Selam tüm giriş olarak Ben parçası cevapsız düşünüyorum bu birleştirme - müthiş burada techie değil. Nightwolf Almanya gençlik grubuyla gece Orienteering at kabiliyetsizlik kimden eğer alaylı takma treasured olduğunu. Bir yaşlanma gençlik görevlisi var.
Sorun: sırasında ana kullanmak tek atamaları için olduğunu ancak bazen İnternet kullanılan dosttan son satın bilgisayar. Ay en son çift üzerinde Mcafee antivirüs ve Windows XP güvenlik duvarı ile kullanmak olmuştur. İndirilen ve XP SP2 yüklü ve bu sorun .... olmalısınız mi şaşırdım birkaç gün için. Her şey iyi gidiyordu fakat üzerine sıkıntıyla yavaş olmuştur Xmas.
Görev yöneticisi performans CPU kullanımı sıfır olarak% 100 ve pozisyonlar kimden catapulting gösterir her iki bewtween.
Sadece ücretsiz casus-bot ve mücadele ve AVG tarama onun üzerinden trundling ise ortalama indirdiğiniz
İşlemler listesinde 52 olmak üzere toplam, çoğunlukla winlogon.exe ve avg.bat ve Mcshield.exe, explorer.exe ve Sistem işlemci süresi popping için talep görünüşte arasında bir savaş ile sessiz gösterir.
Görev Mngr AVG gösterir ve güncelleme çalışan AVG de ilginç benim oturum açma ekranı için 5 programları çalıştıran göre.
Bu sorunları bütün çocuklar için msn, LimeWire, bebo ve Facebook kullanarak nedeniyle tabii, kendi hiçbiri Of yapıyorum. Dışında herhangi bir basit tedavileri var mı? Aşk sizin duyar.