![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт там все, поєднуючи це з інтро, як я думаю, що я пропустив частина - не величезний Ази тут. Нічний Вовк є заповітною якщо саркастичне прізвисько від невмілого вночі орієнтування з молоддю групи в Німеччині. Я старіння молодіжного працівника. Проблема: недавно купили комп'ютер від одного, які використовували Інтернет тільки іноді в той час як основні було використовувати для Uni завдань. За останні пару місяців стали використовувати її з антивірус McAfee і Windows XP брандмауер. Завантажено і встановлений XP SP2 і був здивований, що він зробив, здається, немає проблем .... за пару днів. Все йшло добре, але над Xmas стало сумно повільно. Диспетчер завдань показує, продуктивність ЦП катапультування з нуля до 100%, а позиції в bewtween кожну секунду. Тільки що скачав безкоштовний Spy-бота і середн боротьби з нею і AVG є котив через сканування Процеси список показує, в цілому 52, в основному тиха с, здавалося б битва між Winlogon.exe і avg.bat і вимоги MCSHIELD.EXE, Explorer.exe і система для процесорного часу з'являтися. Цільова Mngr показує AVG AVG і оновлення працює, хоча цікаво, за моїми входу у сеанс є 5 Запуск програми. Звичайно, ці проблеми все завдяки моїм дітям допомогою MSN, LimeWire, Bebo і Facebook, ніхто з моїх власних робити. Будь-який простий лікує Out There? Любов до чути від вас. |
|
| |||
| |||
| Погляньте сюди. [B] повільний комп'ютер? Він не може бути збоїв в роботі [B] |