Salut tuturor, care combină cu acest intro ca eu cred ca am pierdut o parte - nu turbat techie aici. Nightwolf este preţuită dacă sarcastic porecla de la prostie la noapte orienteering cu grupul de tineri din Germania. Sunt un lucrător de tineret imbatranire.
Problemă: recent cumpărat computerul de la prieten care a folosit doar ocazional de internet în timp ce utilizarea principală a fost pentru uni misiuni. În ultimele două luni au fost care fac uz de aceasta cu Mcafee antivirus şi firewall, Windows XP. Descarcat si instalat XP SP2 şi a fost surprins că nu par a avea nici o problema .... pentru câteva zile. Toate merg bine, dar a fost de peste Crăciun a devenit dismally lent.
Task Manager performanţă demonstrează utilizarea procesorului catapulting de la zero la 100% şi poziţiile de bewtween în fiecare secundă.
Tocmai au descărcat gratuit spion-bot şi med pentru ao rezolva, şi AVG este trundling prin scanare,
Procese listă afişează un total de 52, cea mai mare liniste, cu o bătălie între aparent winlogon.exe şi avg.bat şi cereri pentru Mcshield.exe, explorer.exe şi Sistemul de cpu timp popping sus.
Task Mngr arată AVG şi AVG actualizare să fie difuzate în funcţie de interesant, deşi mi logon ecran există 5 programe difuzate.
Desigur, toate aceste probleme sunt datorate la copiii mei, folosind msn, LimeWire, bebo şi Facebook, nici unul din propria-mi faci. Orice simplu cure acolo? Dragostea să aud de la tine.