![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, My Little Brother Habbo játszik, és nemrég csapkodott. Azt mondta le valamit a honlapot, és nyilvánvalóan ez az, amit tettem. A barátja azt mondta, hogy a hacker www.habbo.com A számítógép a mi most "dns mérgezett". A weboldal nem mindig teher illően most, és nem úgy tűnik, hogy a hivatalos honlapján a számos "Habbo Online" mindig ugyanaz marad. Kíváncsi voltam, hogyan tudnám megjavítani neki? Nem vagyok egy tech-hozzáértés, de olvastam fel azt. Megpróbáltam nem pirul, és mivel nem válogatják meg. Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát? Köszönöm, James Edit: Én már futott egy egész számítógép átkutat használ NOD32 és azt nem oldották meg a problémát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a "hacker" szerkesztette a hostfile? Te nem mondta, milyen operációs rendszer használ, így csak feltételezhető, XP.
Hogyan kell szerkeszteni a host fájlt Ha van egy bejegyzés, amely hivatkozik a habbo.com vagy 69.90.139.109 mely átirányítja egy másik IP, már rég törölni ezt a vonalat. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Szia, igen, ez XP használok. All my host fájlt mond: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Ez eddig edited? |
|
| |||
| |||
| Minden rögzített, köszönöm szépen! |
|
| |||
| |||
| Késő válasz van - de nem probléma. |