menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Určeno vlastní program počítačové bezpečnosti

Reply

Thread Nástroje
Old 1.prosince 2007, 13:25
Nový člen skupiny

Default Určeno vlastní program počítačové bezpečnosti

Pod názvem Rob PC zámku a můžete jít zde: <EDIT> a stáhněte si zkušební verzi a test na to.

Pokud budete potřebovat pomoc, stačí post otázky zde. Mám plnou verzi za 10 dolarů.

Byl jsem navrhování program od loňského května, a to opravdu drží lidé z mého počítače!

Řekni mi, co si myslíte! Mám 2 další bezpečnostní programy, které vyplynuly, ale při testování teď, i tento software je k dispozici žádné kde jinde na internetu dosud.
Old 1.prosince 2007, 13:30
Moderátor skupiny

Default Určeno vlastní program počítačové bezpečnosti

Nemůžete propagaci svých produktů zde.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Cyber Security virem na Tento počítač - Can You Help Me? MadMRTeen Virus, spyware a bezpečnost 16 23.října 2009 11:09
IRC, který je určen pouze pro textové zprávy pest79456 Obecné Software Chat 2 29. června 2009 14:54
Počítačová bezpečnost pro více uživatelů PC ........ Bubba Virus, spyware a bezpečnost 7 20. listopadu 2008 13:12
Mám dobré zabezpečení? A můj počítač běží pomalu. paudashlake Virus, spyware a bezpečnost 13 18. říjen 2008 12:02
Nejzábavnější počítač nebo IT bezpečnosti Story Soutěž bouchusar Vypnout Téma diskuze 2 14. Září 2008 06:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.