mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

CPU naudojimas 100%

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 3, 2008, 06:26
Naujas Narys

Labas visiems, derinant tai su intro, kaip aš manau, kad praleistų dalis - ne milžinišku techniką čia. Nightwolf yra tausojamas jei sarkastiškas nick'as nuo Ineptitude naktį orientavimosi su jaunimo grupės Vokietijoje. I'm senėjimo jaunimo darbuotojas.
Problema: neseniai nusipirkau kompiuterį iš draugo, kuris naudojamas tik retkarčiais, o interneto pagrindinė paskirtis buvo skirta Uni užduotis. Per pastaruosius porą mėnesių buvo panaudojant jį su McAfee Antivirus "ir" Windows XP Firewall. Parsisiųsti ir įdiegti XP SP2 ir buvo nustebęs, kad ji, atrodo, jokių problemų .... už poros dienų. Visi buvo viskas gerai, bet per Xmas tapo dismally lėtai.
Task Manager rezultatus rodo procesoriaus naudojimas catapulting nuo nulio iki 100% ir pozicijas bewtween kas sekundę.
Ar tik parsisiøsti Spy-bot ir skaito ją spręsti ir AVG yra trundling per jos nuskaitymo
Procesai sąrašas rodo iš 52 iš viso, dažniausiai tyliai ir pažiūros tarp winlogon.exe ir avg.bat ir poreikius mcshield.exe, explorer.exe ir sistemos CPU laiką Popping mūšis.
Užduotis Mngr rodo AVG ir AVG atnaujinti veikia nors įdomiau pagal savo ekrano mygtuku yra 5 programų veikia.
Žinoma, šios problemos yra visų, nes mano vaikai, naudojant MSN, LimeWire, "Bebo" ir "Facebook", nė vienas iš mano pačių daryti. Bet paprasta išgydo out there? Išgirsti iš jūsų.
Old Sausis 3, 2008, 06:32
Moderatorius Grupė

Pažiūrėkite čia. [b] Lėtas kompiuterio? Ji negali būti kenkėjiškų programų [b]

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.