Hi there all, apvienojot to ar intro kā es domāju, ka es nokavēju daļa - ne ļoti ievērojami techie šeit. Nightwolf ir vērtētie ja sarkastisks iesauka no absurds nakts orientēšanās ar jauniešu grupu Vācijā. Es esmu novecošanās jaunatnes darbinieks.
Problēma: nesen nopirka datoru no drauga, kurš lieto internetu tikai reizēm, bet galvenais pielietojums bija uni uzdevumiem. Pēdējo pāris mēnešu nav bijis, kas izmanto to ar McAfee antivīrusu un windows xp firewall. Lejupielādēt un uzstādīt XP SP2 un bija pārsteigts, ka tai šķiet, nav nekādu problēmu .... uz pāris dienām. Viss iet labi, bet pār Ziemsvētki ir kļuvis dismally lēns.
Uzdevumu menedžeris sniegumu rāda CPU noslodze catapulting no nulles līdz 100% un pozīcijas bewtween sekundē.
Tikko lejupielādēt bez spy-bot un avg, lai novērstu to un AVG ir trundling izmantojot scan,
Procesu saraksts rāda pavisam 52, pārsvarā kluss ar kaujas šķietami starp winlogon.exe un avg.bat un prasības Mcshield.exe, explorer.exe un sistēmu cpu laiku popping up.
Uzdevums Mngr liecina AVG un AVG update darbojas gan interesanti saskaņā ar manu pieteikšanās ekrāns ir 5 programmas darbojas.
Protams, šīs problēmas visiem, jo mani bērni, izmantojot MSN, limewire, Bebo un facebook, neviens savu dara. Jebkurš vienkāršs izārstē out there? Mīlestība dzirdēt no jums.