![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
#1
| |||
| |||
| Ей там, Моят малък брат играе Habbo, и наскоро бе опростен. Той ми каза, че нещо изтеглени от интернет страницата, и очевидно, че е това, което направих. Приятелят му е казал, че хакерската www.habbo.com на нашия компютър е сега "DNS отровен. Сайтът не винаги правилно натоварване сега, и то не изглежда да е на официалния сайт поради броя на "Habbo винаги Онлайн" остава същата. Чудех се как мога да го определя за него? Аз не съм много техно-разбирам, но са били четене нагоре по него. Опитах да направя бликвам и тя не го е сортиран. Как бих могла да разрешите този проблем? Благодарности, Джеймс Edit: Имам завтече цяло компютър сканиране използва NOD32 и не е намерил решение на проблема. |
|
#2
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би "хакер" редактира hostfile? Ти не каза каква ОС използвате, така че аз просто приема XP.
__________________
Как да промените хост файла Ако има един запис, който се отнася до habbo.com или 69.90.139.109, която пренасочва към друг ПР, щях да изтриете тази линия. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
#3
| |||
| |||
| Ей, да го използвам е XP. Всичките ми хост файла се казва: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Това ли е това, което е бил редактиран? |
|
#4
| |||
| |||
| Всички фиксирани, благодаря ви много! |
|
#5
| |||
| |||
| Късно отговор тук - но не е проблем. |