manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Designed svoju računalnu sigurnost program

Reply

Thread Tools
Old 1. prosinca 2007, 13:25
Novi član grupe

Default Designed svoju računalnu sigurnost program

To je pozvao Rob's PC zaključavanje, i možeš ići ovdje: <EDIT> i preuzeti probnu verziju i testirati ga.

Ako Vam je potrebna pomoć, samo postavljati pitanja ovdje. JA dont imati punu verziju dostupan za 10 $.

Ive 'bio dizajniranje programa od zadnjeg svibanj i to stvarno drži narod vanjska strana od moj računalo!

Recite mi što mislite! Imam 2 više sigurnosnih programa izlazili, ali oni su u ispitivanje upravo sada, također, ovaj softver nije dostupan bilo koji gdje drugdje na internetu yet.
Old 1. prosinca 2007, 13:30
Moderator / ica grupe

Default Designed svoju računalnu sigurnost program

Ne možete promovirati Vaše proizvode ovdje.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Cyber Security Virus Infection on My Computer - Can you help me? MadMRTeen Virus, Spyware i sigurnost 16 23 listopad 2009 11:09
IRC koji je napravljen za samo tekstualne poruke pest79456 Općenito Software Chat 2 29. lipnja 2009 14:54
Računalna sigurnost na više korisnika računala ........ Bubba Virus, Spyware i sigurnost 7 20. studeni 2008 13:12
Imam dobar sigurnosti? A moj računalo je pokrenut spor. paudashlake Virus, Spyware i sigurnost 13 18. listopad 2008 12:02
Funniest Računalo ili IT Security Story Contest bouchusar Off Topic Discussion 2 14. Ruj 2008 06:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.