה להוריד בחינם מרגל רובוט ו-ממוצע להתמודד עם זה הוא ממוצע trundling באמצעות סריקה,
רשימת תהליכים מציגה סך של 52, בעיקר שקט עם קרב בין לכאורה ו Winlogon.exe avg.bat ודורש עבור Mcshield.exe, Explorer.exe ו 'מערכת' עבור זמן מעבד popping למעלה.
המשימות Mngr מראה ממוצע ו ממוצע העדכון פועל אך מעניין על פי שלי יש מסך הכניסה 5 תוכניות לפעול.
כמובן שבעיות אלה הן בשל כל הילדים שלי, באמצעות MSN, LimeWire, bebo ו Facebook, אף אחד משלי עושה. פשוט כל cures שם בחוץ? אוהב לשמוע ממך.
Old 3 ינואר 2008, 06:32
מנהל קבוצת

Default CPU usage 100%

בדוק כאן. [b] המחשב איטי? ייתכן שהוא לא היה Malware [b]

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מעבד שימוש ב% 94 עם תוכנית לא Runnings mpenney CPUs, Motherboards & RAM 14 5 נובמבר 2009 14:09
השימוש ב-CPU 100%: ( Grand CPUs, Motherboards & RAM 2 ב -1 יוני 2009 16:38
האם המלח סוללת כי השימוש ב 100% CPU? m8tey מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 -17 לאפריל 2009 16:44
98% CPU השימוש? - P4 3Ghz מחצית PhilipM1 CPUs, Motherboards & RAM 11 7 אפריל 2009 14:14
CPU usage? cheesewheels99 כללי תוכנות צ 'אט 6 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 05:19
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.