мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

100% ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА обичај

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 06:26
Нови члан групе

Хи тхере свима, ово са комбиновањем увод као што сам је пропустила тај део - не огромно тецхие овде. Нигхтуолф је драгоцен ако заједљивац надимак из невичност ноћу Директивне са младима групе у Немачкој. Ја сам старење младих радника.
Проблем: недавно купили рачунар од пријатеља који су само повремено користе интернет, а главна је за коришћење Уни задатака. Током последњих неколико месеци су чинећи коришћење то с МцАфее Антивирусни и Уиндоус КСП заштитног зида. Доунлоадед и инсталиран је КСП СП2 и изненађен да је, чини се да немају никаквих проблема .... за пар дана. Све је било добро, али пролази преко Божић је постао дисмаллы спора.
Таск манагер показује перформансе ЦПУ коришћења цатапултинг од нула до 100% и позиције у беутуеен сваки други.
Имају само скинути бесплатну шпијун-БОТ авг и како би се борила против ње и АВГ је трундлинг кроз своје скенирање,
Процеси листа приказује укупно 52, углавном миран са битке између наизглед Уинлогон.ексе и авг.бат и захтевима за Мцсхиелд.ексе, Експлорер.ексе и система за ЦПУ време поппинг уп.
Задатак Мнгр показује АВГ и АВГ упдате приказују иако интересантно по мом пријава екран има 5 програма изводи.
Наравно да су све ове проблеме због моје деце помоћу МСН, лимеуире, бебо и Фацебоок, нико од мојих радите. Било која лечи једноставним оут тхере? Лове то чути од вас.
Old 3. Мар 2008, 06:32
Модератор / ица групе

Погледајте овде. [б] Цомпутер Споро? То не могу бити штетни садржај [б]

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц