rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Projekt własnego bezpieczeństwa komputerowego programu

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 grudnia 2007, 13:25
Nowe państwa grupy

Default Projekt własnego bezpieczeństwa komputerowego programu

It's called Rob PC blokady, możesz go tutaj: <EDIT> i pobrać wersję próbną i testować ją.

Jeśli potrzebujesz pomocy, po prostu pytania. Mam pełną wersję dostępna dla 10 dolarów.

I've been projektowaniu programu od maja ubiegłego roku i tak naprawdę trzyma ludzi z mojego komputera!

Powiedz mi, co myślisz! Mam 2 więcej programy zabezpieczające coming out, ale w tej chwili badania, a także, to oprogramowanie nie jest dostępne, gdy wszelkie inne w internecie jeszcze.
Old 1 grudnia 2007, 13:30
Moderator grupy

Default Projekt własnego bezpieczeństwa komputerowego programu

Nie można promować swoje produkty tutaj.

Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Cyber Security zakażenie wirusem Mój komputer - Can You Help Me? MadMRTeen Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 16 23 października 2009 11:09
IRC, który jest przeznaczony tylko do wiadomości tekstowej pest79456 Ogólne Oprogramowanie Czat 2 29 cze 2009 14:54
Bezpieczeństwa komputerowego w wielu użytkowników PC ........ Bubba Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 7 20. listopada 2008 13:12
Czy mam dobre zabezpieczenie? A mój komputer działa powoli. paudashlake Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 13 18 październik 2008 12:02
Funniest komputer lub IT Security Story Contest bouchusar Off Topic dyskusja 2 14-ci Wrz 2008 06:25
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.