менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

ЦП 100%

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2008, 06:26
Нові члени групи

Привіт там все, поєднуючи це з інтро, як я думаю, що я пропустив частина - не величезний Ази тут. Нічний Вовк є заповітною якщо саркастичне прізвисько від невмілого вночі орієнтування з молоддю групи в Німеччині. Я старіння молодіжного працівника.
Проблема: недавно купили комп'ютер від одного, які використовували Інтернет тільки іноді в той час як основні було використовувати для Uni завдань. За останні пару місяців стали використовувати її з антивірус McAfee і Windows XP брандмауер. Завантажено і встановлений XP SP2 і був здивований, що він зробив, здається, немає проблем .... за пару днів. Все йшло добре, але над Xmas стало сумно повільно.
Диспетчер завдань показує, продуктивність ЦП катапультування з нуля до 100%, а позиції в bewtween кожну секунду.
Тільки що скачав безкоштовний Spy-бота і середн боротьби з нею і AVG є котив через сканування
Процеси список показує, в цілому 52, в основному тиха с, здавалося б битва між Winlogon.exe і avg.bat і вимоги MCSHIELD.EXE, Explorer.exe і система для процесорного часу з'являтися.
Цільова Mngr показує AVG AVG і оновлення працює, хоча цікаво, за моїми входу у сеанс є 5 Запуск програми.
Звичайно, ці проблеми все завдяки моїм дітям допомогою MSN, LimeWire, Bebo і Facebook, ніхто з моїх власних робити. Будь-який простий лікує Out There? Любов до чути від вас.
Old 3 січня 2008, 06:32
Модератор групи

Погляньте сюди. [B] повільний комп'ютер? Він не може бути збоїв в роботі [B]

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.