az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Kendi bilgisayar güvenliği programı Designed

Reply

Konu Araçları
Old 1 Aralık 2007, 13:25
Yeni Üye Grubu

Default Kendi bilgisayar güvenliği programı Designed

Bu Rob PC kilidi denir, ve burada geçebiliriz: <Edit> ve deneme sürümünü indirmek ve test.

Eğer, sadece burada soru sonrası herhangi bir destek gerekiyor. Ben tam sürümü 10 $ için var.

Ben Mayıs ve gerçekten benim bilgisayarın insan tutar son beri program tasarımı oldum!

Ne düşündüğünüzü bana söyleyin! 2 Daha fazla güvenlik programları çıkıyor, ancak şu an test de, bu yazılım mevcut değil herhangi bir yerde başka internet henüz.
Old 1 Aralık 2007, 13:30
Moderatör Grubu

Default Kendi bilgisayar güvenliği programı Designed

Burada ürün teşvik edemez.

Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Siber Güvenlik Virüs Enfeksiyon Bilgisayarım'ı - Can you help me? MadMRTeen Virüs, Spyware ve Güvenlik 16 23 Ekim 2009 11:09
IRC, yalnızca kısa mesaj için tasarlanmıştır pest79456 Yazılım Genel Sohbet 2 29. Haziran 2009 14:54
Çok kullanıcının bilgisayar ........ Bilgisayar güvenlik Bubba Virüs, Spyware ve Güvenlik 7 20. Kasım 2008 13:12
Ben iyi bir güvenlik var mı? Ve benim bilgisayar yavaş çalışıyor. paudashlake Virüs, Spyware ve Güvenlik 13 18. Ekim 2008 12:02
Funniest Bilgisayar veya BT Güvenlik Öyküsü Yarışması bouchusar Konu Tartışma Kapalı 2 14. Eylül 2008 06:25
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından