שלום לך הכל, שילוב של זה עם intro שאני חושבת שפספסתי את החלק הזה - לא tremendously techie כאן. Nightwolf אם הוא treasured סרקסטי כינוי מ גחוך בלילה orienteering עם קבוצת נוער בגרמניה. אני זקנה הנוער העובד.
בעיה: לאחרונה קניתי מחשב חבר אשר השתמשו באינטרנט רק לעתים תוך שימוש הראשי היה חד משימותיהם. במשך כמה חודשים אחרונים כבר עשיית שימוש זה עם McAfee AntiVirus ו-Windows XP Firewall. הורדת והתקנת XP SP2 ו היה מופתע שהוא עשה נראה אין בעיות .... במשך כמה ימים. הכל הלך טוב, אבל מעל זה חג המולד הפך dismally איטי.
מנהל המשימות מציגה ביצועים CPU usage catapulting מ אפס ל 100% ו במיקומים bewtween כל שנייה.
עתה להוריד בחינם מרגל רובוט ו-ממוצע להתמודד עם זה הוא ממוצע trundling באמצעות סריקה,
רשימת תהליכים מציגה סך של 52, בעיקר שקט עם קרב בין לכאורה ו Winlogon.exe avg.bat ודורש עבור Mcshield.exe, Explorer.exe ו 'מערכת' עבור זמן מעבד popping למעלה.
המשימות Mngr מראה ממוצע ו ממוצע העדכון פועל אך מעניין על פי שלי יש מסך הכניסה 5 תוכניות לפעול.
כמובן שבעיות אלה הן בשל כל הילדים שלי, באמצעות MSN, LimeWire, bebo ו Facebook, אף אחד משלי עושה. פשוט כל cures שם בחוץ? אוהב לשמוע ממך.