פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית

Reply

שרשרת כלים
Old 1 דצמבר 2007, 13:25
קבוצת חברות חדשות

Default עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית

הוא נקרא רוב של נעילת המחשב, ואתה יכול ללכת כאן: <EDIT> ולהוריד את גירסת הניסיון ולבדוק את זה.

אם אתה צריך תמיכה, רק לכתוב כאן שאלות. יש לי את הגירסה המלאה זמינה עבור $ 10.

אני כבר בעיצוב התוכנית מאז מאי האחרון והוא באמת שומר על אנשים מתוך המחשב שלי!

תגיד לי מה אתה חושב! יש לי עוד 2 תוכניות האבטחה יוצא החוצה, אבל הם בודקים כעת, גם תוכנה זו אינה זמינה בכל איפה עוד באינטרנט עדיין.
Old 1 דצמבר 2007, 13:30
מנהל קבוצת

Default עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית

אתה לא יכול לקדם את המוצרים שלך כאן.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Cyber Security וירוס זיהום על המחשב שלי - אתה יכול לעזור לי? MadMRTeen וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 16 23 אוקטובר 2009 11:09
IRC זה מיועד רק עבור הודעות טקסט pest79456 כללי תוכנות צ 'אט 2 29 יוני 2009 14:54
אבטחת מחשבים רב משתמש ב-PC ........ Bubba וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 7 20 נובמבר 2008 13:12
האם יש לי אבטחה טובה? המחשב שלי פועל באיטיות. paudashlake וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 13 18 אוקטובר 2008 12:02
Funniest אבטחת המחשב או סיפור Contest bouchusar דיון Off topic 2 14 ספטמבר 2008 06:25
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.