![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αδερφούλη μου παίζει Habbo, και πρόσφατα hacked. Μου είπε ότι αγόρασαν κάτι από μια ιστοσελίδα, και προφανώς αυτό είναι που το έκανε. Ο φίλος του είπαν από τον χάκερ που www.habbo.com στον υπολογιστή μας είναι τώρα "dns δηλητηριαστεί». Η ιστοσελίδα δεν είναι πάντα φορτίο σωστά τώρα, και δεν φαίνεται να είναι η επίσημη ιστοσελίδα λόγω του αριθμού των «Habbo είναι Online" ΠΑΝΤΑ παραμένει η ίδια. Αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσα να το διορθώσω γι 'αυτόν; Δεν είμαι πολύ προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, αλλά έχουν ανάγνωση επάνω σε αυτό. Έχω προσπαθήσει να κάνω / flushdns και δεν έχει ταξινομημένο. Πώς θα μπορούσα να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ, James Edit: Έχω έτρεξε συνολικά υπολογιστή σάρωση χρησιμοποιώντας NOD32 και δεν έχει επιλυθεί το πρόβλημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως το "χάκερ" την επεξεργασία της hostfile; Δεν είπατε τι λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, έτσι υπέθεσα ακριβώς XP.
Πώς να επεξεργαστείτε το αρχείο υποδοχής Εάν υπάρχει μια καταχώρηση που αναφέρεται σε habbo.com ή 69.90.139.109 που ανακατευθύνει σε μια διαφορετική IP, θα ήθελα να διαγράψετε αυτή τη γραμμή. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, ναι είναι XP χρησιμοποιώ. Όλα αρχείο μου λέει υποδοχής είναι: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Είναι αυτό που έχει υποστεί επεξεργασία; |
|
| |||
| |||
| Όλα τα πάγια, thank you so much! |
|
| |||
| |||
| Καθυστερημένη απάντηση εδώ - αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. |