![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Můj malý bratr hraje Habbo, a byl nedávno hacknut. Řekl mi, že něco stáhnout z webové stránky, a zřejmě to je to, co udělal. Jeho přítel byl řekl, že hacker www.habbo.com na náš počítač je nyní 'dns otrávený'. Webové stránky nemusí vždy správně načíst nyní, a nezdá se na oficiálních stránkách vzhledem k počtu 'Habbo vždy on-line' zůstává stále stejná. Říkal jsem si, jak jsem mohl opravit to pro něj? Nemám moc tech-důvtipný, ale bylo čtení na to. Snažil jsem se udělat / flushdns a nebyla sorted it. Jak bych mohl tento problém vyřešit? Díky, James Edit: jsem běžel celý počítač skenování pomocí NOD32, a to nevyřeší problém. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná, že "hacker" editoval hostfile? Neřekl jsi to, co budete používat operační systém, tak jsem předpokládal XP.
| |||
| |||
| Ahoj, ano, to je XP I use. Všechny moje host souboru říká, že je: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Je to to, co bylo změněno? |
|
| |||
| |||
| Všechny pevné, thank you SO much! |
|
| |||
| |||
| Pozdní odpověď tady - ale žádný problém. |